Lekelenmen var mi?Kese göründü ama değerim 666 idi 575 düşmüş Çarşamba birdaha test istedi bide keseye bidaha bakicak doktor acaba kan Değeri yükselmeden de kese saglikli biyuyebilirmi.yada kan değerim yukselirmi acaba bu durumda olan varmi arkadaslar
Lekelenme yok cnm galiba doktor kalp atışına kadar iyi gelişme göstericekmi die takip edecek ondan sonra kürtaj yada kendiliğinden düşmesi için ne yapacaksa artıkLekelenmen var mi?
Öncelikle geçmiş olsun.Allah tekrarını yaşatmasın diyelim.Benim iğneyle sonlandı doktorum 6 ay korunma verdi.Aslında 3 ay da yeterli olabiliyormuş ama doktor ilacın etkisi vucuttan iyice gitsin diye acelen yoksa 6 ay bekle demişti.Merhaba arkadaşlar bende bu ay dış gebelik geçirdim. Salı günü laparoskopiyle ameliyat etti doktorum çünkü iç kanamam başlamıştı çok şükür tüpüm alınmadı. Benim merak ettiğim şey içinizde laparoskopiyle ameliyat olan ve tüpü alınmayan arkadaşlar varsa doktorları ne kadar süre sonra tekrar bebek düşünmelerini söyledi. Yardımcı olursanız sevinirim...
Geçmiş olsun.igneden sonra kaçıncı gün değeriniz yükselti 4.gun mu .eğer öyleyse iğne etkisini zaten 4.gunden sonra göstermeye başlıyor. 2.doz iğne olmalısınız kesinlikle ameliyat en son çare olarak düşünün sizi conii anlıyorum. Bende cok sikildigimdan iğne mi ameliyat mı kararsız kalmıştım iyiki de iğneyi tercih etmişim. Çünkü ameliyatta eğer sorun büyükse tüpü alma durumu varmerhabalar ben geçtiğimiz hafta salı günü kurtaj oldum ve doktorum parça alıp patalojiye gönderdi ve methotrexate 50 mg/5 ml iğne yaptı bn gebeliğin sonlandığını düşünüyordum cumartesigünü tekrar kan tahlili vermemi istedi ve değerim salı günü 740 iken cumartesi günü 1791 e yükseldı düşmesi gerekirken düşmedi sinir bozucu oldu ve doktorum salı günü tekrara kan testi yapılacak duruma göre iğne tekrarlanacak dedi eger hala düşmez ise ameliyat olacağımı söyledi ve ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım. iç kanama riskinden dolayı panik atağım çok sıklaştı ve benim 1 gün bile tahamül edecek gücüm kalmadı. sizce doktoruma hemen amaliyata almasınımı söyliyim değeribn düşmesi gerekirken çok yükseldi lütfen bana benimle aynı durumu yaşayıp atlatmış olan arkadaşarım öykülerini yazsın çok ihtiyacım var
Geçmiş olsun.igneden sonra kaçıncı gün değeriniz yükselti 4.gun mu .eğer öyleyse iğne etkisini zaten 4.gunden sonra göstermeye başlıyor. 2.doz iğne olmalısınız kesinlikle ameliyat en son çare olarak düşünün sizi conii anlıyorum. Bende cok sikildigimdan iğne mi ameliyat mı kararsız kalmıştım iyiki de iğneyi tercih etmişim. Çünkü ameliyatta eğer sorun büyükse tüpü alma durumu var
Ben 23 aralikta metotreksat vuruldum 10 saat icinde dustu bebgimtam 1 ay sobra adet oldum degerlerim cabuk dustu.
Sabret cnm ben tam 52 gun sabrettim..insani gercekten felaket yipratio,bende cok korkuodum sabahlari zor ediodum.. Doktorun bu konuda seni pek aydinlatmamis,mtx ignesi ilk basta betani yukseltir 4. Gununden sonra dususe gecer,sana kendimden ornek vereyim beni hastaneye yatirdiklarinda betam 4100 oldu daha sonra 4200 oldu ve igneyi vurdular betam 4. Gun 6750 cikti,sonra zamanla gunasiri test yaparak 52 gun sonunda betam sifirlandi.. Bu arada kurtaj yapmalarindaki sebep senin rahim duvarin kalinlasmistir cunku vucudun senin gebelige hazirlaniodu kurtajda rahim duvarini inceltmek icin yapildi, parca almalarinin sebebide emin olmak olumsuz baska bi durum var mi onu incelemek icin..merhabalar ben geçtiğimiz hafta salı günü kurtaj oldum ve doktorum parça alıp patalojiye gönderdi ve methotrexate 50 mg/5 ml iğne yaptı bn gebeliğin sonlandığını düşünüyordum cumartesigünü tekrar kan tahlili vermemi istedi ve değerim salı günü 740 iken cumartesi günü 1791 e yükseldı düşmesi gerekirken düşmedi sinir bozucu oldu ve doktorum salı günü tekrara kan testi yapılacak duruma göre iğne tekrarlanacak dedi eger hala düşmez ise ameliyat olacağımı söyledi ve ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım. iç kanama riskinden dolayı panik atağım çok sıklaştı ve benim 1 gün bile tahamül edecek gücüm kalmadı. sizce doktoruma hemen amaliyata almasınımı söyliyim değeribn düşmesi gerekirken çok yükseldi lütfen bana benimle aynı durumu yaşayıp atlatmış olan arkadaşarım öykülerini yazsın çok ihtiyacım var
geçmiş olsun benimde haziranda rahim filmim çekilecek dk üç ay bekleyelim vücudun dinlensin demişti bende düşünüyorum filmden sonra ama yine dış gebelik olur diyede çok korkuyorum benim ilk gebeliğimdi hayırlısı artık hakkımızdaönümüzdeki aylarda bebek düşünen var mı acaba? dış gebelik geçiren arkadaşlar.. haziran ayında rahim filmi çekilecek doktor folik asit başladı.. ilk bebeğim çok sürpriz bir şekilde gelmişti. şimdi 2 yaşında... kardeşimiz olsun istiyoruz inşallah sonuçlarımızı güzel gelir.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..
ben düşünüyorum canım. 4 ay oldu benimki. hsg çekildim her şey normal çıktı. ama ben çok korkuyorum. geçen ay denedik olmadı, bu ayda galiba regl olucam sancılarım var. yani yine yok bebiş. bidahaki aya inşallah olur sorunsuz şekilde. ne güzel senin bitane olmuş Allah bağışlasın. bitane olsaydı 2. ye hiç endişelenmicem ama sanki hep ters gidecekmiş gibi geliyor. ondan önecede kalp durması olmuştu yani farklı sebeplerden 2 kayıp. 3. ye kısmetönümüzdeki aylarda bebek düşünen var mı acaba? dış gebelik geçiren arkadaşlar.. haziran ayında rahim filmi çekilecek doktor folik asit başladı.. ilk bebeğim çok sürpriz bir şekilde gelmişti. şimdi 2 yaşında... kardeşimiz olsun istiyoruz inşallah sonuçlarımızı güzel gelir.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bende 2 aydır deniyorum bu ay adetim 24 gün geçti tahliller normal çıktı şimdi adetin bitmesini bekliyorum inşallah bu ay gelir bebisimiz temmuzda gecirmistim dış gebeliği 7 ay korundum doktor 3 ay yeterli demişti ama korktum 7 ayda ancak cesaret ettimönümüzdeki aylarda bebek düşünen var mı acaba? dış gebelik geçiren arkadaşlar.. haziran ayında rahim filmi çekilecek doktor folik asit başladı.. ilk bebeğim çok sürpriz bir şekilde gelmişti. şimdi 2 yaşında... kardeşimiz olsun istiyoruz inşallah sonuçlarımızı güzel gelir.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bende haziranda doktor kontrolune gitcem eger bi anormallik yoksa rahim filmi cekicez dedi.. Ben simdi rahim filminden bile korkuorumönümüzdeki aylarda bebek düşünen var mı acaba? dış gebelik geçiren arkadaşlar.. haziran ayında rahim filmi çekilecek doktor folik asit başladı.. ilk bebeğim çok sürpriz bir şekilde gelmişti. şimdi 2 yaşında... kardeşimiz olsun istiyoruz inşallah sonuçlarımızı güzel gelir.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Rahim filmini nasil cektirdin,aci falan oldu mu?ben düşünüyorum canım. 4 ay oldu benimki. hsg çekildim her şey normal çıktı. ama ben çok korkuyorum. geçen ay denedik olmadı, bu ayda galiba regl olucam sancılarım var. yani yine yok bebiş. bidahaki aya inşallah olur sorunsuz şekilde. ne güzel senin bitane olmuş Allah bağışlasın. bitane olsaydı 2. ye hiç endişelenmicem ama sanki hep ters gidecekmiş gibi geliyor. ondan önecede kalp durması olmuştu yani farklı sebeplerden 2 kayıp. 3. ye kısmet
Hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayi nasip etsinMerhaba arkadaslar bende bu forumun eskilrrindenim ara ara yazilanlari takip ediyorum gecen yil 16 mayista sol tupum alinarak ameliyat oldum o kadar kotu gunler gecirdimki anlataman bu sure icinde esimin tayini cikti 1 yillik sureyi ayri gecirdik bu ay nisanda yanima geldi ben sol tarafimdan yumutladim solumda olucagi zaman agrim oluyor bilmiyorum sizdede oluyormu bu ay hamile kalamam derken simdi test yaptim hamile oldugumu ogrendim cok saskinim ins.tekrar dis gebelik degildir saglikli bir gebeliktir hep kendi kendime sunu soyledim eger hamile kalirsam ilk bu topige yazicam diye cunku cok umutsuzdum umarim hersey yolunda gider ins.allah isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmaz
anestezili yaptırdım. hiç bişi duymadım çok rahattı. uyanıncada hiç ağrım yoktu. çok az kanama oldu.Rahim filmini nasil cektirdin,aci falan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?