Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Cok gecmis olsun size de... O agrilar bebegin gitmesine isaret bulundugu yerden ayrilma agrisi oldugunu soylemisti dr.Bende haftalarca cektim surekli ic kanama geciriyorum korkusuyla dr la gorusuyodum ama degerler o agrilarla birlkte dusuyor kafaniza takmamaya calisin.Tek bildigim iki buklum kipirdayamayacaginiz bir bicak saplanmasi gibi agri olursa hemen acile gitmeniz..Allah yardimciniz olsun bidaha yasamayalim tek dilegim...

Merhaba kizlar ben de dis gebelik geciriyorum yaklasik bir bucuk aydir kanamam var ve biktim artik. Dun ikinci doz mtx oldum sali ucuncuyu olucam cunku ilkinde dusmedi..umarim artik bu surec biter cok skldm..

Merhaba kizlar ben de dis gebelik geciriyorum yaklasik bir bucuk aydir kanamam var ve biktim artik. Dun ikinci doz mtx oldum sali ucuncuyu olucam cunku ilkinde dusmedi..umarim artik bu surec biter cok skldm..
Canım Allah biran önce atlatmani nasip etsin.çok yıpratıcı bir süreç..

Çok teşekkür ederim... rabbim kimselere yasatmasın...ağrının üstüne bir de iç kanama korkusu eklenince insan bedenen yetmiyormuş gibi ruhen de çöküyor. En ufak bir ağrıda acaba yine çok şiddetli mi olacak diye odum kopuyor...Rabbim beterinden saklasin hepimizi

Tez zaman da siz de biz de atlatiriz inşallah. Çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun Allah yatdımcınız olsun bende temmuz Eylül arası iki ay yaşadım bu zorlu süreci. Yaşamayan anlayamaz ruhen ve bedenen çok yorucu.

Geçmiş olsun Allah yatdımcınız olsun bende temmuz Eylül arası iki ay yaşadım bu zorlu süreci. Yaşamayan anlayamaz ruhen ve bedenen çok yorucu.
Tesekkur ederim. Cok yipratici gercekten. Hepimize gecmis olsun. Siz hsg cektirdiniz mi acaba benim drum gerek yok dedi ama yok mu gercekten?

Tesekkur ederim. Cok yipratici gercekten. Hepimize gecmis olsun. Siz hsg cektirdiniz mi acaba benim drum gerek yok dedi ama yok mu gercekten?
Benim dr um tüp bebek öneriyor bana 2.gebeliğmdi bu ilki kimyasal olmuştu. Biraz durumlarda farklı bende kist ameliyatı olmuştum o yüzden dr um riske girmeyelim diyor. Hsg cektirmeme gerek olmadıgını söyledi. Tabi ben hemen tüp yapmak yerine 3.denemeyi de yapmayı düşünüyorum bu yüzden dr uma tekrar soracagım hsg işini.

Bence baska bir drla daha gorusmelisin. Hemen tup niye oneriyor sana!? Benim bu ucuncu oldu ona ragmen iki ay dinlen tekrar dene diyor birincisi 15 haftalikti olmadi ikincisi kimyasal ucuncusude bu. Ustelik 34 yasimdayim. Bazen bu drlari anlamiyorum. Yapma hemen baska bir yerle daha gorus bence..

Benim geçen yıl açık kist ameliyatım oldu içerde saglam yumurtalık dokuları kaldı yanı yumurtalıklardan kazıdılar kistleri. Çok da iç açıcı kistler değillerdi yani ne iyi huylu ne kötü ortadaydılar. O yüzden dr um riske girmek istemiyor yapılan iğneyi bile tek doz yaptı beklemede bıraktı içerdeki kalan dokular zarar görmesin diye. Tekrar dış olursa risk olmasın istiyor. Ama bende şuan tüp bebek yaptıramam hem maddi hem manevi. Allah büyük tekrar dış olursa iğneyi vurmadan tüpü alsın o zama tüp yaparım. Ama şimdi bende normal denemeye karar verdim. Dr uma da bu hafta diyecegim bu kararımı. Başka dr lar en basından beri durumumu bilmediği için her şeyi silbaştan yapmak istemiyorum. Aslında dr uma güveniyorum tek kötü yanı hemen olsun bir şey olmadan istiyor. İstiyorda her şey istediğin gibi olmuyor. Bende isterim ugrasmadan hemen tüp yaptırayım tutma şansı yüksek diye ama maliyeti 7000 oluyor şuan için hazır değiliz. Herhangi bir kistik durumda içerde yumurtalık kalmaz bende zaten az doku kaldı. Buna ragmen şükür klomenle iki kere hamile kalabildim. Rabbim ol derse olur bakalım inşallah tüpe gerek kalmaz. Bu arada bende 28 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim :)

İnsallah olur canim bu sefer. Cok gecmis olsun. Sen de haklisin. Cok maliyetli seyler. Allah buyuk.. İnsallah tez zamanda olur :)

Cok gecmis olsun arkadaslar umarim bir daha yasamayiz cok zor gercekten.benim 3 ay korunma surem doldu ama doktorum kesinlikle hsg istiyor ve yaptirmadan denemeyi tavsiye etmiyor.tuplerde hasar varmi bilemeyiz dedi.zaten dis gebelik esnasinda da bebek hic bir yerde gozukmemisti.bende regl olmayi bekliyorum.birde bende polip gordu rahimde hem onu alcak hem hsg cekicek bakalim zaten hsg cektirmekten korkuyodum anestezili yapariz dedi bakalim hayirlisi.insallah bu sene bizde buraya guzel haberlerimizi yazariz bizde birbirimize umut oluruz

Geçmiş olsun canım sana da. İnşallah güzel haberler veririz bizde.

Rahim filmini anestezi almadan yaptirdim.Ben regl sancilarina cok aliskin oldugum icin mi bilmiyorum ama dayanilmicak bi agri diil cunki 2 dk fln suruyor
Ben daha once cektirmistim .sanirim doktordan doktora fark var. aletler takilirken cok canim acimisti.ilac verirken dediginiz gibi evet regl sancisi gibiydi.aci esigim dusuk sanirim benim bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…