Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ameliyat nedeni ile değil bu iğneden dolayi korunmayı verdi doktor 6 ayda kandan çıkiyor dedi ama iğne yaptırıp daha kısa sürede doğum yapanları duyunca kafam karıştı iğne çocuk için riskli sonuçlar yaratirmis deniyo bilemedim

Himm dogrudur canim benim doktor ole dedi

Kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim.10 gundur sag kasigimda cok hafif igne batmasi gibi agrilarim vardi ilk gebeligimdede oldugu icin hamilemiyim acaba diyip dun test yaptim pozitif cikti kan verdim 119 cikti aksam wcdw camasirimda cok az acik kahve leke gordum bugun druma gittim ultrasonla bakti karin boslugunda serberst sivi gordu ya dis gebelik yada yumurtaliginda kist varsa o patlamis olabilir yarin betahcg baktiracam kafam allak pullak oldu daha adet gunun gelmeden hamileligime sevunmustim simdide uzuluyorum.sizce ne olabilir

Kizlar bide benim dis gebelikse tupum patladiysa karin icindeki sivi kansa o zaman simdi ben iç kanama geciriyorsam dr beni neden eve gonderdi

Kizlar bide benim dis gebelikse tupum patladiysa karin icindeki sivi kansa o zaman simdi ben iç kanama geciriyorsam dr beni neden eve gonderdi
Canım çok geçmiş olsun ya niye eve göndermiş böyle bi durumda bende çok şaşırdım en azından kan değerlerine baka bilirdi ondan da anlaşılıyor iç kanama tam kansayimi yani nerde yaşıyorsun gidebilme durumun varsa başka bi doktora daha git deri

Kan degerlerini yarin istedi sabah gidip verecem tabi sabaha cikarsam

Hangi doktora gidiyorsun ben de vandayim iki kez dış gebelik geçirdim ben de
Doktorum vanda deil canim .ankaraya gidip geliyorum profesor doktor..gazi universitesinin kadin dogum kurucusu kendisi. Allah yardim etsin burda gercekten bana hic bisi yapmadilar surekli kendim kan verdim kafama gore..adam beni kurtaja alacakti kalktim eve geldim baska bi tane buldum adet sokturucu verdi.kendi doktorumla telefonda gorustum takipi telde yaptik sonra ankaraya gittim igne vurunup geldim.rahim filmi asilama falan ben hep ankarada yapturdi.

Öyle deme Allah korusun canım değerin fazla yüksek değil genelde dusuk değerde anlaması zor inşallah sağlıkla artar yarın değerin bebeğin seninledir
Insallah benimledir ama hiç umudum yok karin icinde ne oldugu belli olmayan bir sivi pembe akintimda var.eger test yapmamis olsaydim adet olacam yavas yavas basliyor diyecektim belkide bir iki gune adet olacak.zaten kadinlar farkinda olmadan cok gebelik yasayip dusurdukleri oluyor gunum gecmeden test yapmam dun yapasim geldi.aslinda sonucu ogrendigimde sevindim ama nedense icimde buruk bir sevinc vardi sanki birseyler ters gidecek gibi hissettim sol tupum kapaliydi zaten sagdan hamile kalmistim.Allahtan bir oglum var Rabbim ona saglik sihhat versin simdi sag tupte sakata cikar artik hamile kalamam

Zaten bir mucizeyle hamile kaldim cocugum oldu.bu hamile kalmamda bir mucizeydi.bundan sonra hamile kalirsam hepten mucize olur

[QUOTEevladını ba, post: 46267430, member: 618255"]Insallah benimledir ama hiç umudum yok karin icinde ne oldugu belli olmayan bir sivi pembe akintimda var.eger test yapmamis olsaydim adet olacam yavas yavas basliyor diyecektim belkide bir iki gune adet olacak.zaten kadinlar farkinda olmadan cok gebelik yasayip dusurdukleri oluyor gunum gecmeden test yapmam dun yapasim geldi.aslinda sonucu ogrendigimde sevindim ama nedense icimde buruk bir sevinc vardi sanki birseyler ters gidecek gibi hissettim sol tupum kapaliydi zaten sagdan hamile kalmistim.Allahtan bir oglum var Rabbim ona saglik sihhat versin simdi sag tupte sakata cikar artik hamile kalamam[/QUOTE]
Allah evladini sana bagislasin uzun ömürler versin canım inşallah dış gebelik değildir öyleyse bile değerin dusuk inşallah iğneyle sonlanır tüpüne bisey olmaz

Allah evladini sana bagislasin uzun ömürler versin canım inşallah dış gebelik değildir öyleyse bile değerin dusuk inşallah iğneyle sonlanır tüpüne bisey olmaz[/QUOTE]
Canim benim cvp verdigin icin Allah razi olsun insan boyle durumlarda sok oluyor

Anladım ben de burda geçirdim dış gebeliklerimi ilkinde ameliyat oldum iç kanamayla tupum alınmadı ama ikincisinde kurtaj ve iğne rahim filmi çekmeye bile gerek görmediler ama ben kismetse istda çektirmeyi düşünüyorum ağustosta vanin neresindesiniz

Merkezdeyim canm sen nerelisin aslen ..bende ankarada cektirdim ozel bi labaratuarda burda Cektirme zaten..

Ankarada hangi dr gidiyorsunuz birde rahim filmini nerde çektirdinix ankarada fiyat neydi
Prof.dr Onur Karabacak canim.rahim filminide denge labaratuarinda cektirdim anestezili.tam hatirlamiyorum ama 600 verdim heralde yada 650.gecen yil cektirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…