Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ee dilek bisey merak ettim 100de ic kanama oldugunu nasil anladiniz
Benim çok agrim vardı özellikle omuz ve gogus agrilarim coktu arada bayilacak gibi oluyordum hastaneye gittiğimde 1 saat teşhis koyamadılar 5 tane doktor filan sürekli vajinal ultrason çektiler en sonunda anlayabildiler

Arkadaşlar dış gebelik geçirenlere umut olsun diye yazıyorum.ilk bebeğimi kalp durması sonucu kürtajla aldılar.ikinci gebeliğimde iç kanama ile dış gebelik ameliyatına alındım.sağ tüpüm alındı.doktor laparoskopi esnasında diğer tüpe sıvı verdiğini ve sorunsuz olduğunu söyledi.(buarada dış gebelik ameliyatı korkulcak bi ameliyat değil bilginiz olsun)ameliyattan sonra 4adet korundum.doktorum kendini hazır hissedince yapabilirsin demişti ama ben pskolojik olarak anca hazır oldum.korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şükürler olsun.okadar ümitsizdim ki nisan ayının sonuna tüp benek randevusu aldım tek tüple uzun süre hamile kalamam nasıl olsa diye çünkü yaşım geçiyordu.kısaca asla ümitsiz olmayın.olacaksa tek tüplede oluyor.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.Amin

Böyle güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyaç duyuyor ki insan bende ilk gebelikte dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum iç kanamayla aniden alındım ameliyata tüpüm alınmadı banada doktorum 3 ay demişti ama kendimi psikolojik olarak hazır hissetmedim sonra korunmayi bıraktım 3. Ayda tekrar hamile kaldım dış gebelikten tam 11 ay sonra 8 ay korundum ben.2 gebelikte tam kesin dememekle beraber düşük oldu düşükten sonra historoskopi ile polip alındı falan derken 11. Ay şimdi ilk Korunmasız ayım inşallah sağlıkla çok bekletmeden bizimde bebeğimiz gelir artık anne olmak için yanıp tutuşuyo yüreğim

Bak iletindede yazmışsın umutsuZluk yok dua var.Rabbim ol derse olmayacak bişey yok.sadece akışına bırak.kuzenimde senin gibi açık ameliyatla dış gebelik ameliyatı oldu.tüpünü almadılar onunda.sonra bir kimyasal geçirdi.ardından hemen hamile kaldı şimdi oğlu 1 yaşında.sakın ümitsiz olma.tekrar aynı şeyleride yaşayabiliriz ama yaşamama ihtimalimiz daha yüksek.4 cuma üst üste YA EVVEL çekin 1000tane.inandığım bir duadır.Rabbim selametle bebeğinize kavuştursun

Amin insallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağıniza alırsınız bebeginizi

merhaba bayanlar.. benimdetam 3 yaşında bir oğlum var 2013 nisan doğumlu.. ekim 2014 de dış gebelik geçirdim fakat rahime çok yakın bir yerde dedi doktorum.. değerim de 4500 civarıydı.. doktor kontrolünde tüpte gözüktü.. kanama çok şiddetli ağrı falan olmadı.. hatta kese içinde bebek bile gözüküyor ultrason kağıdında.. geçen mayıs ayında korunmayı bıraktık ama regl düzenim alt üst oldu.. sağ taraftan dış gebelik geçirdim ve sağfan yumrtladığım ay 32. günde soldan yumurtladığımda 37. günde regl olmaya başladım..hatta sol taraf sürekli kist oluşturuyor.. sağ tarafım daha polikistik deniliği halde daha erken yumurtluyorum.. fakat hala hamile kalamadım.. oğlum için soldan olmuştur dediler ama bence o da sağdan oldu çünkü oğluma hamile kalmadan önceki ay geç regl olmuştum.. (soldan geç oluyor bence).. 1 sene doldu ve ne yapacağımı bilmiyorum.. sezeryan olmuştum acaba ondan mı oluyor böyle diyorum ama normal doğumda da oluyormuş.. sebebi ne bunun hala çözemedim

Selam arkadaslar..2 yildir cocuk istiyirz ama olmuyo hic bi sorunumuzda yok sebbepsiz yani..ocak ayinda ilk kes cift cizgi gordum bir sevinc bir mutluluk..fakat degerlerim yukselmeden plato cizdi bi indi bi cikti derken dış gebelik oldugu anlasildi tek doz igneyle dusuruldu.hala hamile deilim..korkuyorum acaba hamile kalirsam yine dıs gebelik olacakmi die..agri cok cektim

Canım kesinlikle rahim filmi çektirmeden hamilelik düşünme.bende dış gebelik geçirdim ama tüpüm alındığı için rahattım

Kızlar hamile olduğumu öğrendim Allah a şükür fakat bir sorum var adet günü(23 nisan) betam 135,86 çıktı bugün 1350 çıktı biraz çok geldi bana iki kattan fazla artmış böyle durumlarda dış gebelik riski çok diyorlar öyle mi

Canim ikizde olabilir korkma

İnsallah canim.benim bi arkadastanda dgerlerinin yuksekliginden dolayi dis gebelik olabilir demis doktor.fakat suan ikiz hamile tek yumurta ikizi
ay inşallah öyledir canım doktor güzel yükselmiş dedi 10 gün sonra çağırdı bakalım inşallah keseyi görebiliriz hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…