Hımm son 3 değerin bence çok iyi.Yeni yeni gelişen bir bebek olabilir canım.Benim 30. gün 50,32. gün 94, 34. gün 136 çıkmıştı.Doktor ilk iki değerin güzel ama sonuncusu sıkıntı iki güne bir takip demişti ki benimki senin değerler gibi iki kat artmamıştı en fazla % 87 artış vardı.36. gün 137 hcg,38. günse 126 çıktı doktor bozulmuş da olabilir dış gebelikte iki üç gün sonra kanaman gelirse düşecektir demişti haklı da çıktı.39. gün kanamam oldu çok şiddetli sancıyla parça düşürdüm 40. gün değerim 48 çıktı.Bunlar tabiki herkesde aynı olmaz herkesin bünyesi farklı ama için rahat olsun diye yazıyorum canım değerlerin benimkinden çok daha iyi.İnşallah güzel haberler alırım senden.Dış gebelik de olsa iki kat yükselmeler yaşamazdın gibi geliyor.Sen bebeğinin keyfini çıkar darısı da bana olsun

Allah yardımcın olsun forumdan da biraz uzak dur istersen.Kötü tecrübeleri olanlardan etkilenmemiş olursun.Doktorunla konuşuncaya kadar en azından.Stresli geçmesin canım bu sürecin.Haberlerini bekliyor olacağım