Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bende ikiz gebelikmiydi acaba diye düşündüm biri Tüpte biri rahimde mi acaba doktorun ameliyat sonrası herhangi bi açıklama yapmadı mi sana

rahimde yoktu bunu gösterdi zatende ilk gittiğim hastanenin azizliğine uğradım galiba çok gaz olduğunu söyleyip tam anlayamadığını tüpte mi acaba falan demişti alet kötüydü mecbur olduğum için gittik yeni taşındık burayada her kontrole gittiğimde 10 dk anlamak için ultrasonda uğraşıyordu alet iyi olsa doktorda dikkat etse belki böyle olmayacaktı çok doktor gördü biri devlet bir özele gittim

O zaman senin durumun da belirsizlik yok yani teshisin konmuş en azından geçte olsa çok geçmiş olsun Allah kimse yasatmasin inşallah benim teshisim 3 hastane en az 5 doktor kesin dış gebelik diyemedi çünkü değerlerim çok düşük ve ultrasonda hiç bir belirti olmadi

oluyor öyle geçmiş olsun sana da hakkımızda hayırlısı olsun sen nasıl anladın nasıl sonlandı peki?

Benim 643 ten 63 kadar düşmüştü değerlerim kanamam vardı ve kesildikten sonra değerin 88 e çıkmıştı 2 gün sonra 71 sonra 84 çıktı doktor kist var o hcg yi yukseltebilir dedi ama belki azda olsa parça kalmış olabilir dedi kürtaj olmadım çünkü belkide dış gebelik tir dedi yorumu sadece değerlere bakarak yaptılar çünkü ultrason da hiç bişey yoktu her ihtimale karşı iğne oldum değerlerim düşüşe ydi en son 44 oldu bu hafta bi kez daha baktircam sıfırlanir inşallah beklemedeyim

inşallah sıfırlanır stres yapma dış gebelik çok zormuş çok ağır geldi bana inşallah bir daha yaşamayız bunu

Stresi yaptım yapacağım kadar zaten :) Allah bi dahakine hepimize hayirlisiyla sağlıklı hamilelik ler nasip eder insallah aminnn

tabi ne kadar stres olma desemde olmuyor kendimden biliyorum:) amin işallah rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin

Kızlar doktor bana iğne yapmadı ama şuqn kahve telvesi gibi akomtım olmaya başladı.değermi yükseliyorki yoksa olumlu bişey mi bu.korkuyorum o tarafımda hafiften de ağrı var.
Kötü bişeymi oluyor acaba.bilen varsa söylesin lütfennnnn

Sana dis gebelik oldugunu soylediler mi daha onceden hic igne yapilmadi mi durumunu tam olarak ogrenebilirmiyim

A
Ayrıca hcg tam olarak kaç acaba

Sana dis gebelik oldugunu soylediler mi daha onceden hic igne yapilmadi mi durumunu tam olarak ogrenebilirmiyim
Evet canım dış qebelik hatta kitleyide gördük yumurtalığıma yapışmış ama değerler kwndiliğinden düştüğü için doktor iğne yapmayalım bekleyelim birax daha dedi.şimdide kahve telvesi gibi akıntı oluyor ve o bölgede batma oluyor.korkuyorum patlattımı tüpü falan

Oncelikle çok geçmiş olsun canım bende aynı sıkıntıyı yaşadım değerlerim kendiliğinden düşüyordu bigün hafif lekelenmeyle hcg mi olcuturdum 63 ten 88 e yükselmiş benide senin gibi düşük olduğu için beklemeye aldılar ama bende kesin dış gebelik diyemedi ler çünkü ultrasonda gozukmedi senin değerin kaçtı gozuktugunde onun kist olmadığı ne malum benim bildiğim yumurtalıkta kist olur dış gebelik Tüpte olur yüzde 90 bu böyledir banada aynısı oldu kist hcg ni yükseltirmiş hafifte olsa benim değerlerim ondan dusememiş belki. seninde ole biseydir

Saol canım sanada geçmiş olsun
ilk öğrendiğimde kanamam vardı değer 290 dı.sonra yavaş yavaş düştü 167 ye.doktor bekleyelim dedi.kitle yumurtalıkla tup araaına sıkışmış yumurtalığa yapışmış dedi.pek fazla bişeyde anlatmadı korktuğumdan.cumaya gel ölçelim dedi.ama bu lekelenme korkuttu beni faaliyetemi geçti tekrardan.off acilemi gitsem bilemedim.

Elektirik veriliyormuş gibi bir ağrıyla kahve akıntı gelmesi oluyormu kızlar önceden yaşayanlar varsa bişey söylesin lütfen

Cok gecmis olsun seni strese sokmak istemem ama bence git bir an once ben de 2 kez dis gebelik yasadim ilkinde kahve kanamalarim oldubuzn bi sure kac kez doktora gttim hicbisey anlamadilar arada kasıklarimda senin gibi agrilarim ve sag omuzumda siddetli agrilarim oluyordu bikac gun daha boyle gecti ve en sonunda bigun artik agrilara dayanamadim gttim apar topar ameliyata aldilar yogun ic kanama gecirdim korkma sen sakin ol herkeste ayni olmayabilir tabi ama onlemini al mutlaka
Elektirik veriliyormuş gibi bir ağrıyla kahve akıntı gelmesi oluyormu kızlar önceden yaşayanlar varsa bişey söylesin lütfen

Gidiyim ben en iyisi
Doktor şiddetli ağrın olursa gel dedi ama o zamanda iş işten geçmiş oluyor zaten gitsem nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…