• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kizlar merhaba banada yardimci olursaniz cok mutlu olurum :KK43:
Benim hikayem 2014 te tuplerimin tikali oldugunu ogrendim 2015 haziranda tup bebek yaptirdim ama malesef sonuc negatif :KK43: ekim ayinda adetten sonra ebegumeci sut buhari yaptim 3 gun oturdum ve hemen iliski oldu bundan 15 gun sonra surekli pembe ve koyu kahve lekelenmem oldu 6 gun once regl oldum (sanirim ) cok siddetli kanamam var ve surekli pihtilar geliyor oyle az falanda degil bildigin bir avuc kadar sizde boyle seyler oldumu dis gebelikmi diye korkuyorum ;( karnimda agrim yok ama kasiklarda igne batmasi gibi arada agri oluyor nolur yardim edin
dış gebelik değil ama düşük yapıyor olabilirsin . yada kist oluşmuş ve patlamış olabilir. bhcg değerine baktır ve ultrason muayenesi olmanda yarar var yani direk doktora gitmen faydalı olur.

Bence mutlaka git doktora ve tahlil yaptir derim ben de iki kez dis gebelik gecirdm ilkinde benim de senin gibi kanamalrim olmustu regl oldum sandim onemsemedim sonra bikac gun kesildi tekrar basladi bi kez daha regl oldum sandim o aralar cok uzuntu yasadim babami kaybttim uzuntuden sandim gecistrdm sonra bikac doktora gttim anlamadilar en son ic kanama gecrdim ve acik ameliyat oldum sakin ihmal etme
B
Benim tuplerim tikaliydi varsada nasil var anlamadim cok gecmis olsun size ben sabahtan gideyin

dış gebelik değil ama düşük yapıyor olabilirsin . yada kist oluşmuş ve patlamış olabilir. bhcg değerine baktır ve ultrason muayenesi olmanda yarar var yani direk doktora gitmen faydalı olur.
Saol canim insallah dis gebelik degildir gideyim bir doktora

Bayanlar bisey soracaktım ben metotraksat iğnesi olmuştum pazartesi değerim 43 olmuş ama bugün adet gibi kanamam var hafif de ağrım sizce normal mi bi bilginiz var mı

Bayanlar bisey soracaktım ben metotraksat iğnesi olmuştum pazartesi değerim 43 olmuş ama bugün adet gibi kanamam var hafif de ağrım sizce normal mi bi bilginiz var mı
normalde gün aşırı bhcg ye bakılması gerekiyor diye biliyorum. aslında hastanede yatırıyorlar ama değeriniz düşük diye yatırmamışlardır. siz tekrar kan testi yaptırın. ilk iğneden sonra değer normalde artar 2. iğnede düşermiş. kanama normal bir kanama olmaya bilir. tedbiri elden bırakmayın , geçmiş olsun

İgeneyi olalı 2 hafta oldu 423 ten bu değere düştü doktora mesaj attım kanamanın sebebini sormak için olabilir agrin artarsa gel dedi ama benim aklıma acaba adet mi oldum diye geldi doktora tekrardan mesaj atmak da istemedim oyuzden sizlerin bilgisi var mi diye sordum

İgeneyi olalı 2 hafta oldu 423 ten bu değere düştü doktora mesaj attım kanamanın sebebini sormak için olabilir agrin artarsa gel dedi ama benim aklıma acaba adet mi oldum diye geldi doktora tekrardan mesaj atmak da istemedim oyuzden sizlerin bilgisi var mi diye sordum
Can'ım eylül ekim ayında bende geçirdim dış gebelik en fazla 119 çıktı değerim benimde ama tam 1.5 ay uğraştım kanamam 1.5 ay devam etti ülke dozda düşmedi ikinci dozda düştü değerim kanama şuan düşükle alakalı zaten değerin sıfırlanınca kanamada kesiliyor benimde değerim düştü kanama kesildi 23 gün sonra Regl oldum yeni bitti umarım çabucak atlatırsın yıpratıcı bir süreç :(

Arkadaşlar hcg değerim 18 olmuş iyi çok şükür ama kitle aynı duruyor bide kanama ve agrim olunca doktora gittim doktor ameliyatla alalım dedi yanı kitle erimezse Sizin ne kadar sürede eridi adet gormem mi gerekiyor acaba inşallah eriri Allahım :(

arkadaslar bende dıs gebelik geçirdim nerdeyse senem dolacak tek tüpüm alındı hala gebe kalamadım bu ay yumurta takibine baslayacagım artık sizler ne durumdasınız?

gecen sene 25 aralikta dis gebelik sebebiyle ickanama gecirdim ve acilen ameliyata alindim.cok zor zamanlardi.olumden dondum.sol tupum alindi.simdi tup bebek denememle hamileyim.ben uzun sure tedavi gormustum.artik sol tupu de kaybedince sansimi direk tupten yana kullandim

Cok gecmis olsune ne guzel hamile kalmissin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins ben de seninle ayni seyleri yasadim gecen sne ekim ayinda dis gebelik dolayisiyla ic kanama gecirdim ve acik ameliyat olfum sag tupumdeydi ama doktor almadi sag tupumu cok ciddi degildi durumu sanirim sonra bu eylulde yine hamile kaldim ve malesef yine dis gebelikti bu kez erken anlasildi kurtaj ve metotreksat ile sonlandirildi simdi uzun bi sure dusunmuyorum iyi bir doktora gidip sorunun ne oldugunu ogrenmem lazim tup bebek yaptirsan bile dia gebelik olabilir demisti benim doktorum ama cok iyi bir doktora gidip sorunu ogrencem once sen sol tupun alindigi icin sanirim tup bebek dusundun rahim filmi cektrdin mi ya da bu durumdan sonra kendiloginden hamile kalmadigin icin mi tup bebek yaptin
gecen sene 25 aralikta dis gebelik sebebiyle ickanama gecirdim ve acilen ameliyata alindim.cok zor zamanlardi.olumden dondum.sol tupum alindi.simdi tup bebek denememle hamileyim.ben uzun sure tedavi gormustum.artik sol tupu de kaybedince sansimi direk tupten yana kullandim

Cok gecmis olsune ne guzel hamile kalmissin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins ben de seninle ayni seyleri yasadim gecen sne ekim ayinda dis gebelik dolayisiyla ic kanama gecirdim ve acik ameliyat olfum sag tupumdeydi ama doktor almadi sag tupumu cok ciddi degildi durumu sanirim sonra bu eylulde yine hamile kaldim ve malesef yine dis gebelikti bu kez erken anlasildi kurtaj ve metotreksat ile sonlandirildi simdi uzun bi sure dusunmuyorum iyi bir doktora gidip sorunun ne oldugunu ogrenmem lazim tup bebek yaptirsan bile dia gebelik olabilir demisti benim doktorum ama cok iyi bir doktora gidip sorunu ogrencem once sen sol tupun alindigi icin sanirim tup bebek dusundun rahim filmi cektrdin mi ya da bu durumdan sonra kendiloginden hamile kalmadigin icin mi tup bebek yaptin

rahim filmine gerek gorulmedi.ben uzun bi tedavi sueci gecirdim bebis icin.daha fazla beklemek istemedim.

Bayanlar dış gebelik geciriyorum bende. Daha önceden de yazmıştım. HCG değerim geçen perşembe 18 di Dr diş gebelik bitti sayabiliriz dedi. Ama kitle tüpte duruyor ve kasık ağrılarım devam ediyor bıçak saplanır gibi 2 dk falan suruyo sizin nasıl olmuştu kitle nasıl ne kadar surede temizlenmişti

İlginc geldi bana ben de eylulde gecrdim igneyle sonlandirildi beta hcgm sukur bir iki hafta sonra dustu tamamen sifirlndi oyle kitleden filan da bahsetmedi hic doktor en son degerim 0.280 li biseydi bi daha da hic baktrmadim QUOTE="bekledigimmm, post: 43839514, member: 717970"]Bayanlar dış gebelik geciriyorum bende. Daha önceden de yazmıştım. HCG değerim geçen perşembe 18 di Dr diş gebelik bitti sayabiliriz dedi. Ama kitle tüpte duruyor ve kasık ağrılarım devam ediyor bıçak saplanır gibi 2 dk falan suruyo sizin nasıl olmuştu kitle nasıl ne kadar surede temizlenmişti[/QUOTE]

dış gebelikten sonra ilk adetiniz kısa mı sürdü arkadaşlar.. benim 2 gün sürdü bitti.. rahim filmi çekilcektim ama adetten sonra 10. gün olcak neredeyse.. çok mu geç acaba film çektirmek için :(

dış gebelikten sonra ilk adetiniz kısa mı sürdü arkadaşlar.. benim 2 gün sürdü bitti.. rahim filmi çekilcektim ama adetten sonra 10. gün olcak neredeyse.. çok mu geç acaba film çektirmek için :KK43:
Can'ım bende bu ay ilk kez oldum 3 gün erken oldum ama 5 gün sürdü kısa sürmedi reglim

Bayanlar dış gebelik geciriyorum bende. Daha önceden de yazmıştım. HCG değerim geçen perşembe 18 di Dr diş gebelik bitti sayabiliriz dedi. Ama kitle tüpte duruyor ve kasık ağrılarım devam ediyor bıçak saplanır gibi 2 dk falan suruyo sizin nasıl olmuştu kitle nasıl ne kadar surede temizlenmişti
Can'ım 18 düşmesi bile bitti denmez benım en son kanım 3e düşmüştü ondan sonra doktorum tamam dedı bende senınde 5in altına düşünce kaybolması lazım

Back