Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

betanın düşmesini tumör engelliyormuş bende bilmiyorum zamanla öğreniyorum işte
zaten bunu çok zor buldum o da olmadı şimdiden sonra iyice korkuyorum bebek sahibi olmaya

zaten bunu çok zor buldum o da olmadı şimdiden sonra iyice korkuyorum bebek sahibi olmaya
korkma metanetli ol sabırlı ol bol bol dua et hayırlısını iste Allah ol dedim mi herşey olu verir sen umudunu kaybetme umudun ALLAH olsun. Rabbim yardımcın olsun canım

Canim benim beta kendiliginden dusmedi hatta yukselmeye devam etti.bir doz 75mg igne yapti ama bana damar yolu acip serum gibi verdiler.igneden sonra bugün 8.gun ve cok şükür dusmeye basladi.dr unun demek istedigini pek anlamadim ama sana belki fikir verir benim durum.3200 lerden 2081 olmus bugun igne sayesinde.igne cok etkili düşürüyor betayi

inan bende anlamadım sadece tek doz yapıcaz iğneyi 50mg yan etkisi çok böbreklere zarar veriyor dedi yaptırdım dün akşam iğneyi bakalım benim o kadar yüksek değil betam en son kürtajdan önce 268 di kürtajdan sonra 164 oldu iğneden sonra ne olucak bilmiyorum haftaya bakılıcak tekrar doktoruma göre her ihtimali değerlendiriyor...

ama benim ömrümden ömür gidiyor

Cok zor ve cok yipratici bir dönem maalesef ben bu sürece baslayali nerdeyse 1ay oldu ve en son care igneyi verdi dr um ama tek doz uyguladi bazıları bir hafta uyguluyormus.daha yeni 2081 oldu artik ne kadar sürede sifirlanir bilmiyorum.peki senin kurtajdan sonra beta degerinin düşüşü devam etmedi mi dr igneye gerek gordu.ben iki gune bir takip altindaydim ve betam yükselmeye baslayinca ve tupteki kanama artınca igne oldum.yoksa kendigilinden atma sansida olabiliyormus.ben kurtajda oldum dış gebelikte olsa rahimin temizlenmesi gerekebiliyormus.ama ona ragmen dusmedi benim

Bu arada degerin zaten düşük ignenin etkisiyle dusecektir hic merak etme.ignenin 4.günü yukselebilir korkma.onemli olan 7.gune kadarki düşüş ki seninki Allahin izniyle yakin zamanda sifira iner.kanaman oldu mu igneden sonra

Bu arada degerin zaten düşük ignenin etkisiyle dusecektir hic merak etme.ignenin 4.günü yukselebilir korkma.onemli olan 7.gune kadarki düşüş ki seninki Allahin izniyle yakin zamanda sifira iner.kanaman oldu mu igneden sonra
kanamam zaten hiç dinmediki benim azar azar sürekli geliyor çok değil az ama kanamam var yani benimde hcg m sürekli takip altındaydı 2 güne bir sürekli dalgalandı bi çıktı bi düştü ama 100 ün altına hiç inmedi

ben haziranda tedaviye başladım temmuzun 2. haftası hamileliği öğrendim yani hazirandan bu yana uğraşıyorum 2 ay oldu dahada uğraşıcam inşallah bununla biter artık zaten haftaya cumartesi ye kadar hcg baktırmıcam cumartesi sabah baktırırım sonuca görede doktora gösteririm dahada ileri gitmez umarım

Bende en son 18haziranda adet oldum.haftaya persembe ya da cuma baktiracagim artik iki gune bir baktirmayacagim delik deşik oldum artık bende.

En kisa zamanda değerleriniz sıfırlar inşallah zor süreçler Rabbim kimseye yasatmasin.burda dış gebelik sonrası çoğunlukla korunmayi bırakıp normal hamilelikler yaşamışlar hep umut olmuştu onlar bana ama malesef ben şanssız olanlardanım 2. Bebeğim de düştü.artik öyle çok anne olmayı istiyorum ki çok üzülüyorum

Aminnnnnn insallah canim.dr un bir sey diyor mu bu durumla alakalı?

Bende subatta kimyasal gebelik yasadim simdi de dış gebelik

Aminnnnnn insallah canim.dr un bir sey diyor mu bu durumla alakalı?
Dış gebelik sonrası tüplerin sağlıklı demişti 3 ay korunma vermişti ama 8 ay korundum sonra 2. Gebelikte sürekli kontrol altındaydım 2 günde bir tahlil veriyodum hersey normaldi kese için çağırdığı gün kese gorulmedi tekrar dış gebelik diye korktuk ama o gün kanamam başladı sonra 2 günde bir yine tahlil verdim degerim güzel düştü düşük yaptım.bisey söylemedi doktor olur böyle ilk 3 aya kadar dusukler dedi bişey demedi.sonra ameliyatımi yapan doktoruma gittim pıhtılaşma testi falan istiyorum diye oda muayene etti rahimde bişey gordu sulu ultrason çekti polip olduğu anlasildi alalım buda düşüğe sebeb olabilir dedi histereskopi ameliyatıyla alındı polipler 20 gün oldu 3 ay ilaç tedavisi ve korunma verdi şu 3 ay bi bitse ve artık bende sağlıklı bi hamilelik geçirip bebegimi kucağıma alabilsem

Ben tüp bebek yaptırıcam sanırim anne olmayı hepimiz çok istiyoruz bende öyle ama artık korkuyorum ayni şeyleri yaşamaktanki daha sürecimiz sonlanmadi bile..
Psikolojik olarakta çöküntüye girdiğimi hissediyorum

Cok gecmis olsun canim.insallah bu surec bir an once biter.bundan sonra tekrar dış gebelik riski var bu riske girmemek icin tüp bebek diyor dr um ama bakalim bir kafamı toparlayayim bende

operator doktor yerine prof lara gidin dis gebelik geciren arkadaslar,onlar bu isten cok daha iyiler, normal dr dio dis gebelikten sonra 3 ay korun temiz deyip dene dio sonra dusuk yada dis gebelikle yine sonuclanio, bunun sebebi dis gebelik gecirdigimiz icin vucutta tuplerimize hasar birakio ve bu biraktigi hasar tedavi edilmeden tekrar gebe kalindiginda dusuk ve benzeri seylerle karsilasioruz..ornegin tupte hafif sivi birikmesi bile olusmus ceninin anne rahmine tutulmasini engellio,o sivi tupten sizarak ceninin dusukle sonuclanmasini saglio..demek istedigim op drler herseyi anlamiyo,prof tavsiye ediorum kizlar

Benim doktorum Yrd. Doç. Dr. Araştırma hastanesinde rizede ki en iyi doktor o bence çünkü gittiğim hiç bi doktor onun kadar rahatlatmiyo beni.2 gebelikte devlet Hastanesindeki doktorumun kontrolundeydim üstelik onun doğum izninden gelmesini beklemistim ilgili bi doktor diye ama hiç kafamdaki soru işaretlerini gidermedi beta degerim sıfırlandiktan sonra ultrasonla bakmadı bile parça kalmışmi diye sonra araştırmada ki dış gebelik ameliyatımi yapan doktoruma gittim polipi o gördü iyiki de gitmişim belkide tekrar hamile kalsam yine düşecekti.artik hep onun kontrolünde olmaya karar verdim Herseyimi o biliyo 2 ameliyatımi da o yaptı rahmimin icinide tüpümüde o gördü biliyo.rahim filmi istemedi sıvı olayını da sordum yok öyle bi durum sende dedi dış gebelik ameliyatim açık ameliyat olduğu için tüplerin dış görünümüne de bakmisti.

İste demek istedigim buydu polipi gordu diosun, bu tarz bi cok seyi gormeyenler var,husrana ugrayanlar bizler oluoruz,doc olmasindanda kaynakli,ben tecrubelerimden yola cikarak arkadaslara yardimci olmak amacli yazdim yoksa herkesin kendi tercihi..

İyi se hayatım nasıl bi tedavi uyguluyolarki bunun tedavisi yok malesef hsg çekilmesi lazım

İyi se hayatım nasıl bi tedavi uyguluyolarki bunun tedavisi yok malesef hsg çekilmesi lazım
Ben hsg nin cekilmesinden yanayim,ben cektirdimde zaten..benim dr operatordu hsg cekildi,dis gebelikten sonra hsg de sol tupumun dis gebelikten dolayi kapandigini ogrendim sagimin temiz oldugunu o taraftan hamile kalabilecegimi soyledi sonra benim icim rahat etmedi 2 farkli profa daha gittim ve bana filme bakarak bu sekilde gebe kalirsan sagdan dusukle sonuclanir buyuk olasilik dendi cunku dis gebelik dier tupumede hasar vermis sivi birikintisi oldugu icin cenin rahimde durmaz o sivi cenini dusurur dediler..ve 4 boyutlu film cektirdim dediklerinde hakli olduklarini anladim..kendi doktorumla kalsaydim belki gebe kalip yine husrana ugraya bilirdim..dusuklerin ve kimyasallarin bir cogu atlanilan bazi durumlardan kaynaklana bilecegini dile getirmek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…