Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Adet sancısı gibi sancılarım oldu. Hatta rahimde kasılmalar oluyordu ve dayanılmaz agrı oluyordu. İğneden sonra da 2gün agrım devam etti ve iğnenin akşamında kanamam hafiften başlayıp 2hafta kadar sürmüştü sanırım. Omuz agrısı olmadı canım bende. Kanama deger sıfırlanana kadar sürüyor ama. Hiç önemli degil ne zaman istersen sor canım aklına takılan soruları

Teşekkür ederm canım
Doktor bugün kitleyi görünce çatlamış kanama var dedi ama bişey yapmadı.şimdide oyerde yanma gibi ince sızı giriyor.ağrı oluyor
sen iğne olmadan önce ağrın varmıydı bu şekilde canım ya baya bir sayfa okudum ama geneli iğneden sonraki ağrılarından bahsetmiş
Çok teşekküt ederim ilgin için Allah razı olsun ne diyim korkumda yalnız bırakmadın

Ne demek canım bu durumu yaşayan anlar. İnce sızı gibi yanma olurdu bende de canım. İğneden önce kürtaj oldum ben rahimi temizledi dr ve kasılmalarım batmalarım iğneden öncede vardı. İğneden sonra bir gün dayanılmaz agrım sancım olmuştu adet sancısı yanında hafif kalan türden. Sonra kanama arttıkça agrılarım azaldı.

Bu kadar ağrım yoktu olunca iç kanamadan korkar oldum.iğnrden korkuyordum şuan onunla sonlanmasına bile razıyım canım.çok zormuş.Allah sana bidaha yaşatmasın yakın zamanda sağlıklı hamileliklerimizden bahsetmeyi nasip etsin bize inşallah .ne tuhafım dimi daha bu derdimden kurtulamadan yeni hamilelik hayallerinden bahsediyorum.
olmaz olmaz deme olmaz olmaz demişler napıyım
çok sağol canım inşallah korktuğum olmaz.
bu arada şimdi tekrar okudum msjları denemeye başlamışsınız hadi inşallah sağlıklı sıhhatli olur bu ay canım.dua edelim

Son düzenleme:
Aminnn canım. İlk dış gebelik zamanlarımda uzun bir zaman bebek düşünmeyeceğim diyordum. Ne zaman deger düşmeye başladı agrılarım son buldu biran önce korunma dönemi bitsin yeniden denemelere başlayayım diye can attım :) sanırım saglıklı bir gebelik oluncaya kadar ısrarla deneyeceğiz Allah saglık verdiği sürece.

Pes etmeyelim canım niyet ne olursa akıbet o olurmuş.niyetimizden şaşmayalım
inşallah güzel haberini bekliyorum en yakın zamanda
umut ol bana hadi :) bende bi atlatsam Allahın izniyle beklemiycem

merhaba arkadaşlar
benim de 2011 de dış gebeliğim oldu ve ilaçla düşürüldü. bu sene de boş gebelik oldu ve küretajla alındı. iki ay sonrasında ise tam net olmaya bir kimyasal (ya da dış gebelikten de şüphelendiler) gebelik oldu. hiçbir şey yapılmadan geçti. şimdi ne yapmalıyım? bir sürü kan testleri ve rahim filmi yaptırsam mı? ya da bir kez daha denesem mi? ya o kadar kararsızım ki anlatamam süreçten korkuyorum. rahim filminden ürküyorum. benimki gibi bir durum yaşayan varsa bana akıl versin lütfen...

Merhaba canım zor bir süreç geçirmişsin geçmiş olsun.bende üç ay önce kürtaj oldum şimdide dış gebelik geçiriyorum.
Çok zor korkmakta haklısın ama inanmamız lazım değil mi inanalımki olsun.pes etmek yok.
doktorun ne diyor peki test istiyorsa yaptır canım en azından bişey varsa ona göre yol izlenir.
ben yaptırmayı düşünüyorum
ama bir kez daha deniyim diyorsan kendini hazır hissettiğinde yap.
inşallah allah tüm istiyenlere içindede bize sağlıklı hamileliklr bebişler nasip eder

Teşekkürler cnm. Evet inancı kaybetmek istemiyorum.. doktor bişi yapmaya gerek yok dedi. Boş gebelik geçirdiğin için açık tüp var dedi. Ama ben o kadar tedirgin konuştum ki o zaman rahim filmi çekelim dedi. Ben de o yüzden kararsız kaldım.

Bende bu formda gezen biri olarak tahmin edersiniz ki hüsranla sonuçlanmış bi gebelik yaşadım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. Geçen ay değerlerim 2 günde bir iki katına atıyordu 643e kadar çıkmıştı 4 gün sonra ani düşüşe geçti ve 407 olmuştu kanamam başladi aynı gün 3 hastane gezdim ikisi özeldi hemen kürtaj dediler ama ben devlete gittim ve düşüşte olduğu için takibe aldılar kanamam 10 gün sürmüştü ve hcg em 63 düşmüştü sonra tekrar bi gün kahve rengi akıntım oldu her ihtimale karşı hcg baktirdim ve şok olduk 88 e yukselmis iki gün sonra 71 iki gün sonra hafif kasık aģrısı yla tekrar test ve 84 napicami sasirmistim üstelik doktorlarda teşhis koyamadi çünkü yüksekten iyi düşmüştü ve ultrason da tüplerimde sıkıntı yoktu ama ben daha çok beklemek istemediğim için iğne oldum Dr en azından parça kaldiysa erir dedi şimdi en son 44e düştü bakalım sıfırı görmeyi bekliyorum çok uzun oldu biliyorum ama bende 2 aydır ne yasamadigimi bile anlayamadım sizce ben dış gebelik mi yoksa düşük mu yaşadım

Dış gebelik gibi duruyo doktorum düşükte beta hcg duserken yükseliş göstermez demişti dış gebelikte düzensiz artış ve iniş cikislar olur demişti

bende dış gebelik yaşadım ve benim gibi yaşayanı rastlamadım sitede ben 2 ay önce geçirdim dış gebelik ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı ve tuhaf olansa 8 hafta 5 günlükdü ve bebeğimin kalbini kendisini gördüm ameliyat öncesi son ultrasonda doktor gösterdi kalp atışını bebğimi yerinden dolayı alınması gerekiyordu alındı önce 6 ay korunmam gerektiğini söyledi dün kontrole gittiğimde bırakabilirsin korunmayı herşeyin temiz güze dedi ne yapacağımı bilemedim yardım eder misiniz ?

birde ben kan pıhıtısı tedavisi görüyordum gebe olduğumu öğrendiğimden beri coraspin ve hibor iğne kullandım dış gebelikle ilgili hiçbir belirtide yaşamadım dış gebelik olduğumu öğrenmeden 5 gün önce doktor kontrolüne gittik kalp atışını dinledik ve bebeğimizi gördük herşey yolundaydı nasıl oldu ne oldu anlayamadık

rahimde mi gördü keseyi doktor sonra neden sağ tüpü aldı yanlış mı görmüş nasıl olmuş anlayamadım çünkü dış gebelikte rahim içinde kese görülmüyor doktorunuz nasıl görmüş

Tüpte mi keseyi gördü ki doktorun aldı tüpü acaba bişey söylemedi mi

Dış gebelik gibi duruyo doktorum düşükte beta hcg duserken yükseliş göstermez demişti dış gebelikte düzensiz artış ve iniş cikislar olur demişti
Bende düşük yaparken yumurta oluşmuş ve catlamamiş kist oluşmuş sol tarafta doktor dedi gebeyken oluştuğu için progesteron saglilamaya devam eder kist hamileymişsin gibi hcg nin düşmesine engel olmuş olabilir dedi çok karışık yani

ilk keseyi görmek için gittiğimizde görememişti değerimde çok yüksekti en son 10000 ve üzeri degeri gördük ishal oldum o yüzden gittim kalp atışı hala var kese oval dedi anlayamadı ve sevk etti beni başka hastaneye ordada anlayamadılar rahim boştu bizede gösterdi tüpe yerleşmiş kese

anlayamadığım şey bu işte kimse benim yaşadığımı yaşamamış herkesin yazdıklarını yaşadıklarını okudum . bende kese var, değer yüksek , kalp atışı var,bebek var, dış gebelik belirtisi yok doktorlr çok ilginç hasta olduğumu söylediler iki hastane ve birçok doktor gördü hepside aynı şeyi söylediler biri yanlış biliyor desem diğerleride mi yanlış ocakta bırak dedi korunmayı rahim temiz yumurtalıklar temiz tüp de iyi dedi ne yapacağımı bilemedim

Acaba hem dış hem normal gebelik aynı anda mi yaşadın çok nadirde olsa olabiliyormus diye okumuştum ve tüpün de önceden şişme olmadiysa doktorun anlayamamiş olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…