Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

İnş canım doktor ultrasondan baktı küçülme var iyiye işaret dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Senin değerlerin kaç canım sanırım seninde çok değil bnmde maksimum 240 oldu
benim en fazla 296 oldu onun üstüne çıkmadı kürtaja girmeden önce 199 du şimdi kaç bilmiyorum iğnenin 4. günü bugün cuma yaptırıcam tahlili benim hiç birşey görünmedi ulturasonda bu kadar küçükken göremeyiz demişti doktorların hepsi hücre şeklinde büyüyemiyor içerde kanamada yapmamış demişti benimde şimdi aklıma tüplerde sıvı birikmesi aklıma geliyor onu nasıl öğrenicem laparoskopi yaptırsammı bilmiyorum çünkü tüp istiyorum

Benim vajinal ultrasonda görüldü cnm ayrı bi psikoloji zaten o bence biz ilişkiye girerken bile sokmakta zorlanırkrn doktor pıt diye sokuveriyor valla çok gülmüştüm ilk yaptığında :) inş en kısa zamanda kurtuluruz şu durumdan insan ne hallere düşüo kollarım zaten kan vere vere ne halde geldi sanki bir şey kullanıomuşum gibi

keeşke sadece kollarım olsa benim totomda mosmor oranın cildi evrim geçirmiş gibi :/

aynen iğrenç birşey ya vajinal muayene bi kurtulsaydık allahın izniyle

birde bişey sorucam benim düşükte başladı kanamam tam kesildi derken iğneden sonra tekrar başladı azar azar hep böylemi devam edicek yani normalmiki bu nerdeyse 2 aydır kanamam var ya

birde bişey sorucam benim düşükte başladı kanamam tam kesildi derken iğneden sonra tekrar başladı azar azar hep böylemi devam edicek yani normalmiki bu nerdeyse 2 aydır kanamam var ya
İğneden sonra benmde oldu kanamam o gece başladı bi iki gün sürdü ama az az öle aradada sildikçe kahverengi leke gibi geliyo doktor normal dedi herhalde atana kadar olck bu çünkü bugünde tekrar sordu kanaman ağrın var mı die bende hiçbişi yok dedim sadece sol tüpte olduğu için yürüyünce bazen sızı gibi oluyo orda o kadar. Bir de bugün sordum ilişki yok dedi değer 0 olana kadar ne olur ne olmaz korunsan bile hamile falan kalırsan tekrar die beklicez bakalm hep sonu hayır olsunda

amin inşallahda benim kahverengi değil bildiğin kırmızı ve su da oluyor içinde çok garip yani hiç böyle kanamam olmamıştı daha doktora sormadım ama sorunca muhtemelen normal dicektir oda bide kanamam gelmeden önce kasıklarımda bir ağrı oluyor adet sancısı gibi sonra kanamam geliyor
ve her tuvalete girişimdede geliyor yahu başka bişeymi oldu acaba

merhaba bende ocak ayında dış gebelik geçirdim. 2 doz mtx iğne vuruldum. benim kesem hiç görülmedi birçok doktora gittim birkaçı sol tüpte olduğunu söyledi. en son gittiğim doktor eylülde korunmayı bırakabilirsin dedi. ben hala korkuyorum ara sıra sol tarafımda sızı oluyo. ayrıca hsg çekilmedim doktorum gerek olmadığını söyledi..

benim doktorum eğer normal yolla yada tekrar aşılama denemek istiyorsan hsg çekmemiz lazım ama tüp bebek istersen gerek yok dedi ben yinede çektiricem

Ben israrla sordum gerek yok dedi hem kendi doktorum.hemde hastanemdeki doktor anlamadim valla
Bende sizin gibi ısrarla soruyorum gerek yok diyo cektirsem yinede diyorum 1 yıl daha bekle hamile kalamazsan cektirirsin kolay bişey değil ağrılı bişey ve biz hsg yi daha çok hic hamile kalamamis olanlara öneriyoruz diyo.

Aslinda hsg eger tüplerde bi tikabiklik varsa acilmasi yonunden dogru ama bnm durumum net degildi nerde belli olmayan sadece beta degerleriyle tahmin edilen bi dis gebelikti belkide o yuzden gerek yok diyolar bilmiyorumki

güzelim benim keşke herşeyin korkusu bunun kadar olsa en kötü ihtimal tüpler tıkalı çıkar ardından laparoskopiyle açılır korkma yani
boşu boşuna üzme kendini
vala aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin cesaret edip yaptırısam yazarım sonucunu inş hamile kalırız sağlıklı bir şekilde ve en kısa zamanda

vala aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin cesaret edip yaptırısam yazarım sonucunu inş hamile kalırız sağlıklı bir şekilde ve en kısa zamanda

bende aynı acayip korkuyorum ama ecelimize faydası yok inan yarın doktora gidicem ama bide bana sor ölüm gibi geliyor hastaneye gidip kan ver sonucu bekle al dra göster ya bide hcg düşmemişse ....

geril gerilebildiğin kadar

Böyle zor bi süreçte her ne kadar yanımızda birsürü insan olsa bile aslında en büyük moral kaynağımız yinr kendimiziz çünkü o acıyı çeken yine biziz Rabbim bugünleri tekrar yaşatmasın kimseye :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…