Merhaba arkadaslar. Gectigimiz agustos dıs gebelik yasadim. Sol tupumdeydi. En son degerim 866 idi ve 25 agustosta tek doz metorexate yapildi. Eylul 25 gibi degerim 0 landi. Ucuz atlattim Allaha sukur. Bu basliktaki her sayfayi okudum bugune dek neredeyse. Hep korktum bir daha olur mu diye. Hep bir umut aradim bu sayfalarda ve buldum da. Doktor bize 6 ay korunun demisti. Gecen ay ilk denememiz tutmadi. Ve bugun idrar testi pozitif. Ikinci denemede tutturduk yani. Insallah dıs gebelik degil bu sefer. Oyle hissediyorum. Yarin gidip betahcg baktiricam. Iki gun sonra tekrar olcturucem ve sonuclarla doktora gidicem. Dua edin benim icin olur mu? Kese gorununce insallah bildiricem. Ama gorunecek bu sefer insallah oyle inaniyorum. Hepimize cok gecmis olsun. Bu arada bebek sanirim yine soldan oldu cunku batmalar sol tarafta. Eger kese gorunurse demek ki tupumde hasar kalmamış demektir ve ikinci kez dış gebelik yasayacagiz korkusunu bir nebze olsun yenmenize yardimci olabilirsem bu paylasimla ne mutlu bana. Sevgiler