Canım değerinin düşük olması ile tüplerin illa açık olcak diye bişey yok.ben düşük değerle ameliyat olmak zorunda kaldım tüpüm alındı.neyse çok şükür tüpler açıkmış.ben dış gebelik ameliyatından sora 4ay korundum.sonra ilk denemede hamile kaldım şükür.kuzenimde aynı oda senin gibi iğne ile sonlandırıldı üç ay sonra korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı şimdi oğlu iki yaşında.hiç korkma sende hemen kalacaksın..Rahim filmim var canim iki tupte acik.degerlerim cok dusuktu zaten hic yukselmedi
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahCanım değerinin düşük olması ile tüplerin illa açık olcak diye bişey yok.ben düşük değerle ameliyat olmak zorunda kaldım tüpüm alındı.neyse çok şükür tüpler açıkmış.ben dış gebelik ameliyatından sora 4ay korundum.sonra ilk denemede hamile kaldım şükür.kuzenimde aynı oda senin gibi iğne ile sonlandırıldı üç ay sonra korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı şimdi oğlu iki yaşında.hiç korkma sende hemen kalacaksın..
Önce normal gitti,34 çıktı ilk,iki gün sora 70,ertesi gün hafif kanama ile doktor gittim 64 çıktı,adetinle bir düşürürsün kimyasal gebelik dedi,eve gittim 5 gün sora adet günümde çok yoğun kanamam başladı 4gün sora kesildi ama karın ağrım kesilmemişti,doktora gittim betaya baktı,250...iki gün sora tekrar baktı 500..gerizekalı anlayamadı iki gün daha beklicez dedi bekledik 600 küsür .bende bi kanama başladı ama sorma.hemen acil aldılar ameliyata iç kanama ile.normalde bukadar düşük değerle ameliyat olmaz ama doktor hatası ile tüpüm gitti.neyse Allaha çok şükür tek tüple hemen hamile kaldım...dış gebelikte baya bi süre düzenli artış olabilir,bi artıp bi azalabilir,ya da azar azar artabilir..çok sinsi bişey Allah kimseye göstermesin düşmanıma bile...canım öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
dış gebeliğinde beta hcg değerin nasıl yükselmişti hatırlıyor musun?
amin canım Allah a şükür atlatmışsın ve şimdi hamilesin çok sevindimÖnce normal gitti,34 çıktı ilk,iki gün sora 70,ertesi gün hafif kanama ile doktor gittim 64 çıktı,adetinle bir düşürürsün kimyasal gebelik dedi,eve gittim 5 gün sora adet günümde çok yoğun kanamam başladı 4gün sora kesildi ama karın ağrım kesilmemişti,doktora gittim betaya baktı,250...iki gün sora tekrar baktı 500..gerizekalı anlayamadı iki gün daha beklicez dedi bekledik 600 küsür .bende bi kanama başladı ama sorma.hemen acil aldılar ameliyata iç kanama ile.normalde bukadar düşük değerle ameliyat olmaz ama doktor hatası ile tüpüm gitti.neyse Allaha çok şükür tek tüple hemen hamile kaldım...dış gebelikte baya bi süre düzenli artış olabilir,bi artıp bi azalabilir,ya da azar azar artabilir..çok sinsi bişey Allah kimseye göstermesin düşmanıma bile...
Canım 1300lü değerde kese görünmeyebilir.ama iki gün sonra tekrar betana baktır yine kese yoksa ozaman durum değerlendirmesi yaparsınız doktorla.süreçler çok yııpratıcı ama sabret hepsi geçiyo gidiyor.benim bu hamileliğimde ilk değerim 50çıktı,ertesi gün 150li bişey çıktı (normalde iki günde bir iki kat artması lazım)ama bi sorun olmadı.Rabbim önce keseyi sora kalp atışını duymayı nasip etsin.Amin.amin canım Allah a şükür atlatmışsın ve şimdi hamilesin çok sevindim
işte benimde kafam karıştı adet günümde 135 çıktı dört gün sonra 1350 çıktı üç kattan fazla bi yükseliş var dış gebelik olabilr diye okumuştum.ayrıca karından ultrasonla göremedi keseyi kafam karıştı baya.
İnşallah sağlıcakla ben de kavuşurum bebeğime
Canım doktor normal çok güzel artmış 10 gün sonra gel bakalım dedi..Canım 1300lü değerde kese görünmeyebilir.ama iki gün sonra tekrar betana baktır yine kese yoksa ozaman durum değerlendirmesi yaparsınız doktorla.süreçler çok yııpratıcı ama sabret hepsi geçiyo gidiyor.benim bu hamileliğimde ilk değerim 50çıktı,ertesi gün 150li bişey çıktı (normalde iki günde bir iki kat artması lazım)ama bi sorun olmadı.Rabbim önce keseyi sora kalp atışını duymayı nasip etsin.Amin.
Etmemmi hiç.Rabbim seninle ve bebeğinle olsun.Canım doktor normal çok güzel artmış 10 gün sonra gel bakalım dedi..
küçük bir yerdeyim bir doktor var diğer ilçelerede gitmek istemiyorum terör dolayısıyla...
9-10 gün bekler giderim artık.. sabredeceğim dua et bana da inşallah keseyi görür kalp atışını da duyarım..
amin canım...Etmemmi hiç.Rabbim seninle ve bebeğinle olsun.
Doktor ole dedi canim İki haftada degerim 105 olmustu.ama kanamam oluyodu iki gun oluyo duruyo iki gun sonra tekrar basliyodu..tek doz metotraksatla uc gunde sıfırlandı.tupler zati acikti ama ben bir ay oncesinde asilama olmustum belki sebep ilaclardir bi ihtimal dış gebelik olmasi.onlarda etkiliyomus.Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar ve gebelikler nasip eylseinCanım değerinin düşük olması ile tüplerin illa açık olcak diye bişey yok.ben düşük değerle ameliyat olmak zorunda kaldım tüpüm alındı.neyse çok şükür tüpler açıkmış.ben dış gebelik ameliyatından sora 4ay korundum.sonra ilk denemede hamile kaldım şükür.kuzenimde aynı oda senin gibi iğne ile sonlandırıldı üç ay sonra korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı şimdi oğlu iki yaşında.hiç korkma sende hemen kalacaksın..
Amin canim..yasamayan bilemiyo.bi kac arkadasim var soruyolar anlatiykrum ve sonraki aylardada korktugumu anlatiyorum ve hemen abartiyosun ne var dis gebelikse dis gebelik der gibi...ne kadardir cocuk istiyordunuz herhangi bi sorun varmiydi canim..bide benim dkktor hic korunma vermemisti subatta sonlandi dis gebelik mart da adet oldum nisan adetimi yeni oluyorum.iki ay gecti tekrar hamile kalmadim vede korunmadim hicÖnce normal gitti,34 çıktı ilk,iki gün sora 70,ertesi gün hafif kanama ile doktor gittim 64 çıktı,adetinle bir düşürürsün kimyasal gebelik dedi,eve gittim 5 gün sora adet günümde çok yoğun kanamam başladı 4gün sora kesildi ama karın ağrım kesilmemişti,doktora gittim betaya baktı,250...iki gün sora tekrar baktı 500..gerizekalı anlayamadı iki gün daha beklicez dedi bekledik 600 küsür .bende bi kanama başladı ama sorma.hemen acil aldılar ameliyata iç kanama ile.normalde bukadar düşük değerle ameliyat olmaz ama doktor hatası ile tüpüm gitti.neyse Allaha çok şükür tek tüple hemen hamile kaldım...dış gebelikte baya bi süre düzenli artış olabilir,bi artıp bi azalabilir,ya da azar azar artabilir..çok sinsi bişey Allah kimseye göstermesin düşmanıma bile...
Nerde yasiyorsun canim.teror deyince ayni bolgedeyiz galiba..Canım doktor normal çok güzel artmış 10 gün sonra gel bakalım dedi..
küçük bir yerdeyim bir doktor var diğer ilçelerede gitmek istemiyorum terör dolayısıyla...
9-10 gün bekler giderim artık.. sabredeceğim dua et bana da inşallah keseyi görür kalp atışını da duyarım..
Rahim filmim var canim iki tupte acik.degerlerim cok dusuktu zaten hic
Merhaba bende dis gebelik yaşadım Mart da ameliyat oldum iğneyle düşürmeye çalıştı doktor ama dusmedi laporoskopi ile sonlandı gebelik fakat iğne olduğum için 6 ay gebelik yasak dedi bir kaç doktora daha sordum aynı şeyi söyledi sizlere böyle bir süre verilmedimi benim tüpüm alınmadıCanım değerinin düşük olması ile tüplerin illa açık olcak diye bişey yok.ben düşük değerle ameliyat olmak zorunda kaldım tüpüm alındı.neyse çok şükür tüpler açıkmış.ben dış gebelik ameliyatından sora 4ay korundum.sonra ilk denemede hamile kaldım şükür.kuzenimde aynı oda senin gibi iğne ile sonlandırıldı üç ay sonra korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı şimdi oğlu iki yaşında.hiç korkma sende hemen kalacaksın..
Tek doz vurundum..doktora ozellikle sordum hocam korunmamiz gerekiyomu die hayir durumun farkli dedi.anlamadim..uc gun icinde 105 ten degerim 0 olmustu.korunma dedi ama bende hep okudum cogunluga korunma verilmis kimisine bir ay kimisine iki ay..ama genelde ameliyat olanlara daha uzun verilmisMerhaba bende dis gebelik yaşadım Mart da ameliyat oldum iğneyle düşürmeye çalıştı doktor ama dusmedi laporoskopi ile sonlandı gebelik fakat iğne olduğum için 6 ay gebelik yasak dedi bir kaç doktora daha sordum aynı şeyi söyledi sizlere böyle bir süre verilmedimi benim tüpüm alınmadı
Ben ameliyat olduğum için doktor nezaman hazır hissedersen ozaman çocuk yap dedi.kuzenim tek iğne ile halloldu oda 3adet korundu(adet uzunluğu 45günde bir) onun doktoru ne dedi bilmiyorm ama sadece üç adet sora korunmayı bıraktığnı biliyorm çünkü benden önce yaşadı dış gebelik,bütün detayları sormuştum..buarada geçmiş olsun canım.dış gebelik yaşadığın tüp ve diğer tüp açık mıymış peki?ameliyatta bakmıştır...Merhaba bende dis gebelik yaşadım Mart da ameliyat oldum iğneyle düşürmeye çalıştı doktor ama dusmedi laporoskopi ile sonlandı gebelik fakat iğne olduğum için 6 ay gebelik yasak dedi bir kaç doktora daha sordum aynı şeyi söyledi sizlere böyle bir süre verilmedimi benim tüpüm alınmadı
Yaşamayan bilemez canım anlatmaya calışma Allah yasatmasında zaten kimseyede bizede..doktorun doğru olanı bilir ,bide o korku hiç geçmiyo malesef.ben üç aylık hamileyim şuanda en ufak bi ağrıda uyuyamıyorum gece bişeymi oldu diye.ama herşey oluyo gidiyo.zamanı var inşAllah tez zamanda gelsin bebeğin..Amin canim..yasamayan bilemiyo.bi kac arkadasim var soruyolar anlatiykrum ve sonraki aylardada korktugumu anlatiyorum ve hemen abartiyosun ne var dis gebelikse dis gebelik der gibi...ne kadardir cocuk istiyordunuz herhangi bi sorun varmiydi canim..bide benim dkktor hic korunma vermemisti subatta sonlandi dis gebelik mart da adet oldum nisan adetimi yeni oluyorum.iki ay gecti tekrar hamile kalmadim vede korunmadim hic
Tüpte tıkanıklık yok dedi ama sağlıklı bir görüntüye sahip değilmiş ikiside 6 ay sonra rahim filmi cekicez dedi ama ben çok tatmin olmadım rahim filmi cektiricem yinedeBen ameliyat olduğum için doktor nezaman hazır hissedersen ozaman çocuk yap dedi.kuzenim tek iğne ile halloldu oda 3adet korundu(adet uzunluğu 45günde bir) onun doktoru ne dedi bilmiyorm ama sadece üç adet sora korunmayı bıraktığnı biliyorm çünkü benden önce yaşadı dış gebelik,bütün detayları sormuştum..buarada geçmiş olsun canım.dış gebelik yaşadığın tüp ve diğer tüp açık mıymış peki?ameliyatta bakmıştır...
Canım rahim filmi çekilmeden gebelik düşünme.benim hasarlı tüp alındığı için rahattım.çünkü almasaydı hasarlı tüpü,aynı yerden hamile kalınca dış gebelik yaşama şansın yüksek.Allah işlerini rast getirsinTüpte tıkanıklık yok dedi ama sağlıklı bir görüntüye sahip değilmiş ikiside 6 ay sonra rahim filmi cekicez dedi ama ben çok tatmin olmadım rahim filmi cektiricem yinede
Bitlis hizan canim siz nerdesinizNerde yasiyorsun canim.teror deyince ayni bolgedeyiz galiba..
Teşekkür ederim umarım birdaha olmazsa çok zor çünküCanım rahim filmi çekilmeden gebelik düşünme.benim hasarlı tüp alındığı için rahattım.çünkü almasaydı hasarlı tüpü,aynı yerden hamile kalınca dış gebelik yaşama şansın yüksek.Allah işlerini rast getirsin
Tek doz vurundum..doktora ozellikle sordum hocam korunmamiz gerekiyomu die hayir durumun farkli dedi.anlamadim..uc gun icinde 105 ten degerim 0 olmustu.korunma dedi ama bende hep okudum cogunluga korunma verilmis kimisine bir ay kimisine iki ay..ama genelde ameliyat olanlara daha uzun verilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?