• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bende aynı acayip korkuyorum ama ecelimize faydası yok inan yarın doktora gidicem ama bide bana sor ölüm gibi geliyor hastaneye gidip kan ver sonucu bekle al dra göster ya bide hcg düşmemişse ....

geril gerilebildiğin kadar
Aynen bn her hastaneye gittigimde kalbim deli gibi atiyodu bebeginin gitmesini istemek ne kadar aci ins bidaha yasamayiz

Aynen bn her hastaneye gittigimde kalbim deli gibi atiyodu bebeginin gitmesini istemek ne kadar aci ins bidaha yasamayiz
Aynen bende oyle bide benimle birlikte sira bekleyen hamisler oluyor yada tup bebek tedavisine baslamak icin ellerinde ilac posetleri gozLerinde piriltilar onlari gordukce daha bi kotu oluyorum o yuzden aksam uzeri gidiyorum en azindan sabah oldugu kdr kalabalik.olmuyor onlari bile hesapliyorum artik

meraba kızlar geçen hafta çarşamba bebeğim olacak diye sevindim çalıştığım için c.tesi akşam gitti dr'a keseyi bulamadılar dış gebelik dediler ama bhcg 7200 olmuştu özele gittim devlete gittim saat 10 'a kadar drlarla knşdm belki bi ihtimal kese oluşmamıştır oluşacaktır diye ama dış gebelik kesin tanı dediler. beni antakya mkü ye gnderdiler kemoterapi iğnesi varmış o olması gerekiyormuş acilen gittim saat 12 de antakyada hastanedeydim bir saat keseyi aradı dr en sonunda keseye benziyor ama tam emin değilim dedi bişeyler buldu methorexa ilacı vurdu 58 miligram ama rabbim bi daha o iğneyi vurdurmayı nasip etmesin berbat bişe hemşire çığlık serbest dedi :KK43: ertesi gün hastaneden çıkmak istedi evime yakın yere iskenderuna gidim dedim iskenderundaki dr ben seni yatıramamda patlama olurda riskli ameliyat edemem bhcg 8458 olmuşda kesi patlar acilen git dedi korkudan öldüm hemen geri gittim bişe olmaz ilaçdan snra yükselir bi iki gün dedi sadece salı günü yani dün baktı değere istediğimz şekil düşmemiş 6960 olmuş cumaya kadar düşmezse tekrar aynı ilacı vuracağız dedi çok korkuyrm ilaç berbat bişe ameliyat etmek istemiyrm dedi dr ama ilaçdanda ben çok korkuyorum ya c.tesi gece vurdular ilacı salıya düşmemişti normal mi acaba lütfen yardım edin
Canım öncelikle Çok geçmiş olsun. Bende şuan dış gebelik yasıyorum. Öncelikle ilacın 4.günü düşüş olmaması normal. Önemli olan 4.gün ve 7.gün arası olan düşüş. Benim iğne günü 3000olan degerim 4.gün 3200dü.dr normal dedi. Hatta artış devam etse 4000_5000lerde olması gerekirdi dedi. 8.gün degerim 2081cıktı dr düşüş güzel dedi. Yarın yine tahlil zamanım bakalım ne kadar düşmüş.telaş yapma tüpteki duruma bakar dr eger ki cok anormal durum yoksa 7.gün deger daha da düsecektir. Ayrıca benim dr um o ilacı 75mg yek doz damar yoluyla serum gibi verdi bana ve hiç bir agrım olmadı ilacı alırken 15DK sürdü ilacı almam.inş ikinci doza gerek kalmadan düşmüş olur degerin. O ilacında cok yan etkisi var cünkü.

Kizlar merhaba ben 4 temmuzda dis gebelikten igne olmustum ama hala reg olamadim normalmi sizce ne zaman olurum bilginiz varmi.degerim en son 1.8 di

Kızlar benimde degerim 1haftada 2081 den 468 e düşmüş. İnşallah haftaya sıfırlanır yaaa:( dr düşüş gayet iyi dedi.

Canim birsey sorucam iğneden sonra kanama oldumu ve hala varmı benim özellikle idrarla kanama oluyor acaba normaldir Dr umda pazartesiye kadar yok
Canım iğneden sonra kanama oldu az az. Bazen bir anda fazlaşır gibi oldu ama fazlalaşmadı. Sonra kahverengi leke şeklinde oldu. Böyle böyle 2haftaya yakın sürdü. Şimdi iki üç gündür geçti. Nasıl sende yogun mu

Canım iğneden sonra kanama oldu az az. Bazen bir anda fazlaşır gibi oldu ama fazlalaşmadı. Sonra kahverengi leke şeklinde oldu. Böyle böyle 2haftaya yakın sürdü. Şimdi iki üç gündür geçti. Nasıl sende yogun mu
bendede aynıydı bir haftadır sürekli azar azar kanamam oldu özellikle tuvaletimi yapınca çoğaldı ama dün kahverengi hatta siyah geldikten sonra kesildi

Doktora gittin mi cnm ne dedi Denizlilisrsy Denizlilisrsy

gittim güzelim düşüş çok iyi dedi haftaya bir daha bakılıcak kronik dış gebelik diyor benim duruma nasıl bişeydir anlayamadım eskiden oluşmuş olsa hcg artıp azalmazdı sonuçta haftaya sıfırlandıkdan sonra adet sonrası tekrar rahim filmi çekilicek ama bu defa kesin anestezili yaptırıcam sonuca göre tekarar aşılama yada tüp ona karar verilicek

bende şaşırdım artık iyice kan pıhtılaşması tahlillerini sordum şuan çıkanlar temiz zaten olduğunuda zannetmiyorum ama haftaya ben sana bir liste vereyim tahliller için dedi bakalım artık

Sen naptın peki

Beni 1 hafta sonra çağırdı cnm geçen hafta gitmiştim düşüş ve küçülme var iyi demişti o zaman çarşamba yada perşembe tekrar gidicem bakalım inş bitmiş olur bitsinde 2. İstiyorum bakalım bana neler dicek korunma ne kadar vericek

Back