Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet benim iilk gebeliğimdi aşılamayla olmuştu benim doktorumda temkinli olmak için istedi rahim filmini yoksa geçen yıl çektirmiştim sorun yoktu
Allah yardımcımız olsun hepimizin arkadaşlar.benimde ikinci gebeligimdi.ilki de altı ay önce iki aylık iken alındı kalbi durmuştu.nasipten ötesi yok.benim sağ tüp alındı.doktor çok hasarlı olduğunu almasaydim tekrar aynı yerden yine dis gebelik yaşama ihtimalimin çok yüksek olduğunu söyledi.tek tuple hamilelik şansın da yüksek söylenenlere aldırma dedi.sağdan yumurtlasam bile soldaki tüp cekebilirmis. Tabi nekadar doğru bilemiyorum.zaman gostericek

aminnn rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını ben aklıma geldikce şehit ailelerini düşünüp susuyorum halime üzülmeyi bırakıveriyorum

ağustosun 24 üne hamileyim diye dra gittim dış gebelik dediler 5 eylüle kadar mtx yedim bir kere bi hafta vurdular beklediler düşmedi yükseldi bebeğim yanlış yerde olsa bile bırakmak istemiyor diye kafayı yiyecektim. ama sonra değer 9000de dr bebek oluşmamış tek kese çünkü benm bu değerlerde kalp atışı duymam lazımdı dedi. bir hafta sonrada çoklu doza geçtik mtx'i yedim delik deşik oldum artık iğneden korkan ben artık etkilemiyordu. iki haftadır takipteyim değerim düşüyor suan 645 di bakalım ne olacak kanamamda kesildi artık bilgisi olan benmle aynı şeyleri yaşayanlar yardım ederse sevinirim

Çok geçmiş olsun canım bende yaşadım 1 doz iğneyle düşürebildim 2 hafta gbi bi süreçte. Seninde değerin baya düşmüş o sıfırlanır zaten yakında sonra normal hayatına devam edebiliyosun tabi korunma süresi vericektir doktorun bir de bana sıfırlanana kadar ilişki yok demişti ne olur ne olmaz diye.

evet canm banada dedi ama 9000 den düştü son 600 civarında kanamam kesildi neden iki haftadır kanamam vardı sürekli çamur şeklinde bazende hasta gibiydi değişik bi süreçti

Canım geçmiş olsun senin de baya yükselmiş benimde 13000 oldu ikinci metotreksat igneyi vurdular hala kanamalarm devam ediyor benimde bu ay inş sifirlanacak benim

Hepinize geçmis olsun.. dis gebelik oldugumu ogrendigimde beta 12 binlerdeydi ve 4 doz mtx igne oldum 1 hafta icinde fakat ben de herhangi bir etki yaratmadi aksine beta degerim 15 bine kadar cikti ve ameliyat oldum.

Bu surecte doktorumla da yasanan bazi sorunlar nedeniyle doktor degistirdim ve yeni doktorum mtx igneyi betanin 1000-5000 araliginda oldugu zamanlarda uyguluyorlarmis bundan yuksek degerlerde sonuc almak da zorlasiyormus. Bebegi dusurmek yerine aksine tutunmasini sagliyormus. Ki o kadar igneye bebegin kalbi ameliyata girmeden once bile atiyordu..

Dilerim sizlerde ise yarar can yakmasi bir yana psikolojik taraf da oldukca agir

İğne 4.günde yükselir 7. Günde düşmeye başlar hcg yazmayı unutmuşum

İgne 4. Gune kadar beta da yukselme sonrasnda duzenli olarak azalma etkisi yapmaliymis. Ameliyat icin son ana kadar beklendi fakat iç kanama riskini göze alamadik daha fazla

İgne 4. Gune kadar beta da yukselme sonrasnda duzenli olarak azalma etkisi yapmaliymis. Ameliyat icin son ana kadar beklendi fakat iç kanama riskini göze alamadik daha fazla
Üzülme canım vardır bunda da bi Hayır benimde tüpler den korkuyorum ya kapalı çıkarsa diye o zaman bende mecbur ameliyat olcam igne de zarar bırakmıyor değil yani

Dış gebelik laparoskopi olan arkadaşlara bir sorun olacak.buarada sağ tup alındı.tam iki hafta oldu ameliyati olalı.kanama yok.ama popoya ve bele vuran şiddetli agrim var ,belirli bir yerde değil derinlerden gelen agri.doktoruma gittim.hem kanda hem idrarda enfeksiyona baktı hicbisey yok.ameliyat yeri normal icinde de herşey normal kas sikismasidir dedi bir ilaç verdi.ama ilaca rağmen agri hafif devam ediyor.doktor herşey normal merak etme desede agri canımı skiyor. Ameliyat sonrasi böyle sknti yaşayan varmı.buarada ilk 10gun gayet rahat tim son 3-4gundur bu ağrılarım var

Merhaba, ben henuz bir haftayi tamamladim hafif agri disinda herhangi bir sikayetim yok. Benim de sol tupum alindi agri da o taraftan. Bundan sonrasi icin mutlaka bilgilendiririm. Cok gecmis olsun

Merhaba, ben henuz bir haftayi tamamladim hafif agri disinda herhangi bir sikayetim yok. Benim de sol tupum alindi agri da o taraftan. Bundan sonrasi icin mutlaka bilgilendiririm. Cok gecmis olsun
Canım sanada geçmiş olsun.benim ameliyat yerimde kasiklarda agri yok.zaten ameliyatın 10.gününe kadar hiç ağrım olmadı agri kesici icmedigim halde.son 4gundur gece bile uyutmayan agri içerden biyerleden.usuttummuki acaba diyorum.senin ilaçla eritemediler mi?benim farkedildiginde iç kanama başlamıştı degerim yüksek olmadığı halde.hemen ameliyata aldı anladığında.tup yirtilmamus ama deforme olmuş çok.almasam aynı yerden yine dis gebelik olurmusum. Buna Da şükür bide ağrılar geçse.

4 doz vurulmama rağmen bebegin kalbi ameliyata girerken bile hala atiyordu canim yasananlar kolay degil insallah biran once gecer agrilarin artis olursa ihmal etme derim

4 doz vurulmama rağmen bebegin kalbi ameliyata girerken bile hala atiyordu canim yasananlar kolay degil insallah biran once gecer agrilarin artis olursa ihmal etme derim
Ah canimmm Allah sabır versin sana bana ve ihtiyacı olan herkese.benim ikinci kaybim.ilki kalbi durdu iki aylıkken kurtaj oldum.Rabbim yardımcımız olsun.

Merhaba bn de yeni üye oldum ve su An dış gebelik geçiriyorum yeni ameliyat oldum sağ tüpüm alındı diğerinde hiç bi sıkıntı olmadığını söyledi doktorum ve nedensiz dış gebe olmuşum bundan sonra nasıl hamile kalacağım tek tüple yine dış gebelik geçirirsem bi daha şansım yok gibi ve cok korkuyorum 4 aylık evliyim daha evliligimizin başında hiç bebeğim olmadan çok kötüyüm bu olayı yaşadığım için

Canım senle aynı durumdayız.benim birde ek olarak dış gebelik öncesi iki aylik kalp durmasi sebebi ile bir kurtajim var.ikibucuk hafta öncesi dış gebelik ameliyati oldum sağ tüp alındı.daha yeni toparlaniyorum.sebebi yok dış gebeligin.aynı korkular Bende de var.yine hamile kalırsam yine dış gebelik olursa naparim diye.ama doktorum hep olumlu dusunmemi sağlıyor.Allah aynı şeyi tekrar göstermesin ama eğer solda giderse tüp bebek düşünmekten başka çaremiz kalmıyor.ama ben baya bi dinlemek istiyorum ruhen yıprandım.umarım bebegimize sağ salim kavusuruz.

İnşallah kavusuruz Rabbim zor bi şeyle imtihan etti bizi inşallah sonrası çok güzel olur iki gün öncesi ameliyat olduğum için şu an hala çıkamadım o psikolojide ve midem bulanıyor terlik örümcek günlük 7 kere ilaç alıyorum ve ağrılarım çok fazla.birbirimize dua edelim Rabbim bi daha göstermesin dış gebelik

Canım açık ameliyat mi oldun,ben laparoskopi ile oldum.agrim sizim pek olmadı oyuzden sadece ameliyattan on gün sonra kas sıkışması olduğu için baya sancı çektim bitane ilaç geçirdi.takipteyim canim seni Allah yardımcımız olsun.en kisa zamanda da ağrıların gecicek merak etme.mide bulantısı narkozdan.iki haftada anca çıkar vucuttan.sabır hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…