Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ee peki şimdi ne yapacaksın

3 aylik bi ilac tedavisine basladik cnm,1 ay gecti zaten 2 ay sonra gitcem durumuma bakacaklar ona gore bi yol izlicez..
Rabbim yardimcin olsun biraz rahat olmak gerekiyor bence bende fazla mi rahatım ne en son degerim 1000di 2 haftadır kan vermeye bile gitmedim kuzenimin düğünü vardı oynadım zıpladm ee napalım yani hastalık bizden korksun bn inaniyorumki hepimizin sağlıklı bebisleri olacak strese gerek yok sende bizleri haberdar et canım

Amin cnm,sen ihmal etme kan tahlilini tedbirli olmakta fayda var,tabi paylasirim cnm birbirimize faydali oluo bazen paylasimlar..

Amin cnm,sen ihmal etme kan tahlilini tedbirli olmakta fayda var,tabi paylasirim cnm birbirimize faydali oluo bazen paylasimlar..
Evet gerçekten faydali oluyo ben dış gebelik geçirdiğim zaman sanki bidaha hamile kalmaya asla cesaret edemem geliyordu bana ama burdaki okuduklarım bana hem cesaret hem umut olmuştu ama 2. Bebisim de gitti.hic yılmadım şu 3 aylık ilaç tedavisi biran önce bitsin istiyorum.doktorum beni hep motive ediyo kötü bi vaka değilsin en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz diyo.insallah hepimiz mis kokulu bebeklerimizi birgün kucağımıza alırız

Bende ekim ayında iki yumurtalıktanda açık kist ameliyatı oldum ve içerde saglam kalan yumurtalık dokuları bırakıldı cok şükür yumurtlama gercekleşti ama subatta kimyasal şimdi de dış gebelik. Bende ameliyatıma baglıyorum artık bu durumları ki dr um bundan sonrasını riske atmak istemiyor ve tüp bebek diyor. Sonucta ameliyatımı yapan dr biliyor durumu. Yani mutlaka bir nedeni vardır bu yaşananların bencede.

Dış gebelikte iğne olan arkadaşlar değerleriniz ne zaman nasıl düştü acaba bana çarşamba iğne yapıldı 231 olan değerim bugün 196 ya düşmüş normal mi doktor iyi dedi çarşamba tekrar istedi bakalım siz nasıl bir süreç geçirdiniz peki

Geçen hafta persembe igneyi damar yoluyla verdiler.persembe degerim 3000di.Pazartesi değer 3200oldu ki 4.gün artması normalmiş. Cuma yaptırdığımda 2081e inmişti dr um düşüş gayet iyi dedi. Bir daha bu persembe ya da cuma baktıracağım. Düşüş iyi canım çünkü 4.gün artıyor sonra azalmaya baslıyor.

Anladım canım çok saol kan vermekten hastaneden o kadar sıkıldım ki anlatamam sana inşallah en kısa zamanda bu süreci atlatırız da sağlıklı bebişlere kavuşuruz hakkımızda yaşanması gereken buymuş demek ilk günlerde üzülmüştüm de artık üzülmüyorum doğru zamanda alıcaz kucağımıza :)

Aminnn canım bu da bizim sınavımız. İnan bende kan vermekten delik deşik oldum. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu. İnşallah mutlu haberlerimizi paylaşacagımız günlerde gelecek :)

Aynen cnm bende oyleydim aman sagligima kavusayimda cocuk falan istemiorum diodum,simdi ise hep olsun die tedavi goruyorum,insallah bizede nasip olur..

Tabiki nedensiz hic bi sey olmaz,bende tedavimin sonucuna bakcam ona gore yol izliycem en kestirme ve en yipratmayacak surec neyse ona yonlenicem..sabirli olalim arkadaslar hersey nasip kismet..

meraba kızlar geçen hafta çarşamba bebeğim olacak diye sevindim çalıştığım için c.tesi akşam gitti dr'a keseyi bulamadılar dış gebelik dediler ama bhcg 7200 olmuştu özele gittim devlete gittim saat 10 'a kadar drlarla knşdm belki bi ihtimal kese oluşmamıştır oluşacaktır diye ama dış gebelik kesin tanı dediler. beni antakya mkü ye gnderdiler kemoterapi iğnesi varmış o olması gerekiyormuş acilen gittim saat 12 de antakyada hastanedeydim bir saat keseyi aradı dr en sonunda keseye benziyor ama tam emin değilim dedi bişeyler buldu methorexa ilacı vurdu 58 miligram ama rabbim bi daha o iğneyi vurdurmayı nasip etmesin berbat bişe hemşire çığlık serbest dedi ertesi gün hastaneden çıkmak istedi evime yakın yere iskenderuna gidim dedim iskenderundaki dr ben seni yatıramamda patlama olurda riskli ameliyat edemem bhcg 8458 olmuşda kesi patlar acilen git dedi korkudan öldüm hemen geri gittim bişe olmaz ilaçdan snra yükselir bi iki gün dedi sadece salı günü yani dün baktı değere istediğimz şekil düşmemiş 6960 olmuş cumaya kadar düşmezse tekrar aynı ilacı vuracağız dedi çok korkuyrm ilaç berbat bişe ameliyat etmek istemiyrm dedi dr ama ilaçdanda ben çok korkuyorum ya c.tesi gece vurdular ilacı salıya düşmemişti normal mi acaba lütfen yardım edin

Canım merhaba günaydın öncelikle çok geçmiş olsun bende geçen hafta bugün iğne yaptırdım doktorum ilk günlerde değer belki artar ama korkmamız gereken birşey yok önemli olan 7. Günkü değer dedi bakalım bugün tekrar gideceğim biz de onların dediği kadarıyla biliyoruz sana ne zaman gel dedi bir daha peki

cuma günü çağırdı tekrar bakacağım aynen bu şekil düşmemeye devam ederse tekrar iğne gene düşmezse son çare ameliyat dedi ilk gebelik yeni evlisin ameliyat istemiyorum pek dedi.

bende aynı senin gibiyim ama benim beta hcg m hiç 300 ün üstüne çıkmadı bende cuma akşamı yaptırdım iğnegi 50 mg lık dediğin gibi berbat bir iğne ( derdi veren rabbim dermanınınıda verir inşallah şimdilerde aman istemiyorum bidaha çoluk cocuk diyorum ama canımın derdinden birazdaha normale dönerse yine başlıcvam sanırım bebek demeye ama bu defa tüp bebek yaptırmak niyetim çünkü dış gebelik ihtimali daha düşük

evet iğnenin etkisi 4. günden sonra oluyormuş o yüzden bana doktorum tam bir hafta sonra bakalım dedi cuma yı bekliyorum tahlil için

Kızlar iğnem geçen hafta bugün değer 231 pazartesi değeri 196 şimdi yaptırdım 146 çıktı inş tamamen sıfırlanır Allahım kimseye vermesin böle bişi başta çıksın diye uğraştığımız değeri şimdi düşürmeye çalışıyoruz :-(

cuma günü çağırdı tekrar bakacağım aynen bu şekil düşmemeye devam ederse tekrar iğne gene düşmezse son çare ameliyat dedi ilk gebelik yeni evlisin ameliyat istemiyorum pek dedi.
İnş düşer canım ameliyata gerek kalmadan kurtulursun en kısa zamanda

amin rabbim kimseye vermesin inşallah daha hızlı düşer değerlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…