Anladım canim Allahım ilk deneme nde bebeğine kavuştursun aminBenim durumlar biraz farklı canım.2014ekimde ben ik yumurtalıgımdan da açık kist ameliyatı oldum ve kistler büyüktü hatta yumurtalıklarımı kaybetme riskim vardı. Kistler temizlendi ve içerde saglam yumurtalık dokuları bırakıldı sadece. Buna ragmen cok şükür döllenme gerçekleşti ilki kimyasal ikincisi dış gebelikle sonlandı.ilaçla tek dozla sonlandı beta 3000leri görmüştü. Dr um riske giremiyor yeniden çünkü ufak bir sorunda içerdeki kalan yumurtalıklar zarar görür diye. Uzun oldu ama işin özeti riske atmamak için.
Bende bir kurtaj bir dis gebelik ve sağ tüp gitti.nezaman korunmayı bıraktınız.nekadar süre sonra oldu.sağ salim bebeginizi kucaginiza alın inşallah.amin2 dış gebelik 1 kürtajdan sonra Hamileyim. Hiç yaşamıycam artık dediğim zamanları yaşıyorum.
ilki kalbi atmadı ve kürtajla alındı(kan pıhtılaşması)
İlk dış gebeliğim ise iğnelere rağmen düşmedi ve iç kanamayla acil açık ameliyat.sonuç sağ tüpüm alındı.travmatik bir yaz geçirdim.
ikinci dış gebeliğim kendiliğinden iğnesiz düştü ve sonunda rahim filmi çekildim. Asıl olay sonra başladı zaten. Doktorum bence güzel ama sanki ufak biryerde tıkanıyor,başka doktorlara da göster dedi.Yazımı tüp bebek merkezlerinde geçirdim her gören doktor asla olmaz bebek. Önce laparoskopi sonra tüp bebek dedi. Alsancakta bu alanda çok isim yapmış bir doktor bile
Bir doktor hariç .sana neden tüp bebek diyorlar ki dedi. bence hiçbir sorun yok senin yerinde olsam tüp bebek tedavisi sırasındaki ilaçlarla uğraşmam,riske girerim olası dış gebelikte hemen tedavi olurum, denerim dedi. Benimle gerçekten ilgilendi her sorduğum sorunun cevabını aldım Ümit hanım dan.Ve sonuç 11 haftalık
Gerçekten konunun ismine yakışır bir şekilde umutla bakmak gerekiyor ve de inanmak.Darısı isteyen herkesin her anne baba adayının başına inşallah.
Bende bi dış gebelik geçirdim 2. İçin takip eden doktor ne dış gebelik değil dedi nede dış gebelik dedi değerlerim güzel yükseldi 800 den sonra düzenli düştü ve sonlandı durumu anlattığım başka doktor düşük yapmışsın dış gebelikte 2 kat artma düzenli olmaz dedi.sizin kendiliğinden sonlananin dış gebelik olduğunu nasıl anladılar çok merak ettim acaba benimde mi dış gebelikti 2. Doktor dış gebelik kendiliginden sonlanmaz düşük yaptın dedi bana2 dış gebelik 1 kürtajdan sonra Hamileyim. Hiç yaşamıycam artık dediğim zamanları yaşıyorum.
ilki kalbi atmadı ve kürtajla alındı(kan pıhtılaşması)
İlk dış gebeliğim ise iğnelere rağmen düşmedi ve iç kanamayla acil açık ameliyat.sonuç sağ tüpüm alındı.travmatik bir yaz geçirdim.
ikinci dış gebeliğim kendiliğinden iğnesiz düştü ve sonunda rahim filmi çekildim. Asıl olay sonra başladı zaten. Doktorum bence güzel ama sanki ufak biryerde tıkanıyor,başka doktorlara da göster dedi.Yazımı tüp bebek merkezlerinde geçirdim her gören doktor asla olmaz bebek. Önce laparoskopi sonra tüp bebek dedi. Alsancakta bu alanda çok isim yapmış bir doktor bile
Bir doktor hariç .sana neden tüp bebek diyorlar ki dedi. bence hiçbir sorun yok senin yerinde olsam tüp bebek tedavisi sırasındaki ilaçlarla uğraşmam,riske girerim olası dış gebelikte hemen tedavi olurum, denerim dedi. Benimle gerçekten ilgilendi her sorduğum sorunun cevabını aldım Ümit hanım dan.Ve sonuç 11 haftalık
Gerçekten konunun ismine yakışır bir şekilde umutla bakmak gerekiyor ve de inanmak.Darısı isteyen herkesin her anne baba adayının başına inşallah.
Bende bi dış gebelik geçirdim 2. İçin takip eden doktor ne dış gebelik değil dedi nede dış gebelik dedi değerlerim güzel yükseldi 800 den sonra düzenli düştü ve sonlandı durumu anlattığım başka doktor düşük yapmışsın dış gebelikte 2 kat artma düzenli olmaz dedi.sizin kendiliğinden sonlananin dış gebelik olduğunu nasıl anladılar çok merak ettim acaba benimde mi dış gebelikti 2. Doktor dış gebelik kendiliginden sonlanmaz düşük yaptın dedi bana
Bende bir kurtaj bir dis gebelik ve sağ tüp gitti.nezaman korunmayı bıraktınız.nekadar süre sonra oldu.sağ salim bebeginizi kucaginiza alın inşallah.amin
Amin canim inşallah bende dinlenmek ystiyorum bir sure çünkü çok yıprandım gerci yaş oldu 29.nyse geç olsun güç olmasın.rabbim evladını sağ salim kucağına aldirsin aminben 2.dış gebelikten sonra 8 ay korundum,kafamı dinlemek stresli bir şekilde başlamak istemedim. hem de vücudum kendini toplasın istedim. korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra oldu şükürler olsun.İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza.
Benimde kahve lekeler oldu sonrada zaten kanama başladı ama aklımda hep soru işareti acaba 2. De dış gebelik miydi diye belirsizlik çok kötü.rabbim insallah bizlere de nasip eder hayırlı saglikli bi hamilelik 3. De.bu arada hayırlı olsun Rabbim sağ sağlım kucağıniza almayı nasip etsinbende kahverengi lekeler olduktan sonra ve de b hcg düzensiz olunca hemen kürtaja alındım. zaten b hcg önce ikiye katlandı sonra düştü .kürtaj sonrası da bebeğe ait bir kalıntıya rastlanmadı ve o yüzden dış gebelik dendi. Fakat sonuçlarıma bakan Ümit hanım bence bu dış gebelik te olmayabilir demişti...
ağustosun 24 üne hamileyim diye dra gittim dış gebelik dediler 5 eylüle kadar mtx yedim bir kere bi hafta vurdular beklediler düşmedi yükseldi bebeğim yanlış yerde olsa bile bırakmak istemiyor diye kafayı yiyecektim. ama sonra değer 9000de dr bebek oluşmamış tek kese çünkü benm bu değerlerde kalp atışı duymam lazımdı dedi. bir hafta sonrada çoklu doza geçtik mtx'i yedim delik deşik oldum artık iğneden korkan ben artık etkilemiyordu. iki haftadır takipteyim değerim düşüyor suan 645 di bakalım ne olacak kanamamda kesildi artık bilgisi olan benmle aynı şeyleri yaşayanlar yardım ederse sevinirim
Aynı ağrıları ben de yaşadım hatta birgün acile bile gittim. Bana Dr. um dinlenme tavsiye ediyordu geçiyordu çok şükür.ne kadar sürecek konusunda bir bilgim yok.ben de hala kanamadan muzdaribim. 1 aydır bitmedi
Çok geçmiş olsun...inşallah bu durumdan muzdarip olan herkes en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...En son 300e inmişti Dr artık yaptırma dedi muayneye çağırdı geçen cmtsi gitmiştim dış gebelik ten kalma bir kitle var dedi arada ağrı yapabilir dedi,kendiliğinden kaybolacakmış zamanla..1 ay sonra kontrole çağırdı
Merhaba arkadaşlar bugün hamile olduğumu ögrendim çok mutluyum ama bi okadarda tedirginim her kadının başına gelebilecek bişey olan dış gebelik beni korkuttu msjlarnızı okyunca dış gebeliği anlamamız için herhangi bi belirtisi oluyo mu farklı olarak yardmcı olursanız çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar bugün hamile olduğumu ögrendim çok mutluyum ama bi okadarda tedirginim her kadının başına gelebilecek bişey olan dış gebelik beni korkuttu msjlarnızı okyunca dış gebeliği anlamamız için herhangi bi belirtisi oluyo mu farklı olarak yardmcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?