- 19 Kasım 2015
- 36
- 4
- 6
- 36
Tamam canım inşallah hayirlisiyla düşer giderCan'ım 18 düşmesi bile bitti denmez benım en son kanım 3e düşmüştü ondan sonra doktorum tamam dedı bende senınde 5in altına düşünce kaybolması lazım
Igneden 4 -5 hafta sonra sifirlandi betam. Ama bu dis gebelik durumu tiplam 2 ay devam etti. Bnm kitle sag tupumde. Bugun kontrole gittm tekrardn baya kuculmus dedi dr. Buay da korun bidahaki ay kontrollu asilama yapariz istersen dedi. Rahim filmide onerdi.sol tup saglam ama bu kitle eridikden sonra sag tupun durumu rahim filmiyle belli olur. Bazende kendiliginden aicliyomus ole dedi. Bakalm bende 1 ay beklicem aralik ayindada adt oliyim sonra baslarm calismalara.)İnşallah dökülür ve tuplerimizde bi hasar kalmaz. İgne den sonra iki ayda mi sifirlandi. Baya geç sifirlanmis. benim 12 gün oldu bakalım ne zaman sifirlanacak inşallah sıfırlanır da hayirlisiyla. Benim iki düşük var öncesinde bakalım doktorlar ne diyecek. Bi de tüplerin kapalı olma ihtimali korkutuyor beni. Sizin doktor ne dedi size tupleriniz için yada bi sonraki hamileliginiz için
Amin canım İnşallah kimsenin kucağı boş kalmasın..iğneyi dün vuruldum. hcg 260 tı. çok erken fark edildi benim dış gebeliğim. şu an ne ağrı var ne kanama. ben 3 ay önce kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durdu. acaba diyorum kürtaj sonrası tüplerde yapışıklık meydana geldi o yüzden mi dış gebelik oldu.. benim dr şu an hiç bişey kullanma dedi. kan pıhtılaşması var bende o ilaçları bile kestirdi.. bu süreç geçsin rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum..
Merhaba arkadaşlar
Ben 2 kez 9 haftada bebeğimn kalp atışları olmamasından dolayı küretaj oldum işlem sonrası 5 ay sonra tekrar hamile kaldım beta hcg düzendiz arttı 140 181 216 234 ve 228 dr dış gebelik şüphesi olduğunu riske atmamak gerek dedi metotraksat tek doz uyguladı dün şu an ağrı kanama hiç bi belirti yok kanamanın hemen başlaması mı lazım kafam çok karışık lütfen bilgisi olanlar yardım etsin
benim hcg düşünce kanama başladı. yaklasık iğneden bir hafta sonra falan akıntı seklinde kanama oldu. hcg 60 lara düşmüştü o zaman.. ağrımda hiç olmadı.hiç endişe etme. hcg çok düşük zaten çabuk atlatırsın İnşallah...
bende bir kaç hafta önce öyleydim şimdi toparladım yeni doktor buldum haftaya randevu aldım. bütün tahlilleri toplayıp gidicem bundan sonra ne yapmalıyım diye danısıcam.. bir kaç hafta önce dıs gebelik yüzünden perişan durumdaydım. ama geçiyo emin ol. yeniden başlayacak gücü buluyo insan içinde.. seninde öyle olucak.. teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun...İnşallah çok teşekkür ederim kafayı yemek üzereyim artık düşünmekten sana da çok geçmiş olsun
bende bir kaç hafta önce öyleydim şimdi toparladım yeni doktor buldum haftaya randevu aldım. bütün tahlilleri toplayıp gidicem bundan sonra ne yapmalıyım diye danısıcam.. bir kaç hafta önce dıs gebelik yüzünden perişan durumdaydım. ama geçiyo emin ol. yeniden başlayacak gücü buluyo insan içinde.. seninde öyle olucak.. teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun...
benim hcg 200 lerdeydi dıs gebelik teşhisi kondu. 1 doz iğne oldum 700 lere çıktı hcg.. 2. dozu olduktan sonra 1 hafta içinde 1 e düştü kurtuldum çok şükür. yani 1 ayda dıs gebelik oldu bitti benim.Teşekkür ederim senin bhcg kaçlardaydı metotraksat mı yapıldı sana da
benim hcg 200 lerdeydi dıs gebelik teşhisi kondu. 1 doz iğne oldum 700 lere çıktı hcg.. 2. dozu olduktan sonra 1 hafta içinde 1 e düştü kurtuldum çok şükür. yani 1 ayda dıs gebelik oldu bitti benim.
önceden de 2 kez bebek kaybetmiştim hepsi bu yıl içinde oldu.. tahliller yapıldı kan pıhtılaşması cıktı bende.. sanırım artık tüp bebek deniycez..önümüzde ki hafta yeni bir doktora gidicem bakalım ne diycek..
benimde mthfr 1298 heterozigot birde pai serpine heterozigot.. bende iğneye başladım ama dıs gebelik olunca kestim. gerçekten cok zor durumlar.merak etme iğneden sonra sıfırlanıyor 1-2 hafta içinde.. umarım bundan sonra her sey güzel olur. şimdi bir de rahim filmi çekilmemiz gerekiyor dıs gebelik geçirdiğimiz için..Bende aynı şeyleri yaşadım bende mthfr 1298 homozigot çıkmıştı bu gebeliği öğrenince clexan 0.4 luk başlamştım kısmet değilmiş demek ki inş hayırlısıyla benimki de sıfırlanır çok stresli süreçlerden geçtik
benimde mthfr 1298 heterozigot birde pai serpine heterozigot.. bende iğneye başladım ama dıs gebelik olunca kestim. gerçekten cok zor durumlar.merak etme iğneden sonra sıfırlanıyor 1-2 hafta içinde.. umarım bundan sonra her sey güzel olur. şimdi bir de rahim filmi çekilmemiz gerekiyor dıs gebelik geçirdiğimiz için..
[/QUOTE]Bana doktorum gerek yok diyo rahim filmine 1 yıl daha gebelik olusmassa çekeriz dedi.acaba açık ameliyatta rahmimize kesi atıldı mı yani sadece tüpe mi müdahale edildi bunu merak ediyorumCok gecmis olsun dis gebelik gecirip normal hamilelik yasayanlari cok duydum ama ameliyattan sonra var mi bilmiyorum,bence ameliyatin cok buyuk bir zarari yoktur ve normal hamilelik yasayabilirsin,ben de gecen sene ekimde dis gebelikten acik ameliyat oldum tupum alinmadi bu sene eylulde yine dis gebelik gecirdim bu kez igneyle sonlandirildi bir daha sebebi ogrenmeden hamile kalmayi dusunmuyorum rahim filmi cektircem yaza, sen cektrdin mi QUOTE="Neslihaann, post: 43906352, member: 587752"]Merhaba arkadaşlar bende 2014 temmuzda dış gebelik geçirdim ve iç kanamam vardı ameliyatla sonlandırıldı tüpüm alınmadı.2015 haziran da da düşük yaptım.bisey merak ediyorum acaba ameliyatla sonlandırılmis dış gebelikten sonra gebelik yaşayıp normal doğum yapan var mı yani açık ameliyat olunca normal doğum şansımız kalmıyor mu acaba merak ettim
açıkçası cektirsekte bidaha yasamayacagimiz garanti değil ki benim halam tüp bebekte dış gebelik yaşamıştı.yani dua etmekten başka bişey elden gelmez diye inanıyorum artık yaşanacağın önüne geçilmiyor 2. Gebeliğimde 2 günde 1 kan verdim beta takibi yapıldı 1 dış gebelik geçmişim var diye ama hersey güzel giderken oda düşük oldu Rabbim hepimize sağlıklı kucağımıza alacağımız hamilelikler evlatlar nasip etsinBenim bildigim sadece tupe mudahale ediyorlar bana da gerek yok dediler ama ben cektrcm bir daha ayni problemleri yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?