- 11 Ekim 2015
- 12
- 13
- 8
- 41
Malesef bazen acilabiliyor diyenler de var ama benim ilac gecemedi bile tikali cikti sonuc. Ve laparoskopi ameliyatiyla cok sukur acildiYa
YapIsiklik hsg ile aciliyormu peki
COk gecmis olsun.en azindan sebep buymus ve ortadan kalkmis.umarim birdaha ayni seyleri yasamayiz.RAbbim saglikli bebisler nasip etsin hepimizeMalesef bazen acilabiliyor diyenler de var ama benim ilac gecemedi bile tikali cikti sonuc. Ve laparoskopi ameliyatiyla cok sukur acildi
Coook tesekkur ederim aynen cok sukur benimde tek dilegim saglikla bebeklerimizin haberini vermemiz en kisa zamanda sevgiler....COk gecmis olsun.en azindan sebep buymus ve ortadan kalkmis.umarim birdaha ayni seyleri yasamayiz.RAbbim saglikli bebisler nasip etsin hepimize
Oncelikle gecmis olsun cnm.benim ilk gebeligim dis gebelik oldu.kurtaj olmadan direk igne methotraxete yaptilar.beta hcg 1,5 ayda sifirlandi.doktorum 3 ay korun dedi.korunma suresi bitince kesinlikle rahim filmi istedi.tupleri n durumuna bakmamiz lazim dedi.benm korunma surem bitti rahim filmi cektiricem.ondan sonrasina bakacaz dedi doktorilk gebeliğim rahimde gelişti klomen tedavisiyle oldu 8. haftada düşük yaşadım
ikincisi bu hafta dış gebelik olduğunu öğrendim sonra kürtaj oldum belki değildir diye sonra methotraxate iğne vuruldum değerler çok şükür düştü bu persembe kontrolum var.
benim gibi yaşayan var mı aranızda
kaç ay korundunuz bu iğneden sonra
bundan sonraki süreciniz ne oldu arkadaşlar?
Merhaba al umut. Cok gecmis olsun. Bende de suan dis gebelik var.yarin igne olucam ins. Ignenin yan etkileri varmi? Sana yan etki yaptimi?Cnm
Oncelikle gecmis olsun cnm.benim ilk gebeligim dis gebelik oldu.kurtaj olmadan direk igne methotraxete yaptilar.beta hcg 1,5 ayda sifirlandi.doktorum 3 ay korun dedi.korunma suresi bitince kesinlikle rahim filmi istedi.tupleri n durumuna bakmamiz lazim dedi.benm korunma surem bitti rahim filmi cektiricem.ondan sonrasina bakacaz dedi doktor
Cok cokgecmis olsun.bende 23 eylulden beri hergun kahve lekelerle testlerle ugrasioyrum.dis gebe teshisi anca ptesi koyulabildi.kan degerim enson 1600e cikti tupte goruldu.cars igneyle dusurcek ins doktor. Ama bu surec gercekten cokcok zormus.belirsizlik fena.ic kanama varmi tup patlicakmi kut diye oteki tarafami gidilcek hersey muamma. Ic kanama olursa dr lar anlayabiliyomurmu bilgin varmi?Merhaba kizlar ben de dis gebelik geciriyorum yaklasik bir bucuk aydir kanamam var ve biktim artik. Dun ikinci doz mtx oldum sali ucuncuyu olucam cunku ilkinde dusmedi..umarim artik bu surec biter cok skldm..
Gecmis olsun cnm. İc kanama olursa anlasilmayacak gibi olmaz Allah korusun. Oncelikle bayilirsin zaten. Ama diyelumki bayilmadin baslari daha soyle soyleyebilirim ciddi anlamda karnina dokunamazsin acidan. Allah gostermesin yalniz kalmamaya calis nolur nolmaz tupun yirtilmasi icin degerin cok yuksek degil ama aniden nolacagi belli olmuyor. Yirtildigi anda bayginlik gecirirsin ve hastane icin yarim saat vaktin var. Tabii bu senin icin uzak bir ihtimal ama tedbirli ve bilincli olman icin yazdim. Zaten drun hemen tedaviye baslayacakmis korkma insallah hepberaber atlaticaz cnm.Cok cokgecmis olsun.bende 23 eylulden beri hergun kahve lekelerle testlerle ugrasioyrum.dis gebe teshisi anca ptesi koyulabildi.kan degerim enson 1600e cikti tupte goruldu.cars igneyle dusurcek ins doktor. Ama bu surec gercekten cokcok zormus.belirsizlik fena.ic kanama varmi tup patlicakmi kut diye oteki tarafami gidilcek hersey muamma. Ic kanama olursa dr lar anlayabiliyomurmu bilgin varmi?
Rabbim kimseye bir daha yasatmasin ins. Saglik herseyden onemli.
Ben hala o surec icindeyim.. İnsallah bir daha olmaz..Yazilan her yazida gozlerim doluyor bogazim dugumleniyoryasadiklarim aklima geliyor bi kabus gibi vucudumda patlamaya hazir bir bomba varmis gibi nasil korktugum korktugunuz Gecicek ,geciyor...Nasil bi duygudur ki tekrar deniyoruz ve inaniyorum en guzelini yasicaz hamileligin sadece en dogru zamanda
İnsallahhhBen hala o surec icindeyim.. İnsallah bir daha olmaz..
Cnn yeni gordum mesaji sanirim igneni olmussundur suanda cok gecmis olsun.yan etkisi fazla olmadi biraz karaciger enzimlerim dusmustu o kadar zaten hastanede yatiriyolar bi kac gun tansiyonuna falan bakiyolar.sonra gonderiyolar.atlaticaksin hic korkmaMerhaba al umut. Cok gecmis olsun. Bende de suan dis gebelik var.yarin igne olucam ins. Ignenin yan etkileri varmi? Sana yan etki yaptimi?
Ufak da olsa vajinal ultrasonla gorunuyorsa yasasiiinnn normal bir gebelik bu :) agrilara takilma ben normal gebelik gecirdim onda da tek tarafli kasik agrisi oluyor kanaman muhim olan e o da yok o zaman ne duruyorsun kutlaaaaaa :) tebrikleeerrrKızlar iyi günler herkese,
2 yıl önce dış gebelik geçirdim iğne ile düşürüldü 3 ay korunma sürecinden sonra bu ay hamile kaldım.. Son adet tarihim 14.09.2015 ve geciktikten 6. gün sonra ki beta hcg değerim 670 çıkmıştı... Bi kere dış gebelik yaşadığımdan biliyorum o ağrıları sağ tarafa yıkılıp oturuşlarımı hatırlıyorum o koyu renkte ki simsiyah kanamalarımı unutmadım hiç birini.. Şimdi size sorum şu dr beta hcg değerim 670 ken ultrasonla belli belirsiz bir kese var dedi vajinal ultrasondan baktı aynısını söyledi yarın yine gidip kan vericem ultrasonla bakıcak bir daha ki gelişinde normalse keseyi görmem lazım dedi bu kez geçmişten farklı olarak şunları söylemek istiyorum hiç kanamam yok tek taraflı ağrım yok yinede umutlanmak istemiyorum benim gibi olupta yinede dış gebelik geçiren var mı ?
Ufak da olsa vajinal ultrasonla gorunuyorsa yasasiiinnn normal bir gebelik bu :) agrilara takilma ben normal gebelik gecirdim onda da tek tarafli kasik agrisi oluyor kanaman muhim olan e o da yok o zaman ne duruyorsun kutlaaaaaa :) tebrikleeerrr
İcini ferah tut guzel seyler dusun karnini sev ve konus onunla :) insallah sag salim kucagina alirsin canim. İnsallah bize de nasip olur. Guzel annecikÇok teşekkür ederim kardeşim.. gerçekten öyledir inşaAllah Rabbim bu kez kucağıma almayı nasip eder..
İcini ferah tut guzel seyler dusun karnini sev ve konus onunla :) insallah sag salim kucagina alirsin canim. İnsallah bize de nasip olur. Guzel annecik
İcini ferah tut guzel seyler dusun karnini sev ve konus onunla :) insallah sag salim kucagina alirsin canim. İnsallah bize de nasip olur. Guzel annecik
Kotu dusunmemeye calis canim.Benim iki dis gebeligimde ki en buyuk belirtim kahverngi lekeler ! Eger anormal bi kanaman yoksa bence hersey yolundaaaa guzel haberlerini bekliyorum :)Kızlar iyi günler herkese,
2 yıl önce dış gebelik geçirdim iğne ile düşürüldü 3 ay korunma sürecinden sonra bu ay hamile kaldım.. Son adet tarihim 14.09.2015 ve geciktikten 6. gün sonra ki beta hcg değerim 670 çıkmıştı... Bi kere dış gebelik yaşadığımdan biliyorum o ağrıları sağ tarafa yıkılıp oturuşlarımı hatırlıyorum o koyu renkte ki simsiyah kanamalarımı unutmadım hiç birini.. Şimdi size sorum şu dr beta hcg değerim 670 ken ultrasonla belli belirsiz bir kese var dedi vajinal ultrasondan baktı aynısını söyledi yarın yine gidip kan vericem ultrasonla bakıcak bir daha ki gelişinde normalse keseyi görmem lazım dedi bu kez geçmişten farklı olarak şunları söylemek istiyorum hiç kanamam yok tek taraflı ağrım yok yinede umutlanmak istemiyorum benim gibi olupta yinede dış gebelik geçiren var mı ?
Kotu dusunmemeye calis canim.Benim iki dis gebeligimde ki en buyuk belirtim kahverngi lekeler ! Eger anormal bi kanaman yoksa bence hersey yolundaaaa guzel haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?