Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Umutsuz değilim inan her gören bana kısır muamelesi yapıyor gülüp geçiyorum allah dermansiz dert vermesin kimseye hayırlısı neyse o olsun hemen olsun diye kendimi yemiyorum artık ne zaman olursa olsun ama sağlıklı ve hayırlısı olsun insanlar çabuk unutuyor yaşadıklarını dönüp te umut verici şeyler yazmiyolar bi kaç kişi hariç eğer benimde kaderim de varsa 3.yü yaşarım yoksa inş Bebeğimi kucağıma alırım şu hayatta en çokta şu dis gebelik yasayanlarin bebek sahibi olmasını istiyorum çünkü çok zor şeyler yaşadık hepimiz

Çok geçmiş olsun sen de sanırım 2 kez dış gebelik gecirdin ben de malesef doktorlar 3.yu dene diyorlar ama ben çok korkuyorum çok zor süreçler atlattım ilkinde iç kanama geçirdim acil ameliyata aldılar ikincisi sukur kurtaj ve iğneyle düştü

Peki doktorunuz diş gebeliğe sebep ne olduğunu söylemiyormu sizde bende dis gebelik yaşadım laporoskopi oldum tüplerın sağlıklı bir görüntüsü yok dedi 6 ay sonra film çekilecek ve ona göre tüp bebek denicez dedi

Söylemiyor sadece vajinal ultrason çekildi bana defalarca hiçbir şey çıkmadı rahim filminde sadece tuplerin açık mi kapalı mi onu görebiliriz ama senin acikki hamile kalmissin yoksa kalamazdin rahim filmine gerek yok tekrar deneyin dedi ama ben çok korkuyorum su anda dusunmuyorum bi yandan da yaşım geçiyor

Ben de ilk dış gebeligim de açık ameliyat oldum ama ameliyatimi yapan doktor ünv hastanesindeydi bana tuplerimin durumuyla ilgili hiçbir şey söylemedi sadece sağ tupumdeydi yasimin genç olduğunu bebek dusunecegim için herhalde çok hasar da yoktu ki tupumu almadığını soyledi

Zaten sorun o dışgebelik tüpte ki bir problemden oluyor yada şans diyelim bende doktorunun soylefiklerinden çok tatminolmadım sadece laporoskopi olduğum için tüpler deki sorun ne diye sordum oda gözlemlerine dayanarak görünüm olarak sağlıklı bi tüp görünümü yokmuş öyle dedi allah yardımcımız olsun inanıyorum ki burda bu sıkıntıları yaşayan herkese allah evlat verecek hayırlı ve sağlıklı

Merhaba.herkese geçmiş olsun.ben de 18 martta laparoskopi oldum.tüpüm alınmadı.ama beta hcg değerim 300 lerde takılı kaldı.doktor inatçı dış g3belik dedi iğne oldum.200 e düştü.yarın bi kez daha bakılacak.Umarım 2.doza gerek kalmaz

Dış gebeliklerimi geçirirken foruma yazmıştım. İki kere dış gebelik geçirdim, ilkinde iğneyle tedavi edilemeyince ameliyat olmak durumunda kaldım ve tüpüm alındı, ikincisinde tek tüpümle hamile kaldım ama fakat gene dış gebelik çıktı, ameliyat olmadan iğneyle tedavi oldum. 6 ay dinlenmeden sonra rahim filmi çekildim. Rahim filminde tüpüm açık çıktı .( Bu arada zaten tüpler tamamen tıkalı olsa hiç hamile kalınamıyor, dış gebelik kısmı tıkanıklık veya darlaşmadan kaynaklanıyor.) Hemen o ay yumurta takibine başlandı çünkü tek tüpüm vardı ve o taraftan yumurtlamam gerekiyordu. O ay tüp olmayan taraftan yumurtladığım ve hamile kalamayacağım söylendi. öteki ay tekrar yumurta takibi yapılacaktı ve bir daha doktora gidemedim çünkü tekrar hamileydim... Önce gene dış gebelik diye düşünüldü fakat normal bir gebelik olduğu birkaç gün sonra anlaşıldı. Şu an 1 yaşında bir oğlum var. Şükürler olsun ki allah nasip etsin. Hiç umutsuz olmayın kötü düşünmeyin iyiye yönelin. Olmayacaklar dedikleri ay hamile kaldım..... Bunu yazmak istedim herkese güç ve moral olsun.....

Allah bağışlasin oğlunu çok sevindim senin adına,aynı şeyleri yasamisiz seninle ben de iki kez dış gebelik geçirdim ilkinde amelouat oldum ama tupum alınmadı ikincisinde iğne oldum ama doktorlar rahim.filmine gerek yok dediler inş benim de evladım olur bana ümit oldun

İki kere dış gebelik geçirdiyseniz bence bir rahim filmi çektirebilirsiniz, çünkü hafif daralmalar veya tıkanmalar varsa rahim filminde gönderilen sıvının basıncıyla açılabiliyor. Ve çok duymuştum rahim filmi çekildiği ay hamile kalanlar. Benimde öyle oldu...O dönemde sürekli forum sitelerini okuyordum kendim gibi birileri var mı ve çocuk sahibi olmuşlar mı diye. Birebir bulamamıştım. O yüzden yazmak istedim gerçekten kötü düşünmeyin ... Ben tek tüple bebek sahibi oldum, sizin iki tüple çok daha şansınız var. Sadece vücudunuza ve beyninize bir süre izin verin. Sonra tüm bu yaşadıklarınızı unutacaksınız.

Çok tesekkur ederim doktorlar gerek görmemesine rağmen cektrecegim sanırım inş iyi sonuçlar alirim

Bende 1,2 sayda geride yazmistim 2010da dis ebelik oldum ameliyat oldum ama tupum alinmadi 2012de kızım oldu buayda degisik bi durum yasadim ve doktorumca düşük yaptim kurtaj oldum bu olaydan once illa film demisti ama yapmadim simdi yine film diyor burda arkadaslarlada konustuk film tani amacli acik ciksada yine dis gebelik olabiliyomus vs vs ben cok kararsizim bu nedenle

Bana da doktorlar öyle dedi ben de kararsız kalmistim ama galiba rahim filmi cektrecegim

Bende üç ay önce dış gebelik yasadım cok zordu hastenede kaldım iğneyle düşürdüler şimdi çok korkuyorum

Bende 1 dış gebelik 1 de düşük mü dış gebelik mi belli olmayan 2. Bi gebelik yaşadım.1. De iç kanama yüzünden açık ameliyat oldum 2. Kendi sonlandı. 2. Gebeliği istediğimde korkum vardı ama artık korkmuyorum olacağın önüne geçilmiyor korkunun hiç bişeye faydası yok zararı var strese giriyoruz korkunca bolca dua edip hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyor elden

Bu dış gebelik acaba hasarlı spermden kaynaklanıyor olabılır mı bilen varsa yazsın ne olur

Bana da anlatır mısın Can'ım bu kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…