Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Adetinin kaçıncı günü? Geç döllenme olduysa ve adet olman gereken tarihlerse güzel bir değer bence.Hem iki kat artmış bak içini ferah tut.Ağrın ve kanaman yoksa sıkıntı yapmanı gerektircek bir şey yoktur bence.Benim iki gebeliğimin belirtileri de farklı oldu insan hissediyor hangisi normal hangisi anormal bir gebelik.Gerçi düşük oldu ama olsun en azından dış gebelik değil diyorum.Bakalım pazartesi nediyecekler merakla bekliyorum.Doktorun verdiyse yine de folik asidini falan eksik etme canım ne olur ne olmaz.Bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur belki

folik asit aylardır içiyorum zaten canim.bugun 35. Günüm 32 33 günde adet görüyorum. Pazartesi 9.22
Çarşamba 7.56
Perşembe 13.6
Cumartesi 60.5
Değerlerim böyle canım ilk iki degerim ozelde diğer ikisi devlet hastanesi ama perşembe doktor rahimde sıvı görmüştü hakkımızda hayirlisi

Hımm son 3 değerin bence çok iyi.Yeni yeni gelişen bir bebek olabilir canım.Benim 30. gün 50,32. gün 94, 34. gün 136 çıkmıştı.Doktor ilk iki değerin güzel ama sonuncusu sıkıntı iki güne bir takip demişti ki benimki senin değerler gibi iki kat artmamıştı en fazla % 87 artış vardı.36. gün 137 hcg,38. günse 126 çıktı doktor bozulmuş da olabilir dış gebelikte iki üç gün sonra kanaman gelirse düşecektir demişti haklı da çıktı.39. gün kanamam oldu çok şiddetli sancıyla parça düşürdüm 40. gün değerim 48 çıktı.Bunlar tabiki herkesde aynı olmaz herkesin bünyesi farklı ama için rahat olsun diye yazıyorum canım değerlerin benimkinden çok daha iyi.İnşallah güzel haberler alırım senden.Dış gebelik de olsa iki kat yükselmeler yaşamazdın gibi geliyor.Sen bebeğinin keyfini çıkar darısı da bana olsun Allah yardımcın olsun forumdan da biraz uzak dur istersen.Kötü tecrübeleri olanlardan etkilenmemiş olursun.Doktorunla konuşuncaya kadar en azından.Stresli geçmesin canım bu sürecin.Haberlerini bekliyor olacağım

Son artış benide biraz umitlendirdi bakalım pazartesi ne diyecek doktor

Arkadaşlar merhaba. 10 aylık evliyim şubatta dış gebelik geçirdim. 1 hafta hastanede yattım iki doz ilaç ile düşürüldü. Hastaneden cıktıktan snra 15 günlük bi kanama geçirdim.üzerine iki kere adet oldum doktorum normale döndüğümü soyledi. En son adet tarihim 20 mayıs nrmal bir şekilde oldu bitti. Adet bittikten snra eşimle iki kere beraberliğim oldu. Daha adetime 2 hafta varken dün kahverengi lekeler gelmeye başladı hemen doktora gittim betam 5.85 ama bu dış gebelikten kalan beta değeri diye düşündüm. Doktor ultrasyonda hiç bişey yok dedi herşey norml dedi sağ ve sol yumurtalarımı dahi gösterdi ama biri daha belirsiz görünüyodu. Bu lekelenme neden oldu diye sordum stresten olur dedi. Lekelenme hala devam ediyo ve karın ağrım var çok korkuyorum. Çünkü dıl gebelik olduğu zamnda bu tür lekelenmelerim oluyodu. Benim gibi olan varsa lütfen yazsın yoksa kafayı yiyecem

Sen yine kontrolde ol ne olur ne olmaz kontrolü bırakma sakin ol 1 kere dış gebelik geçirdin belirtileri biliyorsun eğer aynı belirtileri tek taraflı ağrı sancı hissedersen hiç bekleme doktora görün.5 çok düşük bi değer o kadar düşükken dış gebelikle alakali lekelenme olabilir mi onu bilmiyorum.benim 1350 lerde lekelenmem başlamıştı. Korkma inşallah değildir olumlu düşün olumlu olsun

2 ay once 12.30 lardaydi cok yavas dusuyodu o yuzden o dis gebelikten kalan degerler diye dusunuyorum. Doktorda oyle dedi ama iste ayni seyleri hissediyorum karin agrisi var kabuslar goruyorum. Dış gebelik çok yıprattı beni gecmezse pazartesi tekrar gidecem allahım inşallah tekrarını yasatmaz zaten olması imkansız gibi birşey korunuyorum ve çok dikkat ediyorum

Pazartesi tekrar git bakalım ne diycek doktor korunuyosan korkma belki erken regl geliyodur

Dış gebelik olmasında . Insallah öyledir pazartesi olmaz smdi
Bak benimde 2. Kez dış gebelik ihtimalim var kese görünecek değere gelmeden doktor kesin bişey soyleyemiyor suan.ama elden gelen bişey yok Rabbim nasıl yazmissa o olur.dua etmekten başka elden bişey gelmiyo

Bak benimde 2. Kez dış gebelik ihtimalim var kese görünecek değere gelmeden doktor kesin bişey soyleyemiyor suan.ama elden gelen bişey yok Rabbim nasıl yazmissa o olur.dua etmekten başka elden bişey gelmiyo
Evet oyle çok üzüldüm ama sen yinede umudunu kaybetme . Inşallah sağlıklı bu gebeliktir

Ilk dis gebeligin ne zamn oldu ne kadar süre geçti ustunden

Ilk dis gebeligin ne zamn oldu ne kadar süre geçti ustunden
Geçen yıl haziran sonuydu temmuzun 4 unde ameliyatla sonlandırılmıştı.tupumu almadı doktorum hasar görmemiş demişti. 3 ay korunma vermişti ama korktum 7 ay korundum kotunmayi bıraktığım 3. Ay hamileyim ama işte riskim vardı başta şimdi değerler güzel katliyo yarın yine kan verecem inşallah güzel katlar kese zamanı bi gelse inşallah bu kez Rabbim yüzümü guldurur

Değerlerin düzenli artıyorsa sıkıntı etme inşallah normal gebeliktir ve bebeğinin kesesini görürsün adetin geçti mi ki ya da kaç gün gecti

Değerlerin düzenli artıyorsa sıkıntı etme inşallah normal gebeliktir ve bebeğinin kesesini görürsün adetin geçti mi ki ya da kaç gün gecti
Adetlerim düzenli değil ama tahmini 9 10 gün geçti değerlerim başta bir kere düştü
1 haziran 9.22
3 haziran 7.56
4 haziran 13.6
6 haziran 60.5
9 haziran 211.2
Değerlerim böyle son adet 3 mayıs ama geç yumurtladım 20 mayıs gibi bakalım yarın degerim katlar inşallah

Son artışları iyi ama geç döllenme ol bilir evet degerler 1000 üstü olduktan sonra kese görünüyor inşallah güzel haberleri alirsin

Kızlar merhaba. Ben de dış gebelikten şüpheleniorum tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. 5. Gün embriyosu 2 tane transfer ettiler.
8.gün 112
10. Gün 178
12. Gün değerim 328
14. Gün değerim 518
Değerler hep böyle gidiyo hiç 2 ye katlamıyo.
Napcam bilemiorum. Bugün transfer sonrasın 20. Günüm

canım en son değerlerin iyi gidiyor.inşallah hayırlı haberler alırsın..

canım hakkında hayırlısı olsun.. ben de bu ay korunmadım ama olmadı.. soldan yumurtladığıma da çok emindim ama olmadı. sağdan dış gebelik geçirmiştim..

canım dış gebelik sonrası 2 ay ben de aynı lekelenmeyi Yaşadım.tam yumurtlama günlerimde.. ama benim bir gün bir kere geldi.. iltihaptan oluyor sanırım..

dış gebelik gibi gözüküyor. hayırlısı olsun inşallah.. 2 yumurta transferinde daha da çok artması gerekir mi bilmiyorum ama...

Değer artışı iyi gidiyo ama dün akşam lekelenmem oldu acile gittim bugün doktor ilaç tedavisi baslatamam sana daha kese görünmeden dış gebelik mi değilmi bilmiyoruz dedi progestan vermedi hala lekelenmem var salı kontrolüm var yatıyorum hiç bişey yapmıyorum salı belli olacak kese görünür insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…