Uzulme cnm dis gebelik deilsin yaaa tesellin olsun,sabirli olmamiz gerek hepsi buMerhaba kızlar bugün hasta oldum kimyasal gebelik mis hem Üzgünüm sağlıklı gebelik olmadığı için hem mutluyum dış gebelik olmadığı için iki kimyasal bir dış gebelik yeter artık ya bende normal insanlar gibi sağlıklı hamile kalmak istiyorum
Olsun canım daha kolay hamile kalacaksin bundan sonra inan banaMerhaba kızlar bugün hasta oldum kimyasal gebelik mis hem Üzgünüm sağlıklı gebelik olmadığı için hem mutluyum dış gebelik olmadığı için iki kimyasal bir dış gebelik yeter artık ya bende normal insanlar gibi sağlıklı hamile kalmak istiyorum
Yok canım korkmuyorum kapalı olmasından kötü sonuçtan korkuyorum ama cektr cmBenim degerim 6950 ye kadar yukseldi sifirlanmasi tam 58 gunu buldu..dis gebeligim sonlandiktan sonra 3 adet donemi gecirdim ve hsg mi cektirdim..hsg cektirmeden korkmayin hic acimio..
Geçmiş olsun benim ki ameliyatla sonlandırildi ama sizi cok iyi anlıyorum bende 2. Hamilelikte sürekli kontrol altındaydım 1. Dış gebelik olduğu için. tahlil vermekten mosmor olmuştu kollarım ama buda düşükle sonuçlandı malesef.rabbim inşallah bizleride evlat sahibi yaparMerhaba kızlar cok aktif takip edilmiyor bu sayfa sanırım dönem dönem yazılanları okuyorum.bende paylasmak istedim hikayemi.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin yasamayanin da cok anlayacağı bir durum degil.bende şuan dış gebelik geciriyorum.en son 18 haziranda adet oldum yaklaşık 1.5 aydir dış gebelikle ugrasiyorum.dr um o igneyi yapmamak icin cok direndi kendiliginden sonlanmasini bekledik ki tabi bu sürede sürekli kan tahlili ve dr kontrolundeydim.ufak kurtaj gibi rahimdeki plesenta dokusunu da aldi dr um hatta.sonrasinda deger sabitledi tupteki kanamada kuculdu.dedik tamam her sey güzel gidecek.en son persembe tahlil ve tekrar kontrol biz duzelmesini beklerken tekrar aktiflesti degerim 2400 den 3gun sonra 3000 e çıkmıştı ve tupteki kanama artmisti.zaten sancilar ve bel agrisi artik anormallesmisti aşıri olmaya baslamisti.hemen o gun hastanede damardan serum gibi 75 mg igne tedavisu gördüm.ignenin ilk günü yine dayanilmaz sancilar ve 8e 4 olan tansiyonumla baş ettim.sonraki gün olmayan kanama basladi hafif hafif hala devam ediyor.kanama baslayinca sancım azaldi.ins iyi bir seydir bu kanamayla atiyorumdur.yarın tekrar tahlil tekrar kont.iğneden sonra ilk kontrol ins dusmeye başlamıştir.artik kollarim delik deşik psikolojim alt üst ne zor bir seymis bu.calisiyorum ve sürekli tahlil ve kontrol sart Allahtan anlayis gösteriyorlar ama birde onun stresini yasiyorum sürekli kontrol altinda olmaliyim ama.bu olayi Allahin izniyle atlatirsam bir süre sonra ki bu süreyi bilmiyorum tüp bebek düşünüyorum.tekrar bunlari yasama korkusu bile cok kotu ki ben hala atlatamadim ne olacagi belli degil.bu durumu yasayan arkadaslar birbirimize destek olalım paylasalim yasadiklarimizi.belki birbirimizi rahatlatabiliriz.
Benimde subat ayında kimyasal gebeligim oldu.bu 2.dış gebelik.bu da bizim sinavimiz.Rabbim dermansiz dert vermesin diyorum isyan etmiyorum.ama cok yiprandim 3haftadir ve daha ne olacak sonuc bilmiyorum.ameliyatta tüpe zarar gelmemistir umarim sizin.Geçmiş olsun benim ki ameliyatla sonlandırildi ama sizi cok iyi anlıyorum bende 2. Hamilelikte sürekli kontrol altındaydım 1. Dış gebelik olduğu için. tahlil vermekten mosmor olmuştu kollarım ama buda düşükle sonuçlandı malesef.rabbim inşallah bizleride evlat sahibi yapar
tüpüm alınmadı doktorum zarar görmedi dedi.3 ay korunma vermişti ben cesaret edemedim 8 ay bekledim korunmayi bıraktım 3. Ay hamile kaldım buda düşük oldu degerimin sifirlanmasini bekleyip ameliyatımi yapan doktoruma kontrole gittim ben 3. Ye artık çok tedirginim araştırılsa neden böyle oluyo dedim muayene sırasında rahimde polip gördü buda düşüğe sebep olabilir dedi histeroskopi ameliyatı yla polipi aldı 15 gün oluyo şimdide 3 aylık ilaç tedavisi verdi yani 3 ay daha korunma inşallah 3. De bebeğim sağlıklı bi şekilde gelir bizde herkes gibi sağlıklı bi hamilelik yaşarız insallahBenimde subat ayında kimyasal gebeligim oldu.bu 2.dış gebelik.bu da bizim sinavimiz.Rabbim dermansiz dert vermesin diyorum isyan etmiyorum.ama cok yiprandim 3haftadir ve daha ne olacak sonuc bilmiyorum.ameliyatta tüpe zarar gelmemistir umarim sizin.
Cok gecmis olsun.Insallahhhhh bizede nasip eder Allahim.tüpüm alınmadı doktorum zarar görmedi dedi.3 ay korunma vermişti ben cesaret edemedim 8 ay bekledim korunmayi bıraktım 3. Ay hamile kaldım buda düşük oldu degerimin sifirlanmasini bekleyip ameliyatımi yapan doktoruma kontrole gittim ben 3. Ye artık çok tedirginim araştırılsa neden böyle oluyo dedim muayene sırasında rahimde polip gördü buda düşüğe sebep olabilir dedi histeroskopi ameliyatı yla polipi aldı 15 gün oluyo şimdide 3 aylık ilaç tedavisi verdi yani 3 ay daha korunma inşallah 3. De bebeğim sağlıklı bi şekilde gelir bizde herkes gibi sağlıklı bi hamilelik yaşarız insallah
kızlar bide ne kadar korundunuz siz mayısta iğne oldum ağustostayız 3 ay korunduk yanı korunmayı bıraksak mı ki bilemiyorum korkuyorumda bu süreçte gebe kalan çok kişi varmış arayı soğutmamak gerekiyormuşmerhaba bayanlar bende anlatıyım hikayemi 5 mayıs 2015 tarıhınde gebe oldugumu ögrendım hemen özel hastaneye gittik bthcg 2618 çıktı ama kese yok görünmüyor hemen etlik zübeyde hanıma gıdın dedi gittik ordada bthcg aldılar 30618 çıktı dış gebelik teşhisi konuldu tam 1 aylık gebeymişim hemde bthcg degerime bakırsa ikiz gebelik oldugunuda söyledi doktorlarm bunuda duyunca dünyam yıkıldı metotrax 1 doz iğne vurdular degerlerimin düşmesi için hastanede yattım yaklaşık 1ay bthcg 200 e düşünce dışardan takıp ettiler iki günde bir kan verdim degerlerim 0.5 olana kadar hep gittim hastaneye şükür bitti 3 ay korunun dedı sonra hsg çekilceksin dedi doktorum.
Şuan ağustos ayındayız hsg çektirmeye gittim kızlar korkulacak bişey yok emin olun rahat olmanız şart ben 3 kez o hsg masasına yattım ilk gittigimde çok korktum doktor direk senin çatın çok dar içeri girip film çekemem dedi bi ilaç verdi akşam yerleştir alttan bu çatının yumuşamasını saglayacak dedi ertesi gün gittim ilaç hiç erimemiş öyle duruyor dedi biraz zorlayacagım sabret ki bu sefer filmi çekelim dedi neyse film çekildi tüpler kapalı görünüyor yukarı konseye çıkın doktorlar değerlendirecek dedi prof.dktrlar bakmış incelemişler eşimle beni çagırdılar film olmamış begenmedık tekrarını isteyecegız hasta kendını sıkmuş zorlamış dediler ogun tekrar hsg çekildim hemde 3.kez agrı kesici kas gevşatıcı bı iğne yaptılar saat oldu 17:00 üçüncü film çekilmek için hazırlandım neyse doktor işlemlere başladı şutluyorum iğneyi agrı olunca söyle dedii agrı ne kelime kasıklarım patlıyacaktı bagırmaya aglamaya başladım o an agrının olması iyi dedi doktor bunu bekliyoruz zaten dedi bu sefer oldu dedi geçmiş olsun dedi filme baktı geldi tüplerde geçiş görülüyor film sonucunu yarın gelin alın doktorunlada görüş dedi şükürler olsun bunuda atlattım bakalım yarın ne diyecek doktorum Allah herkese hayırlı saglıklı evlatlar verisn isteyen herkese inşallah amin.
size sorum kızlar hsgden sonra hamile kalan var mı ben korkuyorumyine dış gebelik olur diye buda bizim sınavımız rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin.
Oncelikle cok gecmis olsun.banada doktorum 3 ay korunma verdi.bence fazla beklemeye getek yok.ben 3 ay dolunca baslamayi dusunuyorum.hsg cektirmem gerekiyo benmde ama 1 kez cektirdim cok korkuyorum.alet takarken cok canm yanmisti.anestezili yaptirsammi diye dusunuyorum.ama size verdikleri kas gevseticiler ise yaradimi aci oldumu pekikızlar bide ne kadar korundunuz siz mayısta iğne oldum ağustostayız 3 ay korunduk yanı korunmayı bıraksak mı ki bilemiyorum korkuyorumda bu süreçte gebe kalan çok kişi varmış arayı soğutmamak gerekiyormuş
bana kas gevşetici ağrı kesici falan hiç birşey vermemişlerdiOncelikle cok gecmis olsun.banada doktorum 3 ay korunma verdi.bence fazla beklemeye getek yok.ben 3 ay dolunca baslamayi dusunuyorum.hsg cektirmem gerekiyo benmde ama 1 kez cektirdim cok korkuyorum.alet takarken cok canm yanmisti.anestezili yaptirsammi diye dusunuyorum.ama size verdikleri kas gevseticiler ise yaradimi aci oldumu peki
sizede çok geçmiş olsun bana yapılan iğne gerçekten işe yaradı kendimi sıkmaya çalışsamda sıkamadım doktor biraz ıkın dedi ıkanamadım o derece etki etti altta yapılan işlemde pek fazla bişey hissetmedim sadece iğneyi şoklarken şiddetli bir dakikalık bir agrı oldu bence anestezi almayın doktorlarda tavsiye etmiyor zatenOncelikle cok gecmis olsun.banada doktorum 3 ay korunma verdi.bence fazla beklemeye getek yok.ben 3 ay dolunca baslamayi dusunuyorum.hsg cektirmem gerekiyo benmde ama 1 kez cektirdim cok korkuyorum.alet takarken cok canm yanmisti.anestezili yaptirsammi diye dusunuyorum.ama size verdikleri kas gevseticiler ise yaradimi aci oldumu peki
siizin yapılan iğnenin faydası olmuş demekki çok acı ağrı hissetmemişsiniz ne güzelsizede çok geçmiş olsun bana yapılan iğne gerçekten işe yaradı kendimi sıkmaya çalışsamda sıkamadım doktor biraz ıkın dedi ıkanamadım o derece etki etti altta yapılan işlemde pek fazla bişey hissetmedim sadece iğneyi şoklarken şiddetli bir dakikalık bir agrı oldu bence anestezi almayın doktorlarda tavsiye etmiyor zaten
aynen katılıyorum size etlik Zübeyde hanım hastanesinin 3A bölümüne bakan doktorları gerçekten çok iyi başta metin altay ,ali rıza,gülşah hanım,talha bey,baran bey ancak hemşirelerini Allaha havale ediyorum patrondan patron oluyorlar hastalarla hiçççç ilgilenmiyorlar anca fosur fosur sigara içseler bi tek öznur hemşire çok iyi gerisi işe yaramzz hele ki o arzuuuBirde şu konuda yardımcı olayım canım etlik Zübeyde h. Da oldu 2. Kürtajın. Orda eskiden çalışan bi Dr. Yakınım vesilesiyle gittim. Kürtajı yapan Dr. Doçent Mehmet Metin akay ve süper bi Dr. Ama muayene odası galan yok ç. Sadece yatışlarda oluyor. Çok sağlıklı şekilde kürtajın oldu çok şükür. Hem anesteziki yapıyorlar. Özeller 850 falan istiyor. Hiç ödeme yapmadan oldum kürtaj Allah yaşatmadın ve düşürmesin oralara. Iyi bir yer değil ama Pahalı Şeyler için malesef gitmek zorundayım oralara. Odaları ve tuvalet kötü ama o Dr. Çok iyiydi.
sadece iğne acıttı canımı bi miktar oda korkmayın kızlar o masaya cesaretlki bi şekilde yatın olsun bitsin adet ağrısı kadar bi agrı gelip geçiyor sonra kanaman oluyor iki üç süren okadarsiizin yapılan iğnenin faydası olmuş demekki çok acı ağrı hissetmemişsiniz ne güzel
maydonoz süt buharını nasıl yaptın anlatır mısınız bizde uygulayalım inşallah geçmiş olsun.Kızlar bende bundan 3 ay once kurtajla sonuçlanan kotu bi dis gebelik yasadim ama suan yeniden hamile oldugumu ogrendim :-D umudunuzu kaybetmeyin ben bu ay sadece şunu yapmıştım iltihap varsa cozsun tuplwrimde bi sorun varsa die maydonoz süt buhari yaptim 4 gun peşpeşe adetim biter bitmez ve hamile kalmışım....
maydonoz süt buharını nasıl yaptın anlatır mısınız bizde uygulayalım inşallah geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?