- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
Canını sıkma dur bakalım bi salı olsun gün doğmadan neler doğar.Lekelenmeyi bırak haftalarca kanaması olupta nur topu gibi bebeklerini kucağına alan nice kadın var.Doktorun en doğrusunu bilir zaten çok tehlikeli görse hemen müdahale etmek isterdi.Umut hala varDeğer artışı iyi gidiyo ama dün akşam lekelenmem oldu acile gittim bugün doktor ilaç tedavisi baslatamam sana daha kese görünmeden dış gebelik mi değilmi bilmiyoruz dedi progestan vermedi hala lekelenmem var salı kontrolüm var yatıyorum hiç bişey yapmıyorum salı belli olacak kese görünür insallah
İnşallah güzel sonuçlar alırım salıCanını sıkma dur bakalım bi salı olsun gün doğmadan neler doğar.Lekelenmeyi bırak haftalarca kanaması olupta nur topu gibi bebeklerini kucağına alan nice kadın var.Doktorun en doğrusunu bilir zaten çok tehlikeli görse hemen müdahale etmek isterdi.Umut hala var
Canım değerler sabit kalmıyo ama neden dış gebelik dedin kicanım en son değerlerin iyi gidiyor.inşallah hayırlı haberler alırsın..
canım hakkında hayırlısı olsun.. ben de bu ay korunmadım ama olmadı.. soldan yumurtladığıma da çok emindim ama olmadı. sağdan dış gebelik geçirmiştim..
canım dış gebelik sonrası 2 ay ben de aynı lekelenmeyi Yaşadım.tam yumurtlama günlerimde.. ama benim bir gün bir kere geldi.. iltihaptan oluyor sanırım..
dış gebelik gibi gözüküyor. hayırlısı olsun inşallah.. 2 yumurta transferinde daha da çok artması gerekir mi bilmiyorum ama...
Gecmis olsun cnm..Allah sabir versinKızlar bugün doktor kese için çağırmışti ve malesef cumartesi 704 tü degerim bugün 2000 lerde olacaktı ama 810 suan kanamam var dış gebelik gibi duruyo dedi2.kez dış gebelik oysa bu kez çok umutlanmistim
Doktorum gerek görmemişti ameliyatla sonlandirilmisti tüplerin sağlıklı demiştiGecmis olsun cnm..Allah sabir versinilk dis gebeliginden sonra rahim filmi cektirmedin mi?
Üzüldüm geçmiş olsun Neslihan.Allah tekrarını yaşatmasın diyelim.Düşük yapıyor olabilirsin ama düşük yaptığın zaman değer tekrar yükselişe geçmez. 2. gebeliğimde değerim az az yükselirlen çok az bir düşüş göstermişti doktorum düşüş devam ederse düşük yapıyorsun demektir bozulmuş gebeliktir deriz ama yükselirse dış gebeliktir demişti.Benimki sürekli düştü.En son hcg 4 olduğunda takibi bıraktım.2 haftada düştü ama düşükte çok sancım olmuştu.Sancı da tek taraflı tüplerde değil rahminde oluyor adet sancısının bin beteri.Ateş oluyor yüksek.Yani bende böyleydi.Dış gebeliğin belirtilerini zaten sen de bilirsin.Kızlar dış gebelikte değer düzensiz yükseliş gösterir diye biliyorum.peki degerde dusus olur mu dış gebelikte 810 du dün bugün 665 olmuş inşallah düşük yapıyorumdur da dış gebelik degildir
Canım sancim yok ama kanamam devam ediyo doktor 1 günde değerin güzel düşmüş inşallah böyle düşer ve kendiliğinden sonlanır dediÜzüldüm geçmiş olsun Neslihan.Allah tekrarını yaşatmasın diyelim.Düşük yapıyor olabilirsin ama düşük yaptığın zaman değer tekrar yükselişe geçmez. 2. gebeliğimde değerim az az yükselirlen çok az bir düşüş göstermişti doktorum düşüş devam ederse düşük yapıyorsun demektir bozulmuş gebeliktir deriz ama yükselirse dış gebeliktir demişti.Benimki sürekli düştü.En son hcg 4 olduğunda takibi bıraktım.2 haftada düştü ama düşükte çok sancım olmuştu.Sancı da tek taraflı tüplerde değil rahminde oluyor adet sancısının bin beteri.Ateş oluyor yüksek.Yani bende böyleydi.Dış gebeliğin belirtilerini zaten sen de bilirsin.
Herkesin bedeni farklı tabi.Sancın olmadığı için şanslısın.Benim acı eşiğim ki çok yüksektir baya bi direndim ağrı kesici almamak için günün ilerleyen saatlerinde dayanamayınca 500 mg ağrı kesiciden açılışı yapmıştım.Kadın olmak zor cidden.Bekle bakalım biraz büyük bir ihtimalle kendiliğinden düşer.Yalnız yükselirse git iğneni vurul.Sürekli hcg takibi de insanı yoruyor.Kansızlıktan bembeyaz olmuştum ben.Canım sancim yok ama kanamam devam ediyo doktor 1 günde değerin güzel düşmüş inşallah böyle düşer ve kendiliğinden sonlanır dedi
İnan ki düşük inşallah diye resmen seviniyorum.cok yiprandim çok bizim ne zaman mis kokusunu içimize cekecegimiz bebeklerimiz olacak.bebeklere öyle Hasretim arttı ki bu olayla birlikte umudum gitti of ofBelli bir süre sonra düşeğe bile sevinir hale geliyoruz sırf dış gebelik olmasın diye.Ah ah neolcak bizim bu halimiz...
Nedesem boş canım Allah sabır versin.Ateş düştüğü yeri yakıyor bilirim.Bence bu sıkıntıdan kurtulur kurtulmaz rahim filmi çektir.Bir de eşin de görünsün.En azından içiniz rahat olur aynı acıları yaşamazsınız.Ben böyle yapmayı planlıyorum.Spermdeki morfolojik bozukluk da düşüğe neden oluyormuş bi araştır istersen.Derdi veren Allah dermanını da verir elbet umutsuz olma.Tedbiri de elden bırakma.Geçmiş bitmiş olsun hadi Allah beterinden saklasın.Dinlen.Kan kaybettiğin için demir içerikli besinler tüket ki gücün düşmesin.Çok halsiz oluyor insan böyle zamanlardaİnan ki düşük inşallah diye resmen seviniyorum.cok yiprandim çok bizim ne zaman mis kokusunu içimize cekecegimiz bebeklerimiz olacak.bebeklere öyle Hasretim arttı ki bu olayla birlikte umudum gitti of of
İnşallah dış gebelik degildir takipte kal hep düzenli tahlillerini aynı hastanede ver canım dusus artış biraz bana da dış gebelik ihtimalini dusundurdu.adetim 10 gün gecikince doktora gittim hcg değeri 452,8 çıktı.
6 gün sonra tekrar gittim 1853 çıktı. 3000 civarı olmalıydı dedi %80 gebelik sonlanacak. Normal adet göreceksin çok küçük olduğu için dedi. ertesi gün kanamam başladı ama normal adet gibi değil koyu kahve hatta siyah renkliydi. kendi kadın doğum uzmanıma ulaşamamıştım. dün doktoruma gittim rahim gayet kalınlaşmış kese görmüyorum dedi (diğer testten 5 gün sonra) 1400 lerde çıktı. ama ne olur ne olmaz hastane farkı da olabilir dedi. bu sabah tekrar gittim 2000 çıktı... ben düşmesini beklerken. sevineyim mi üzüleyim mi, bilemedim. dış gebelik mi geç döllenme mi düşük mü yapacağım hiç bilmiyorum.. yarın gidip ultrasondan tekrar bakacak... hakkımızda hayırlısı olsun ama inşallah dış gebelik değildir. hala daha lekelenmeler de devam ediyor ancak ağrım falan yok sizce dış gebelik mi?
daha doktor değiştirmem.çok yoğun olduğu için başka doktora gitmiştim bakalım yarın ne olacak..İnşallah dış gebelik degildir takipte kal hep düzenli tahlillerini aynı hastanede ver canım dusus artış biraz bana da dış gebelik ihtimalini dusundurdu.
Bende suan aynı durumdayım beta hcg güzel ilerliyor 2200 olması gerekiyordu salı günü kese için gittiğimde gorulmedi tekrar beta baktı doktor 3 günde 704 ten 810 a ancak çıkmış salı lekelenmem kanamaya döndü çarşamba beta 810 dan 665 e geriledi doktor düşük yapıyor da olabilirsin dedi bakalım yarın tahlil sonucum kaç çıkacak inşallah düşmüştür.sende sakin ihmal etme kontrolleri benim 1. Dış gebeligimde iç kanamam başlamıştı ameliyat olmuştum.o yüzden bu Hamilelikte baştan beri hep kontroldeyim
İnşallah en iyi şekilde sonlanır ikimizinde.benim doktorumda bu Düşüş böyle devam eder inşallah vücut kendi sonlandirir dedi.ama tekrar artış yaparsa kesin dış gebelik diyebiliriz o zaman iğneyle sonlandiracaz dedi.hakkimizda hayırlısı olsundaha doktor değiştirmem.çok yoğun olduğu için başka doktora gitmiştim bakalım yarın ne olacak..
hakkımızda hayırlısı canım, insallah seninki de öyle değildir... Rabbim şu ramazan ayında dualarımızı kabul eder insallah
İnşallah kese dir canım tutunur inşallah annesine güzelce.bugün doktora gittim ultrasonda bir nokta gördü kese olabilir dedi. hcgye devam yarın tekrar baktıracağım. kanamalarımda az da olsa devam ediyor ama rahim kalınlığı aynen duruyor adet değildin dedi... bekleyeceğiz bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?