- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
aynen yaaaTahlil yapa yapa tahlil delisi olduk zaten giden kanlara yazık walla
inşallah dahada güzel olucak herşey sadece zaman insanı yoruyor aradaki o kdrBeni 1 hafta sonra çağırdı cnm geçen hafta gitmiştim düşüş ve küçülme var iyi demişti o zaman çarşamba yada perşembe tekrar gidicem bakalım inş bitmiş olur bitsinde 2. İstiyorum bakalım bana neler dicek korunma ne kadar vericek
Bende tam tersi oldu işteGeçicek cnm inş yakında bende iğneyi görünce psikolojık olarak korkardım şimdi ruhsuz gibi oturup kalkıyorum koltuktan çok normal bişimiş gibi Allah yardım ediyor
Günaydın kızlar iğne sonrası çok şiddetli ağrısı olanınız oldumu hiç gece deli gbi bi ağrıyla uyandm hemn acile gttk testler vs falan bide ağrı kesici iğne yaptılr ağrım hala var tahlilde hcg 4 çktı vajinal baktı bişi görmedi doktor düşmüş o zmn dedi ama bu ağrı nie bana iğnenin etkisi olablr dedi bakalm bugünde kendi doktoruma gdcm ilk defa böle ağrım oldu
Yuppi çok mutlu oldum tamamen bitmiş gitmiş sonlanmış dış gebeliğim hatta yumurtlama zamanındaymşm normal hayatna devam edebilirsn artk bişi olmamş gibi dedi ilişkiyi kastetti tabi. 3 ay kornma veriyom iğnenin atılıp atılmama durumuna göre artırablrz belki dedi. Bi ay sonra tekrar çağırdı kontrole. 1 ay içinde hamile oldğumu öğrenp kaybetmek koydu biraz ama olsun sağlıklı gebeliklerimiz olur inş. Darısı herkesin başına
İnşallah cnm sennkide biter az kalmştı çünkü vücudu dinlendirmek lazım sonra gelsin yeni bebişler inşGEÇMİŞ OLSUNNNNNN inşallah bir daha kimseciklere nasip olmaz bu kötü zamanlar
inşallah ya ben çok korkuyorum artık inan eşimi uzak tutucam diye takla atmadığım kalıyor bi sanki yanlışlık oluvercekmiş hemencik tutuvercekmiş gibi geliyor sanırım ben tam olarak hazır değilim henüz tüp bebeğe odakladım kendimi birazda ondan olsa gerekİnşallah cnm sennkide biter az kalmştı çünkü vücudu dinlendirmek lazım sonra gelsin yeni bebişler inş
Senin durumun benden farklı cnm galiba ilk gbelik mi senin dış gebelik olan. Bende sordm rahim filmi şartmı die ben pek taraftar değilim ama duruma göre bakacağız dedi doktor. Ne zaman adet olurum bilmiyorum sanki her an dışarda olckmş gibi ped takmaktan çok sıkıldm. yumurtluon dediğine göre 14 15 gün sonra olmam gerekir sanki ama belli olmaz ya gelirse die tedbirliyim mecburen :-Dinşallah ya ben çok korkuyorum artık inan eşimi uzak tutucam diye takla atmadığım kalıyor bi sanki yanlışlık oluvercekmiş hemencik tutuvercekmiş gibi geliyor sanırım ben tam olarak hazır değilim henüz tüp bebeğe odakladım kendimi birazda ondan olsa gerek
bi adetim gelse bütün soru işaretlerim biticek ama rahim filmi tahliller falan hepsi reglimi bekliyor
sonra sonuçlara göre aşılamamı tüp bebekmi ona karar vericez
Canım çok geçmiş olsun benimki iğneyle sonlandırıldı ameliyata gerek kalmadı ama az az kanama bendede oldu normal demişti doktor. Seninkide normaldir o zaman.Arkadaşlar laparoskopi ile dis gebelik ameliyati oldum cuma akşamı.çok hafif kanlı akinti var.normal midir.tecrübesi olanlar p aylasabilirmi.doktor normal diyor ama iyice korktum herşeyden( ameliyat sırasında kurtajda yapmış doktorum
Cevabın için teşekkür ederim canim.igne ile eritilen arkadaşım var onunda kanamasi olmuştu.çok şükür sen atlatmissin ameliyat siz.ameliyat olan arkadaşlar sizin de çok çok az kanamaniz oldu mu kac gün sürdü şimdiden tesekurlerCanım çok geçmiş olsun benimki iğneyle sonlandırıldı ameliyata gerek kalmadı ama az az kanama bendede oldu normal demişti doktor. Seninkide normaldir o zaman.
Geçmiş olsun canım bende açık ameliyatla sonlandırıldı benimde 5-6 gün reglin son günleri gibi kanamam ve lekelenmem oldu biraz normal yani korkmaCevabın için teşekkür ederim canim.igne ile eritilen arkadaşım var onunda kanamasi olmuştu.çok şükür sen atlatmissin ameliyat siz.ameliyat olan arkadaşlar sizin de çok çok az kanamaniz oldu mu kac gün sürdü şimdiden tesekurler
evet benim iilk gebeliğimdi aşılamayla olmuştu benim doktorumda temkinli olmak için istedi rahim filmini yoksa geçen yıl çektirmiştim sorun yoktuSenin durumun benden farklı cnm galiba ilk gbelik mi senin dış gebelik olan. Bende sordm rahim filmi şartmı die ben pek taraftar değilim ama duruma göre bakacağız dedi doktor. Ne zaman adet olurum bilmiyorum sanki her an dışarda olckmş gibi ped takmaktan çok sıkıldm. yumurtluon dediğine göre 14 15 gün sonra olmam gerekir sanki ama belli olmaz ya gelirse die tedbirliyim mecburen :-D
Ay canim valla çok sagol biraz olsun rahatladım.bu olayları yasamayanlar asla anlayamaz neden bukadar pimpirik olduğumuzu.Allah zorda olan herkesin yardımcısı olsun.amin.Geçmiş olsun canım bende açık ameliyatla sonlandırıldı benimde 5-6 gün reglin son günleri gibi kanamam ve lekelenmem oldu biraz normal yani korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?