Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

inşallah canım...
senin için de hayırlısı olur inşallah. .. Eğer gidecek tez vakitte sorunsuz sıkıntısı gider inşallah. .. belki de gitmiştir guzel haber alırsın umarım

Merhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Canım değerlerin ve katlayışı çok iyi maşallah. Doktoru değiştirmeni tavsiye ederim. İkiz bile olabilir gebeliğin. Dış gebeliğin belli olması için 5. Haftayı bekle yani en geç bi 10 gün sonra kese nerde görünür. Sen boşuna sıkıntı yapıp da bebeğini üzme. Hayırlısıyla güzel haberler ver. Endişeye kapılmanı gerektirecek bişey yok 1 günde bile çok güzel katlamış. Hayırlı olsun şimdiden

Doktor ikinci testini ertesi gün değil de 2 gün sonra yapıldı diye anlamıştır :) doktorlar işte. 2 günde 2 ye katlanmayınca hemen dış gebelik diyorlar. Oysaki benim 3 günde 2 katına anca çıkıyor. Önemli olan değerlerde düşüş olmaması.

Hayırlısı olur inş bugun ultrasonla baktırıcam başka bir doktora,Allahım herkesin gönlüne göre versin senin içinde hayırlısı olsun,çocuk isteyen tüm herkese versin,onları ve bizi korusun

Hayırlısı olur inş bugun ultrasonla baktırıcam başka bir doktora,Allahım herkesin gönlüne göre versin senin içinde hayırlısı olsun,çocuk isteyen tüm herkese versin,onları ve bizi korusun
Aminn inşallah canımm Ama adetini daha 2-3 gün olmuş geçeli. Ultrasonda vajinal bile baksa göremeyebilir. Ben ilk defa keseyi adetim 8 gün geçince vajinal görmüştüm o da 6,5mm di. Yani 2 gün önce gitsem görünmeyecekmiş. Güzel haberlerle dön inşallah canım. Görünmesse sakın telaş yapma çünkü daha çookk erken ben senin yerinde olsam baktırmazdım:) güzel haberlerini bekliyorm canım Allah yardımcın olsun

Canım nasıl oldun takip nasıl gidiyor inşallah hersey yolundadır Allahım nasip etmiştir

Canım nasıl oldun takip nasıl gidiyor inşallah hersey yolundadır Allahım nasip etmiştir
Canım gittim doktora hcg 2500 yükselme var ama gerektiği gibi değil ne yazık ki... kasıklarda ağrı da yok... gel bi ultrasonda (üsten) bakalım dedi.. Dış gebelik olsa sıvı birikmesi olur ama sen de o da yok dedi.. anlayacağınız doktorda ne olduğunu bilmiyo sadece canlılık devam ediyo dedi pzt vajinal ultrasonda tekrar bakacak . .. hakkımızda hayırlısı ne diyim...

Çok ilginçmiş canım ama betahcg çok önemli değil anladığım kadarıyla. Yeter ki bebişi keseyi ve kalp atışını görsün doktor. Yarın vajinal muayene var yani. Allahımm inşallahh yüzünü güldürsün içimden bi ses bu sefer gösterecek kendini diyor. Gelişimi yavaş olabilir ağrın kanaman da yoksa bunlar iyiye işaret. Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum canım.

canım değerlerim gayet normalmiş, 2 günde bir 2 kat artması gerekiyomuş, ultrasonla bakmasını istedim Erken oldugu için gözükmedi , hiç endişe etme dedi, pazartesi tekrar gel vajinal bakacak hayırlısı olur inş , rahatladım acıkcası biraz :)

Zaten belliydi canım böyle diyeceği:) sıkıntı yapma hayırlı olsun şimdiden keyfini çıkar tatlım

Canım bişey soracam düşürdüğün parçanın bebek olduğunu nerden anladın bende düştü diye düşünüyorum çünkü gelen kan rengi değildi.ama doktor öyle parçalar olabilir diyo hala beni dış gebelikle düşük mü değil mi arasında bırakmış durumda en son 665 ten 489 a düştü cuma günü salı tekrar beta istedi.benimde gece sancim oldu sabah öyle geldi sonrada hiç sancim yok ama yine regl gibi kanamam devam ediyo

Merhabalar Ocak ayında dıs gebelik nedeniyle 2 doz iğne vuruldum gebelik sonlandırıldı. 2 yasında da bır kızım var artık kardesı olsun istiyorum. Iğne vurulalı 5 ay bitti artık hamıle kalabilir miyim riskli donem bitti mı yoksa daha beklemem gerekir mı aranızda bilen varmı acaba ?? Bırde dıs gecelik tekrarlar mı bır kac yerde rahim filmi çektirin falan dıye okudum gerekli midir ?? Lutfen cevaplarsanız cok mutlu olurum.

Gecmis olsun cnm..bende subat ayinda dis gebelik gecirdim,banada mtx vurudu,gebeligim o sekilde sonlandi,uzerinden4 adet donemi gecti drum 3 ay yeterli rahmin dinlenmesi icin dedi..kontrole gittim rahim filmi cekip bakalim dedi tupune dis gebelik hasar vermismi die..cektirdim ve dis gebelik gecirdigim tupumde tikaniklik olusmussivi yuklemesiyle acamadilar.. Yarin tekrar dr ye gitcem, ne yapabiliriz die karar vercez..benim tavsiyem tuplerine baktirmadan gebe kalmaman,ben baktirmasaydim ve gebe kalsaydim sol tupum tikandigindan dolayi o taraftan bi gebelik yasasaydim yine dis gebe olcaktimAllah hepimize sifa versin..

İlk gebeligini dis gebelik geciripte, ikincide bebek sahibi olan arkadaslar nsl bi yol izlediniz,ne sekilde hamile kalabildiniz biraz bize yardimci olur musunuz??

Tesekkur ederım sızede cok gecmıs olsun Allah bur daha yaşatmasın
Bende değişik bır durum vardır kese tüplerde degıl dı skar dıs gebelikti yanı kese sezeryan dikişinin arasındaymıs doktorum cok nadir görünen tur senın kı demişti

canım doktora gittim rahimde incelme ve çökme olmuş hcg 2200 e düşmüş doktor da ben de sevindik.. dış gebelik değil kanamalı bir adet olacakmışım... haftaya tekrar gel dedi... doktor da endişelenmişti dış gebelik diye.. allahıma şükür değil... şimdi tamamen gitmesini bekleyeceğiz. böyle bilinmeyeni beklemek de zormuş... bebeğim gidiyor ama üzülmüyorum daha büyük korkularım vardı... buna da şükür...

Çok doğru söylüyorsun canım geçmiş olsun inşallah bidahaki gebeliğin tez zamanda ve hiiç sorunsuz seyreder. Önemli olan bu çünkü. Hem senin sağlığın hem bebeğin sağlığı. Allah hepimze nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar

Arkadaslar ben gecen eylul ayinda dis gebelik yasadim.doktor bilemedi once dis gebelik oldugunu bebek karninda ölmüs diyerek kurtaj yapti bana.kurtajdan sonra 25 gun kanamam dewam etti.26.gun ic kanama gecirdim õlümden dõndum sol tupum alindi . doktor normal yollardan bebek sahibi olman imkansiz gibi dedi. Umudum tamamen bitmistiki simdi kendiliginden hic tedavisiz 8 haftalik hamileyim ve bebis suan gayet saglikli demem o ki umidinizi hic kaybetmeyin ben cok dua ettim allahima sukhrler olsun hic beklemedigimiz bir anda mucizeyi karsimiza cikardi .dilerim allahtan hepimizize saglikli bebisler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…