• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi?
Yaklaşık 40 gün önce kanama başladı
Önce düşük denildi kanama devam edince tekrar gitme sonucunda dış gebelik düşüğü teşhisi kondu
Ama tüpte kan pıhtısı gözüküyor
En son Regl tarihi 23 ocak
Kanama devam ediyor
3-4 güne bir gidiyorum kontrole
Kan pıhtısı aynı yerde.
Neyi bekliyorlar anlamıyorum ?
Birde 40 gündür kanama var
Çok şiddetli değil ama doktorun dediğine göre Regl gelebilirmiş bu kanama varken
Hiçbir şey anlamıyorum.
Korkacak bir şey var Mıdır?

Bence sevinmelisin doktorun kendi düşsün diye ugrasiyor benimde martta bunlari yasadim ama tupte bisey gozukmuyodu kanamayla deger bi cikti bi indi olayin en basindan beri kurtaj dediler sonunda mecbur oldum patolojide bebekle alakali bisey cikmadi doktorda cok kucuk ya ondan olabilir dedi ve degerim 20e dusunce takibi bıraktı ama belkide bende dis gebelik dusugu yaptim bilemiyorum bence cok uzulme tupte oldugu gozuktuyse ve deger kanama bitince dusmezse igne yapacak bence doktorun 30da hemen duser igneyle bence

Bence sevinmelisin doktorun kendi düşsün diye ugrasiyor benimde martta bunlari yasadim ama tupte bisey gozukmuyodu kanamayla deger bi cikti bi indi olayin en basindan beri kurtaj dediler sonunda mecbur oldum patolojide bebekle alakali bisey cikmadi doktorda cok kucuk ya ondan olabilir dedi ve degerim 20e dusunce takibi bıraktı ama belkide bende dis gebelik dusugu yaptim bilemiyorum bence cok uzulme tupte oldugu gozuktuyse ve deger kanama bitince dusmezse igne yapacak bence doktorun 30da hemen duser igneyle bence

Tamam canim cok sag ol
Yurtdisinda oldugum icin emin olamiyorum soylenenden.
Guveniyorum ama insan yine de karsilastirma gerekir gibi duyuyor aklima en kotusu geliyor

He bu arada 1000 olmadan dis gebelik ic kanama yapmaz 30 cok düşük ve nedense benim doktorumunda savundugu dis gebelik cok cabuk firlarmis boyle 30da 300de durmaz 2 gunde acayip ucardi dedi benim dis gebelik gecirdigimi dusunmuyor bu yuzden cok erken bi gebelik sonlanmasi dedi ve 2 ay sonra film cekil dedi senin pihtida bi tikanikliktir belki diycem ama ultrasonla tikaniklik gozukmuyo hatta dis gebelik 1000 olmadan tupte gozukmez diyorlar

Anlıyorum canım seni hormonlarda yapiyo galiba gecen ay bende deli gibi agliyodum hep korkma canım benim doktoruma gelsen seni kurtaj yapardi :/ sanslisin

He bu arada 1000 olmadan dis gebelik ic kanama yapmaz 30 cok düşük ve nedense benim doktorumunda savundugu dis gebelik cok cabuk firlarmis boyle 30da 300de durmaz 2 gunde acayip ucardi dedi benim dis gebelik gecirdigimi dusunmuyor bu yuzden cok erken bi gebelik sonlanmasi dedi ve 2 ay sonra film cekil dedi senin pihtida bi tikanikliktir belki diycem ama ultrasonla tikaniklik gozukmuyo hatta dis gebelik 1000 olmadan tupte gozukmez diyorlar
Ben de iki kez dış gebelik geçirdim ve ilkinde ameliyat oldum bende bi tuhaflık var benim ameliyat olduğunda degerim 100 du ve iç kanama gecrmistim

Bünye farki demekki bilemiyorum ama bana doktorum her gidisimde asla bisey olmaz dedi 3 hafta gecirdim bende kanamali bende 2010da dis gebelik olup ameliyat oldum 2012 de kizim oldu tupunu aldilarmi o ameliyatta

Bünye farki demekki bilemiyorum ama bana doktorum her gidisimde asla bisey olmaz dedi 3 hafta gecirdim bende kanamali bende 2010da dis gebelik olup ameliyat oldum 2012 de kizim oldu tupunu aldilarmi o ameliyatta

Anladim
Bana dedigi duzenli araliklarla kontrol
Zaten sag tupte kan pihtisi gibi bir sey gorunuyor
Anlasilmiyor
Kan degerine bakiliyor
Kaybolmazsa laporoskopi olacak dedi

Ben oldum 1.dis gebelikte 3delik aciyolar ayni gun kalktim ayaga ertesi gun ciktim hastaneden ve biliyomusun o ameliyatta doktor mavi sivi geciyomu diye bakmis niyeyse kizimin o ameliyat sayesinde oldugunu düşünüyorum tabi oönce Allah in izni ile

Ben oldum 1.dis gebelikte 3delik aciyolar ayni gun kalktim ayaga ertesi gun ciktim hastaneden ve biliyomusun o ameliyatta doktor mavi sivi geciyomu diye bakmis niyeyse kizimin o ameliyat sayesinde oldugunu düşünüyorum tabi oönce Allah in izni ile

Insallah canim hayirlisiyla.
Sag ol icim rahatladi biraz

Almadılar 11 ay sonra bir kez daha dis gebelik geçirdim bu kez iğneyle sonlandirildi

Back