• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

annemde zamanında bu şelikde hamile kalmış bana :)

sütü kaynatırken içine maydanoz atılıyor daha sonra ocaktan indirir indirmez üzerine çömeliyorsun belinede çarşaf battaniye gibi birşey doluyorsun yanmamaya dikkat ederek en az yarım saat duruyorsun o günlerdede ilişkiye giriliyor

bi zamanlar bende yapmıştım..
o bir zamnlar yaptığında hamile kaldın mı peki

ben bugün hsg sonucumu aldım doktorumla görüştüm bana tüpler açık görülüyor eşinle birlikte olabılırsın ilk gebeliğin dış gebelik olduğu için ikinci gebeliğini normal gebelik yada dış gebelik olarakta yaşayabilirsin dedi ben şimdi napcam bilmiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşarım die kızlar duyun sesi miii

ben bugün hsg sonucumu aldım doktorumla görüştüm bana tüpler açık görülüyor eşinle birlikte olabılırsın ilk gebeliğin dış gebelik olduğu için ikinci gebeliğini normal gebelik yada dış gebelik olarakta yaşayabilirsin dedi ben şimdi napcam bilmiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşarım die kızlar duyun sesi miii
ne kadar oldu peki dış gebeliğin biteli bize doktor 2 ay korunun dedi çünkü kürtajdan sonra 2 hafta ilişkide yasak..
birde eğer dış gebelik çıkarsa doktorum tüp bebek deneyelim çünkü risk çok daha az demişti bize bakalım yarın pataloji sonucu ne çıkar

ne kadar oldu peki dış gebeliğin biteli bize doktor 2 ay korunun dedi çünkü kürtajdan sonra 2 hafta ilişkide yasak..
birde eğer dış gebelik çıkarsa doktorum tüp bebek deneyelim çünkü risk çok daha az demişti bize bakalım yarın pataloji sonucu ne çıkar
ben mayıs 2015 d hastaneye yattım 6mayısta mtrxs iğnesi oldum bir doz ağustostayız işte 3ay oldu tam korunalı ya doktor bana hem yaşınız genç bekleyin dedi eşinle birlikte olabılırısn dedi tüpün biri hasar görmüş önceden şuan açık tüpler ancak biz garantı vermeyiz tekrar yaşar mısın dış gebelik yoksa normal gebelik mi bilemeyiz dedi sen her an adetin geciksin gecikmesin şüpheli durum olduğunda direk bthcg ver dedi ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

anladım canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
amin inşallah aminnnnnn
gerçekten tehlikeli durum sıkı takip gerektiriyor ama durumun varsa tüp bebek deneyebirsin umarım benim pataloji raporum dış gebelik gelmez diken üstündeyim cumartesiden beri bii yarın akşam üstü olsada sonucu öğrensem :(

amin inşallah aminnnnnn
gerçekten tehlikeli durum sıkı takip gerektiriyor ama durumun varsa tüp bebek deneyebirsin umarım benim pataloji raporum dış gebelik gelmez diken üstündeyim cumartesiden beri bii yarın akşam üstü olsada sonucu öğrensem :KK43:
doktorum daha gençsiniz deneyin dedi bize korumayı bırakın dedi
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah burdan da yaz tatlım birbirimize destek olalım inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tam hamile olduğumu öğrendiğime sevinmişken sonra değerlerim çok az çıktı solda dış gebelik yaşadığım ortaya çıktı dün iğne oldum çok yaktı canımı yatırdılar hastaneye bugün çıkıom kanamam var geceden beri inş en kısa zamanda vücudumdan atarım daha fazlasına gerek kalmaz ben ki çocukları çok seven aşırı düşkün biriyim ilk günlerde çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim hayırlısı buymuş demekki inş sonraki hamilelik süreci sağlıklı geçer bugünleri yaşamak kötü psikolojisi kötü :(((

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tam hamile olduğumu öğrendiğime sevinmişken sonra değerlerim çok az çıktı solda dış gebelik yaşadığım ortaya çıktı dün iğne oldum çok yaktı canımı yatırdılar hastaneye bugün çıkıom kanamam var geceden beri inş en kısa zamanda vücudumdan atarım daha fazlasına gerek kalmaz ben ki çocukları çok seven aşırı düşkün biriyim ilk günlerde çok üzülmüştüm ama şimdi daha iyiyim hayırlısı buymuş demekki inş sonraki hamilelik süreci sağlıklı geçer bugünleri yaşamak kötü psikolojisi kötü :KK43:((
canım çok geçmiş olsun beta hcg kaç şuan korkma sıkma üzme kendini Allahın izni ile bitecek kendine dikkat et bu süreçte

canım çok geçmiş olsun beta hcg kaç şuan korkma sıkma üzme kendini Allahın izni ile bitecek kendine dikkat et bu süreçte
Benim en fazla 240 oldu zaten dün iğne oldu bugün 216 ydı pazar tekrar istedi bakalım inş düşer bidaha iğneye gerek kalmaz ve sonrada sağlıklı bir bebeğim olur inş

Benim en fazla 240 oldu zaten dün iğne oldu bugün 216 ydı pazar tekrar istedi bakalım inş düşer bidaha iğneye gerek kalmaz ve sonrada sağlıklı bir bebeğim olur inş
evet canım aynı şeyleri bende yaşadım senin çok çabuk düşer değerlerin merak etme sabırlı ol benim beta hcg 3binden 0.5 e kadar düşürdük bir ay sürdü sen sabırlı ol ve dua et
inşallah sağlıklı bebişlerimize kavuşacagız

evet canım aynı şeyleri bende yaşadım senin çok çabuk düşer değerlerin merak etme sabırlı ol benim beta hcg 3binden 0.5 e kadar düşürdük bir ay sürdü sen sabırlı ol ve dua et
inşallah sağlıklı bebişlerimize kavuşacagız
İnşallah canım ne kadar korunma süresi verdi sana doktor

arkadaşlar birşey sorucam dış gebelik kendiliğinden sonlanırmı doktorum dış gebelik geçirdiğimi ama sonlandığını söyledi yinede hcg yi düşürmek için bir doz iğne yapılıcak bugün yine hcg düşmezse beyindeki tümörden şüphelenicez dedi başınıza böyle birşey geldimi hiç :(

arkadaşlar birşey sorucam dış gebelik kendiliğinden sonlanırmı doktorum dış gebelik geçirdiğimi ama sonlandığını söyledi yinede hcg yi düşürmek için bir doz iğne yapılıcak bugün yine hcg düşmezse beyindeki tümörden şüphelenicez dedi başınıza böyle birşey geldimi hiç :KK43:
kendiliğinden düşen dış gebelik duydum ancak beta düşmeszse nie beyindeki tümör anlamadım Allah acil şifalar versin inşallah

Back
X