Biliyorum malesef ki zor ve yipratici bi bekleyişBu belirsizlik bekleyiş daha çok yıpratıyor inşallah hayırla sonuçlanır artık...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum malesef ki zor ve yipratici bi bekleyişBu belirsizlik bekleyiş daha çok yıpratıyor inşallah hayırla sonuçlanır artık...
teşekkür ederim canım...Biliyorum malesef ki zor ve yipratici bi bekleyişElimizden tek gelen hayırlısı için dua etmek canım inşallah hayırlısı olur hakkında Allah yardimcin olsun
![]()
Arkadasim naptin sonuclarin nasilteşekkür ederim canım...
dün tekrar kontrole gittim beta 340 dan 1500 e çıkmış karından usg de 2.2 mm kese göründü cumaya tekrar kontrole gideceğim canım...Arkadasim naptin sonuclarin nasil
Alışverişe bir başladın mı zaten insan hızını alamıyor. Ama daha ağırlaşmadan şöyle çarşıyı falan dolaşsan en azından iyi olur canım. Bende alışverişe beşikle başlamıştım. Alacağım modele karar verince rafa kaldırıp üst baş alışverişine girişmiştim. Havuzluhan çok güzel ordan da baya birşey almıştım. Pazardan bile hastane çıkışı,tulum, battaniye falan almıştım. Kozmetik alışverişinin hepsini netten yaptım. Bubchen iyidir ama ben sebamed aldım. İki tane site var oralar güvenli ve kozmetiklerin hepsini ordan aldım. Eczanemizde.com bir de dermoeczanem.com. Ama almak istediğin ürüne iki siteye de bak güvendiğin başka yerler varsa oralara da bak öyle al. Bazen birinde ucuz diğerinde pahalı olabiliyor. Şimdiden al dursun kenarda, son kullanma tarihleri uzun gönderiyorlar zaten. Bubchen i tavsiye ederim.
Araba içinde uzuuuuuun araştırmalarım sonucu peg perego pliko p3 aldım saraçhaneden. O da elime ulaştı. Taş gibi araba gerçekten. Ben yaşlanırım o yaşlanmaz gibi duruyor :) Katlandığında çok az yer kaplıyor ve araba çook hafif. Ama ana kucağı çok ağır. O yüzden bir de portbebe aldım saten kumaştan. Arabayı ucuza bulduğum için içinde ayak örtüsü ve yağmurluğu yok 800 tl ye geldi. Ama başka bir rengini bir yerde ayak örtüsü ve yağmurluğu dahil 900 tl ye bulmuştum almamıştım. Sonradan alayım dedim ama satılmıştı. Eski modeli peg peregonun o yüzden uyguna geldi yoksa fiyatı 1300 tl miş. Graco larda hoşuma gidiyordu ama inceleme fırsatım olmadı. Chicco çok istemiştim ama o da çok hantal ve kumaşı kalitesizmiş o yüzden vazgeçmiştim. Yani bebek arabası çok karışık bir mevzu. O yüzden görerek bakarak almanı tavsiye ederim. Ben aileme baktırdım ona göre hareket ettim. Ana kucağını ayrı almadım takım olsun dedim. Hem böyle daha ucuza geliyor. Tek almak istesem sadece ana kucağı 450 tl, bebek arabası 700 tl civarıydı sanırım...
Bende son durumlar gene aynı. En son kontrolüm pazartesiydi zaten o zamanda vajinal muayene olmadım. Pazartesi tekrar gidicez ama şikayetim olmadığı sürece alttan muayene edeceğini sanmıyorum. Hiçbir değişiklik yok bende zaten. Evde oğlumun geleceği günü bekliyoruz merakla. Yarın tam 34 haftalık oluyoruz, bizim için kritik zamandı. Yarından sonra doğarsa sıkıntısız atlatıcaz inşallah herşeyi...
Merhaba kızlar. 2ay önce bi dış gebelik yaşadım. Bebeğin gelişimi durmuş ve büyümediği için tek doz iğneyle yok ettiler. Bir ay aradan sonra bu ay tekrar denedik. Reglime 2gün var ve ben çok korkuyorum. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Her an kendimi dinliyorum. allah herkese sağlıklı gebelikler yaşatsın.
Benim beta hcg 15 çıkmıştı. Ben 2ay bebekle kalmışım ama gelişimi durduğu için bana zararı olmamış zaten çok küçükmüş. İğneden sonra 2defa adet olmayı bekle kontrole gel dedi. Kontrole gittim herşey normal vücut toparlanmış tüpte izi bile kalmamış korunmanıza gerek yok dedi.Gecmis olsun,bende 3gun once igne oldum.betam 543 iken.doktorunuz korunma vermedi mi 1 ay ara cok az geldi bana.bilmedigim icin soruyorum yanlis anlamayin cunku bende ayni durumdayim.
Okuduklarıma göre anladığım şu. Her dr aynı korunma zamanını vermiyor. Bebğin büyüklüğüne göre tüpe verdiği zarara göre kaç doz iğne aldığına göre ve operasyona göre değişiyor.Benim beta hcg 15 çıkmıştı. Ben 2ay bebekle kalmışım ama gelişimi durduğu için bana zararı olmamış zaten çok küçükmüş. İğneden sonra 2defa adet olmayı bekle kontrole gel dedi. Kontrole gittim herşey normal vücut toparlanmış tüpte izi bile kalmamış korunmanıza gerek yok dedi.
Benim beta hcg 15 çıkmıştı. Ben 2ay bebekle kalmışım ama gelişimi durduğu için bana zararı olmamış zaten çok küçükmüş. İğneden sonra 2defa adet olmayı bekle kontrole gel dedi. Kontrole gittim herşey normal vücut toparlanmış tüpte izi bile kalmamış korunmanıza gerek yok dedi.
Evet ben iki doz igne oldum ve beta degerim yuksekti biraz.Surekli ayni degerlerde kaldi 567 541 528 543tu en son.Benim ilk olacakti allah nasip etmedi bunda da vardir bir hayir ama kendimi cok kotu hissediyorum.Son bir soru soracagim igneden sonra ilk adetiniz ne zaman oldu ve kanamadan sonra beta mutlaka dusuyor mu acabaOkuduklarıma göre anladığım şu. Her dr aynı korunma zamanını vermiyor. Bebğin büyüklüğüne göre tüpe verdiği zarara göre kaç doz iğne aldığına göre ve operasyona göre değişiyor.
Canim senin kesen kesin olarak Tüpte göründü mu yoksa değer düşmüyor diye mi iğne oldun benimde düşerken takılı kalmıştı 80 de ondan iğne oldum 3 ay korunma süresi vermişti bana drEvet ben iki doz igne oldum ve beta degerim yuksekti biraz.Surekli ayni degerlerde kaldi 567 541 528 543tu en son.Benim ilk olacakti allah nasip etmedi bunda da vardir bir hayir ama kendimi cok kotu hissediyorum.Son bir soru soracagim igneden sonra ilk adetiniz ne zaman oldu ve kanamadan sonra beta mutlaka dusuyor mu acaba
Merak ettim ya 15 hcgyle daha önce Tüpte gözüktü mü ki sen izi bile kalmamis dedinBenim beta hcg 15 çıkmıştı. Ben 2ay bebekle kalmışım ama gelişimi durduğu için bana zararı olmamış zaten çok küçükmüş. İğneden sonra 2defa adet olmayı bekle kontrole gel dedi. Kontrole gittim herşey normal vücut toparlanmış tüpte izi bile kalmamış korunmanıza gerek yok dedi.
Gecmis olsun.4defa vajinal ultrason ile 3doktor da goremedi.Pazartesi gunu igne oldum degerim 543teyken. yarin betaya baktiracagim insallah dusmustur kanamam devam ediyor..Doktorum korunma suresi ile ilgili henuz birsey soylemedi ben netten okudugum kadariyla biliyorum sadece..Canim senin kesen kesin olarak Tüpte göründü mu yoksa değer düşmüyor diye mi iğne oldun benimde düşerken takılı kalmıştı 80 de ondan iğne oldum 3 ay korunma süresi vermişti bana dr
Sanada çok geçmiş olsun canım daha çok yeni durumun ve cok zor biliyorum ama inan zaman herseyin ilacı dua et yeter ki Allah yardım ediyor inan benimde o zmanlar halim içler acisiydi ve içimde çok fazla korkular ve endişeler vardı ben aralıkta iğne oldum ama inan şimdi daha çok iyiyim ve umut dolu bakabiliyorum Allaha çok şükür ediyorum saglikliyim ve o ne zaman ol derse olucak sabır ediyorum inşallah bi dahakine bizimki gibi herkesin hayirlisiyla sagliksiyla evlatları olur canimGecmis olsun.4defa vajinal ultrason ile 3doktor da goremedi.Pazartesi gunu igne oldum degerim 543teyken. yarin betaya baktiracagim insallah dusmustur kanamam devam ediyor..Doktorum korunma suresi ile ilgili henuz birsey soylemedi ben netten okudugum kadariyla biliyorum sadece..
Ben normal adet günümde oldum. İgneden bir hafta sonra beta sıfırlanmıştı. Ama adette düzensizlik oluyormuş diye duydum. Bende olmadı ama. Çok şükür kolay atlattım herşeyi.Evet ben iki doz igne oldum ve beta degerim yuksekti biraz.Surekli ayni degerlerde kaldi 567 541 528 543tu en son.Benim ilk olacakti allah nasip etmedi bunda da vardir bir hayir ama kendimi cok kotu hissediyorum.Son bir soru soracagim igneden sonra ilk adetiniz ne zaman oldu ve kanamadan sonra beta mutlaka dusuyor mu acaba
Evet canım ben bile gördüm ultrasonda. Yalnız şöyle bi durum var. Ben 2ay o şekilde bebekle kalmışım çok fazla kasık ağrım vardı çok gittim dra ama anlamadılar. Test yaptırınca hamile olduğumu anlayınca dr uma gittim. Onun ultrasonu çok iyiydi. Zaten buraya gelmeseydin kesinlikle göremezlerdi çok minik demişti.vajinal ultrasonla baktı ve bende gördüm. Şuna lütfen dikkat edin gittiğiniz yerdeki ultrasonun gelişmiş olması lazım.Merak ettim ya 15 hcgyle daha önce Tüpte gözüktü mü ki sen izi bile kalmamis dedin
Sagol canim.Yeter ki olsun da beklemeye raziyim daha 3aylik evliyim esimle 5senedir birlikteyiz hemen bebek istiyorduk ama nasip boyleymis Allahin dedigi olur isyan etmemeye calisiyorum beterin beteri var..Neden oldu ben sebebini de bilmiyorum umarim altindan bir engel cikmaz merakla bekliyorum cok zor bir surec.2Aydir hevesim kursagimda kaliyor gecen ay da kimyasal gebelik yasadim.Testlerim hala duruyor ne dusuncelerle sakliyordum sonu ne olduSanada çok geçmiş olsun canım daha çok yeni durumun ve cok zor biliyorum ama inan zaman herseyin ilacı dua et yeter ki Allah yardım ediyor inan benimde o zmanlar halim içler acisiydi ve içimde çok fazla korkular ve endişeler vardı ben aralıkta iğne oldum ama inan şimdi daha çok iyiyim ve umut dolu bakabiliyorum Allaha çok şükür ediyorum saglikliyim ve o ne zaman ol derse olucak sabır ediyorum inşallah bi dahakine bizimki gibi herkesin hayirlisiyla sagliksiyla evlatları olur canim
Ya inanamadım resmen benim ki 643 e kadar çıkmıştı sonra düştü 80 ne ama genede hiç kimse göremedi hemde yeni güzel bi hastanede bende vajinal muayene oldum kist oluşmuş onu görmüştü ama bana Dr dedi belki bebeğin eşine ait bişey kalmıştır dedi ondan iğne olmuştumEvet canım ben bile gördüm ultrasonda. Yalnız şöyle bi durum var. Ben 2ay o şekilde bebekle kalmışım çok fazla kasık ağrım vardı çok gittim dra ama anlamadılar. Test yaptırınca hamile olduğumu anlayınca dr uma gittim. Onun ultrasonu çok iyiydi. Zaten buraya gelmeseydin kesinlikle göremezlerdi çok minik demişti.vajinal ultrasonla baktı ve bende gördüm. Şuna lütfen dikkat edin gittiğiniz yerdeki ultrasonun gelişmiş olması lazım.