Amin ins haklsin ama icim en azindan biraz rahatlayacak belki rahim filminde dis gebelige sebep olan etken bulunur tuplerde yapısıklık gibi hep dua ediyorum ins Rabbim bizlere de saglikli hayirli evlatlar nasip ederaçıkçası cektirsekte bidaha yasamayacagimiz garanti değil ki benim halam tüp bebekte dış gebelik yaşamıştı.yani dua etmekten başka bişey elden gelmez diye inanıyorum artık yaşanacağın önüne geçilmiyor 2. Gebeliğimde 2 günde 1 kan verdim beta takibi yapıldı 1 dış gebelik geçmişim var diye ama hersey güzel giderken oda düşük oldu Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza alacağımız hamilelikler evlatlar nasip etsin
Amin ins haklsin ama icim en azindan biraz rahatlayacak belki rahim filminde dis gebelige sebep olan etken bulunur tuplerde yapısıklık gibi hep dua ediyorum ins Rabbim bizlere de saglikli hayirli evlatlar nasip eder
Merhaba kızlar 1 haftadır forumda düşükmü yapıyorum dış gebelikmi değerlerim nrmalmi drğilmi diye dolaştım.bugün doktorum teşhisi koydu dış gebelik geçitiyormuşum.ilk öğrendiğimde kanamam vardı 6 gün önce değerim 291 di iki gün sonra 251 çıktı.4 gün sonra yani bıgün 200. Yumurtalıklarımda 1.5cm lik bir kitle gördü doktr 2 gündür sağ tarafımda iğne batıyomuş gibi ağrı oluyordu.bugün muayeneden sonra ağrı olmaya başladı.doktor dayanılmaz samcın olursa gel diyor.çok korkuyorum.bu değerle tüpü patlatma durumu olurmu dedim.değeri 50 iken bile patlayanını gördüm net bişey diyemem dedi.artık daha çok korkuyorum.değerleri benim gibi olup kendiliğinden düşen oldumu hiç yada yumurtalıklarında olan.
Üç ay öncede kürtaj olmak zorumda kalmıştım
Rabbim böylr sınava sokmasın kimseyi beni.
kanamamda kesildi artık kanamaylamı düşüyot değerler.
Teşekkür ederim.hayır uygulamadı .iki gün sonra yine gel o zman karar verelim dedi.ozamana kadar birden artış olabilirmi yani büyüyüp patlatma durımu olurmu dediğimde.olabilir ama biraz daha bekleyelim.ilacı düşmezse tapmayı tercih ediyorum ilaç yapsakta yükselme ihtimali var hem dedi.Öncelikle geçmiş olsun metotraksat ilaç tedavisi uygulamadı mı bu şekilde beklemeni mi söyledi
Teşekkür ederim.hayır uygulamadı .iki gün sonra yine gel o zman karar verelim dedi.ozamana kadar birden artış olabilirmi yani büyüyüp patlatma durımu olurmu dediğimde.olabilir ama biraz daha bekleyelim.ilacı düşmezse tapmayı tercih ediyorum ilaç yapsakta yükselme ihtimali var hem dedi.
Çok korkuyorum sağımda atıö attıkça oturup kalktıkça bi ağrı oluyor.
şuan tek yapacağım dua.
ama benim yaşadıklarımı yaşayanlardanda öğrenmek istiyorum bu ağrılar patlayacağının belirtisimi.
sizin nasıldı değer dülerkende ağrı olurmu.kanamam yok yine düşermi.
doktor hepsine olabilir diyor.elim kolum bağlı bekliyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun dış gebelik süreci çok ama çok yıpratıcı bir süreç agustos ve eylül aylarımı bu süreci atlatma sürecinde geçirdim ben. İlk başta beta da düzensizlik vardı ama çok daha yeni oluşuyor olabilir bekleyelim dedi dr.sonra birden yükselişe geçti betam hatta rahimde kese oluşumuna benzer oluşum görüldü. En son beta 2000lere çıktı ve rahimde görülen kese oluşumunun sönmüş oldugunu ve kese oluşumunun olmadıgını tüpte genişleme görüldüğünü söyledi dr um. Hemen iğne vurmayalım kendiliğinden sonlanma iht. var dendi. Bu arada beta azda olsa düşmeye başlamıştı dedik böyle böyle düşecek sanırım. Sonraki 2gün yaptırdıgım betada degerin 3000lere çıktığını ve tüpteki genişlemenin arttıgını hemen iğne olmam gerektiği teşhisi kondu. Bebek tüpte yerleşmiş ve tüpü gittikçe genişletmeye başlamıştı. 75 mg lık tek doz iğne vuruldum iğneyi serum şeklinde almamı önerdi dr um. Sonrasında ne agrılar ne kasılmalar yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ben bilirim çektiğim acıları. Bu sırada diken üstünde bekliyordum tabi acil bir müdehale iç kanama durumuna karşılık. Bu arada kürtajda oldum rahim temizlendi ve patalojiye gönderildi kesin dış gebelik teşhsi kondu. İğneden sonra kanama sancı derken 1 ay sonunda degerim düştü. Dr um sabırla bekledi bende sabırla bekledim dr uma çok güveniyordum çünkü. 2.dozu vurmamak için. Çok şükür ki 3000lerdeki deger tek doz 75 mg iğne ile sonlandı. Yaşadıklarımı anlattım nacizane sizlere de umut olsun degerim çok yüksekti çünkü. Şimdi normal yolla deniyoruz korunma bitti. Dr um tüpe geçelim diyor öncesinde kimyasal gebeliğimde vardı ama ben biraz daha bekleyecegim. Rahim filmi çektirmeme gerek olmadıgını söylüyor dr um. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabileceğim her soruyu cevaplarım bu süreci yaşamayan anlayamaz.Teşekkür ederim.hayır uygulamadı .iki gün sonra yine gel o zman karar verelim dedi.ozamana kadar birden artış olabilirmi yani büyüyüp patlatma durımu olurmu dediğimde.olabilir ama biraz daha bekleyelim.ilacı düşmezse tapmayı tercih ediyorum ilaç yapsakta yükselme ihtimali var hem dedi.
Çok korkuyorum sağımda atıö attıkça oturup kalktıkça bi ağrı oluyor.
şuan tek yapacağım dua.
ama benim yaşadıklarımı yaşayanlardanda öğrenmek istiyorum bu ağrılar patlayacağının belirtisimi.
sizin nasıldı değer dülerkende ağrı olurmu.kanamam yok yine düşermi.
doktor hepsine olabilir diyor.elim kolum bağlı bekliyorum
Evet hep ihtimal olabilirden başka bileu dedikleri yok.bende aynıyım bir haftadır ne yedim ne içtim belli değil.Allah yardımcımız olsun.İhtimal üzerinden yürüyor dr larda benim bi haftadır 181 216 234 en son 228 çıktı bhcg usg de bişi gözükmedi riske atmamk gerek dedi metotraksat 1 doz yaptı bekliyorum 1 hafta sonra tekrar bakılcak ama evde hiç bişi yapmadan beklemek daha beter insanın psikolojisini alt üst ediyor ben dış gebelik şüphesi dediği akşam acaba ağrımı var kanamam olcak mı düşüncesiyle sabahı sabah edemedim inş hayırlısıyla atlatırz bunuda çok zor ve stresli bi durum
Evet hep ihtimal olabilirden başka bileu dedikleri yok.bende aynıyım bir haftadır ne yedim ne içtim belli değil.Allah yardımcımız olsun.
Değerlerimiz aynı nerdeyse.şuan kanaman varmı senin yada herhangi bir ağrı sızlama azda olsa.
doktor bana ilk başta yumurtalıklarında kanama var dedi sonra ultrasyon aletini sağa çevirincr inanılmaz ağrım oldu.söyleyince inceledi baya bir öylr farketti.yoksa dört gün sonraya çağırmıştı.
inşallah değerlerin düşer hemen kurtulursun bu sıkıntıdan rabbimde bidaha yaşatmaz.
Bana niye yapmadıki ya bişey olursa
Öncelikle çok geçmiş olsun dış gebelik süreci çok ama çok yıpratıcı bir süreç agustos ve eylül aylarımı bu süreci atlatma sürecinde geçirdim ben. İlk başta beta da düzensizlik vardı ama çok daha yeni oluşuyor olabilir bekleyelim dedi dr.sonra birden yükselişe geçti betam hatta rahimde kese oluşumuna benzer oluşum görüldü. En son beta 2000lere çıktı ve rahimde görülen kese oluşumunun sönmüş oldugunu ve kese oluşumunun olmadıgını tüpte genişleme görüldüğünü söyledi dr um. Hemen iğne vurmayalım kendiliğinden sonlanma iht. var dendi. Bu arada beta azda olsa düşmeye başlamıştı dedik böyle böyle düşecek sanırım. Sonraki 2gün yaptırdıgım betada degerin 3000lere çıktığını ve tüpteki genişlemenin arttıgını hemen iğne olmam gerektiği teşhisi kondu. Bebek tüpte yerleşmiş ve tüpü gittikçe genişletmeye başlamıştı. 75 mg lık tek doz iğne vuruldum iğneyi serum şeklinde almamı önerdi dr um. Sonrasında ne agrılar ne kasılmalar yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ben bilirim çektiğim acıları. Bu sırada diken üstünde bekliyordum tabi acil bir müdehale iç kanama durumuna karşılık. Bu arada kürtajda oldum rahim temizlendi ve patalojiye gönderildi kesin dış gebelik teşhsi kondu. İğneden sonra kanama sancı derken 1 ay sonunda degerim düştü. Dr um sabırla bekledi bende sabırla bekledim dr uma çok güveniyordum çünkü. 2.dozu vurmamak için. Çok şükür ki 3000lerdeki deger tek doz 75 mg iğne ile sonlandı. Yaşadıklarımı anlattım nacizane sizlere de umut olsun degerim çok yüksekti çünkü. Şimdi normal yolla deniyoruz korunma bitti. Dr um tüpe geçelim diyor öncesinde kimyasal gebeliğimde vardı ama ben biraz daha bekleyecegim. Rahim filmi çektirmeme gerek olmadıgını söylüyor dr um. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabileceğim her soruyu cevaplarım bu süreci yaşamayan anlayamaz.
Psikolojimizi çok yıpratan bir süreç. Benimde şubatta kimyasal gebelik agustosta dış gebelik geçen yıl ekim ayında açık kist ameliyatım iki yumurtalıktan alınan kocaman kistlerim ve içerde az da olsa kalan ve çok şükür ki yumurtlayan yumurtalıklarım var:) dış gebelik sürecinde dr a olan güven çok önemli. Ben eger başka dr a gitsem kaç doz iğne olurdum bilmiyorum okuduklarımda çok daha düşük betalarda 3 doz bile iğne olan arkadaşlar var. Ki o iğneninde yan etkileri var.tüp bebek şuan için en iyisi ama onun içinde maddi açıdan rahatlamış olmak lazım.Çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatmşsın benim bhch 228 di bana ilk gittiğim dr 90 mg yapılmasını istedi son gittiğim dr 50mg yaptırdı 1hafta sonrasına çağırdı şu an kanamam yok bende merak içinde bekliyorum ne zamn kanamam olcak diye inş bizde atlatırız bu süreci benim öncesinde 2 düşüğüm olmştu artık çok yıprandım
Psikolojimizi çok yıpratan bir süreç. Benimde şubatta kimyasal gebelik agustosta dış gebelik geçen yıl ekim ayında açık kist ameliyatım iki yumurtalıktan alınan kocaman kistlerim ve içerde az da olsa kalan ve çok şükür ki yumurtlayan yumurtalıklarım var:) dış gebelik sürecinde dr a olan güven çok önemli. Ben eger başka dr a gitsem kaç doz iğne olurdum bilmiyorum okuduklarımda çok daha düşük betalarda 3 doz bile iğne olan arkadaşlar var. Ki o iğneninde yan etkileri var.tüp bebek şuan için en iyisi ama onun içinde maddi açıdan rahatlamış olmak lazım.
Çok teşekkür ederim çok sağolun.inşallah eabbim yakım zamamda aağlıklı sıhhtli bir evlat nasio eder sizede.yaşadığınız kötü şeyleriunutturur sanaÖncelikle çok geçmiş olsun dış gebelik süreci çok ama çok yıpratıcı bir süreç agustos ve eylül aylarımı bu süreci atlatma sürecinde geçirdim ben. İlk başta beta da düzensizlik vardı ama çok daha yeni oluşuyor olabilir bekleyelim dedi dr.sonra birden yükselişe geçti betam hatta rahimde kese oluşumuna benzer oluşum görüldü. En son beta 2000lere çıktı ve rahimde görülen kese oluşumunun sönmüş oldugunu ve kese oluşumunun olmadıgını tüpte genişleme görüldüğünü söyledi dr um. Hemen iğne vurmayalım kendiliğinden sonlanma iht. var dendi. Bu arada beta azda olsa düşmeye başlamıştı dedik böyle böyle düşecek sanırım. Sonraki 2gün yaptırdıgım betada degerin 3000lere çıktığını ve tüpteki genişlemenin arttıgını hemen iğne olmam gerektiği teşhisi kondu. Bebek tüpte yerleşmiş ve tüpü gittikçe genişletmeye başlamıştı. 75 mg lık tek doz iğne vuruldum iğneyi serum şeklinde almamı önerdi dr um. Sonrasında ne agrılar ne kasılmalar yaşadım Allah kimseye yaşatmasın ben bilirim çektiğim acıları. Bu sırada diken üstünde bekliyordum tabi acil bir müdehale iç kanama durumuna karşılık. Bu arada kürtajda oldum rahim temizlendi ve patalojiye gönderildi kesin dış gebelik teşhsi kondu. İğneden sonra kanama sancı derken 1 ay sonunda degerim düştü. Dr um sabırla bekledi bende sabırla bekledim dr uma çok güveniyordum çünkü. 2.dozu vurmamak için. Çok şükür ki 3000lerdeki deger tek doz 75 mg iğne ile sonlandı. Yaşadıklarımı anlattım nacizane sizlere de umut olsun degerim çok yüksekti çünkü. Şimdi normal yolla deniyoruz korunma bitti. Dr um tüpe geçelim diyor öncesinde kimyasal gebeliğimde vardı ama ben biraz daha bekleyecegim. Rahim filmi çektirmeme gerek olmadıgını söylüyor dr um. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabileceğim her soruyu cevaplarım bu süreci yaşamayan anlayamaz.
Bu ikinci doktorum canım.bundan öncrki muayene bile yapmadı gittiğimde kimyasaldır dedi.ona kalacak olsa ikinci randevuma daha 3 gün vardıAmin canım inş benim şu an kanamam yok ağrı regl ağrısı gibi bi ağrı var ama ona mı bağlı bilmiyorum bende istersen başka bi dr git bende 4 5 dr gezdim 2 günde hepsi aynı şeyi söyledi
Bu ikinci doktorum canım.bundan öncrki muayene bile yapmadı gittiğimde kimyasaldır dedi.ona kalacak olsa ikinci randevuma daha 3 gün vardı
Bu doktorada herkes iyi diyor bilmiyorum ne olacak ne yapacak.
semin omzunda ağrı var mı canım bemim sol omzum çok ağrıyor da.normalmi acaba.
Sancın varsa kanaman başlar heralde.bir dahaki randevun ne zaman doktorla.beta değerlerine ne zaman bakacak.
Allahım ne olur sıfırlansın şu değerlerimiz vücudumuza bir zarar vermeden.sonrada sağlıklo hamilelik nasip et[/QUOTE ]
Amin inş canım benim omzumda ağrı yok ama dikkat edilmesi gereken bi belirti omuz ağrısı olmadı dr ara sende olan belirtileri söyle bana 1hafta sonra tekrar gel dedi ama ben bugün ve pztsi bhcg baktrcam içim rahat etmiyor bi türlü
Çok geçmiş olsun canım.bemimde adetim 4 gün geciktikten sonra başladı kanamam test yapmasam adet oldum bitti diyecektim.iyiki sende test yapmışsınArkadaşlar hepinize geçmiş olsun benim durumum biraz tuhaf.. 21 kasımda adet oldum 6 gün sürdü.. Üç gün sonra Ovulasyon takibi yaparken tesadüfen hamile olduğumu öğrendim.. Kanda değer 1207 çıktı.. Cuma günü doktora gittim kese görünmedi beta hcg 4560 a çıktı dış gebelik dendi.. Başka bir doktora gittim vajinal usg ile yine görünmedi.. Enteresan olan dış gebelik te görünmedi.. Tüpler temiz yumurtalık temiz.. Nereye yerleştiği belli değil.. Değer De 3700 e düştü.. Doktor kendiliğinden atıyor vücut sanırım Dedi.. Pazartesine kadar bekleyelim eğer normal gebelikse kesin kese görünmeli.. Yok diilse kesin dış gebelik dedi.. Biraz önce kanamam oldu koyu bordo.. Sanırım gerçekten kendiliğinden düşüyo.. Ben bundan sonra ilaca falan gerek kalmadan değerim düşerse normal gebelik tekrar yaşayabilir miyim onu merak ediyorum bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi...
Lavanya şöyle bi yazdıklarını okudum. Öncelikle sakin ol sende benim gibi çok dusunuyosun herşeyi. Değerin çok düşük benim 1800 lerden dustu çok şükür. Zaten düşüşte senin değerin degilmi. Doktora gittiğinde o karar verecektir ama büyük ihtimal ilaç tedavisi. dediğim gibi değerin düşük büyük ihtimal ilaçla düşer. Belki de hiç bi tedaviye gerek kalmadan kendisi duser yanı HCG değerlerin. Geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım.bemimde adetim 4 gün geciktikten sonra başladı kanamam test yapmasam adet oldum bitti diyecektim.iyiki sende test yapmışsın
Değerin çok hızlı düşmüş maşallah inşallah kanamayla atarsın vücudundan.
geçmiş sayfalara baktım şöyle bi dış gebelikten sonra sağlıklı gebelik geçirenler var
Evet doktorda söyledi sakin olmamı canım ama olamıyorum.ağrılarımda başladığı için korkuyorum.değerim düşüşte ama kanamam kesildi kanamam olurken çok az düşüyordu şimdi hiç düşmez diye korkuyorum.Lavanya şöyle bi yazdıklarını okudum. Öncelikle sakin ol sende benim gibi çok dusunuyosun herşeyi. Değerin çok düşük benim 1800 lerden dustu çok şükür. Zaten düşüşte senin değerin degilmi. Doktora gittiğinde o karar verecektir ama büyük ihtimal ilaç tedavisi. dediğim gibi değerin düşük büyük ihtimal ilaçla düşer. Belki de hiç bi tedaviye gerek kalmadan kendisi duser yanı HCG değerlerin. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?