- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan sonucun ne zaman çıkıcak doktorunla konuşsaydın bir bakalım o nediycek panik yapma.Sabah sağlık ocağına gittim.girmeden önce wc gittim yeşil bi zar çıktı afedersiniz sonra yarın saat geçti yine gittim wc otudum cop dedi bişi kanamam başladı.. Düşen şeye bakmadım.ama baya büyüktü.. Kan vermeden geldim.. Korunma süresi bitince inş.
Canım test bozuk olabilir bence kan sonucunu bekle bakalım.halilefe2t: 39891605 .!.:Bu ne şimdi? Erken gebelik testi yaptım.önce ilk çizgi sonra 2. Çıktı... Yani önce koyu olan çıktı.. C 'nin oradalar.. C nin çizgisi gibi ama iki ayrı çizgile.. Offf
Kızlar merhaba bugün bir tanıdıkla konuştum onunda tüpü alınmış bana dış gebeliğin tekrarlayacağını söyledi neden tüpünü almadılar dedi tekrar o tüpüne Sperm kaçarsa dış gebelik olabileceğini söyledi benimde tüpümde hafif yırtılma oldu dış gebelik sonucu kafamkarıştı şimdi tüpün alınması daha iyi oluyo anlamadım doktorumla konuşucam.
Canım test bozuk olabilir bence kan sonucunu bekle bakalım.
Canm ben kan verdin sandım hakkımızda hayırlısı olsun doktorumla konulmuşdum amacnım alınması gerekse doktorun alırdı.. benim iğneyle yok oldu. yani illa tekrarlayacak diye bir şey yok.. belki tüpün açıktı ama embriyo sıkıntılıydı. vücut kabul etmedi o yüzden.. öyle düşünme doktoruna sor yine de..
canım kan vermedim regl oluyorum..
Canm çok grçmiş olsun gerçekten karışık bir dueum olmuş doktor anlamamış dış gebelik olduğunu allahtan daha kötü olmamış iç kanama frlan geçirebikirsin allah korusun hepimizi inşalşah daha sağlıklı bir hamileliğin okır canmnallah hepimize nasip etsin.Arkadaslar buraya yeni üye oldum bende yasadiklarimi paylasmak istedim. Benim yasadigim olay cok garip. Sat 2 ekimdi hamile oldugumu evde test yapıp ogrendim esim ve ben o kadar mutlu oldukki yeni evliydik ve hemen bebis istiyoduk.bu haberi ogrendigimizde dunyalar bizim olmustu. Gorevimiz sebebiyle ardahanda yaşıyoruz burda muayene olamayinca karsa gittik. 6 haftalikti gittigimzde bizim hesabimiza gore. Doktor gec dollenme oldugnu 12 ekim olarak belirledi gebe kalma tarihimi. Kesemi görmüştü 5 mm dedi. Iki hafta sonra gttgimde bebisimizi gorduk 6mm olduguny soyledi yalniz kesemin duzensiz gorundgnu soyledi. Ardahanda 8 haftalikken doktora gittim ultrasona girdim her sey gayet normal fetal kalp hareketleri pozitif dedi belli belirsiz kalp atislarini dinledik o anlar benim icin yasayacagim en duygusal anlardan biriydi. 10 +1 gunumde kahverengi lekelenmelerim oldu ve acilen doktora gittim vajinal ultrasnla bakti ve kalp atisi durmus dis gebelik zaten dedi. Nasil olabilir boyle bisey dedim belli belirsiz aciklama yapti sag kornual gebelik daha snradan ortya cikabliyo bebek 6 haftada kalmis dedi imkansiz dedkm 8 haftalikken diger doktora görundugmj soyledim beni apar topar hastaneye yatrdilar ve igneyle bebegimi kaybettim 10 saat sanci cektim. Tam1 ay sonra adet oldum. Simdi 3 ay olcak bu aybadet olduktan sonra vaktin geldigini dusunuyorum. Insalaaah rabbim hepimize hayirliisyla nasip eder bu mucizeci olayi.
Canm çok grçmiş olsun gerçekten karışık bir dueum olmuş doktor anlamamış dış gebelik olduğunu allahtan daha kötü olmamış iç kanama frlan geçirebikirsin allah korusun hepimizi inşalşah daha sağlıklı bir hamileliğin okır canmnallah hepimize nasip etsin.
Canm kan değerlerin iğneden sonra hemenmi düştü kanamaların oldumu birde iğnenin yan etkisi oldumu.Amin canim allaah razi olsun cok tesekkur ederimm boyle bi durum nasil olabilir aklim almadi 10 haftalikken dis gebelik teshisi ve tupte degildi sag tupe cok yakindi. Cizerek tarif etti hatta kurtajin mumkun olmayacagini rahmiminde bi parcasinin gidebilecegini suanlik tek doz gerek gorurse ikinci dozu verecekti ama allaaha sukurler olsum tek dOzda sonlandirildi degerim 6675 di hastaneye yattgmda
Ben 23 aralikta metotreksat vuruldum 10 saat icinde dustu bebgimCanm kan değerlerin iğneden sonra hemenmi düştü kanamaların oldumu birde iğnenin yan etkisi oldumu.
Ben 23 aralikta metotreksat vuruldum 10 saat icinde dustu bebgimtam 1 ay sobra adet oldum degerlerim cabuk dustu.[/
35 gündür mü bekliyosun.. ben de metotrexat vurulmuştum, 2gün sonra etkisi olmamış diyip kürtajla aldılar bebeğimia.sena gecmis olsun..mtx ignesi degeri zamanla dusuruyor, gerci seninkini direk o bolgeye enjekte etmisler.. Bende su an dis gebeligim banada mtx uygulandi ve tam 35 gundur degerlerimin dusmesini bekliorum..
Slm hanzade_87,ben hastaneye yattigimda 4100 e cikti takibe basladilar dis gebelikten emin olunca rc yaptilar,ertesi gun mtx vuruldu..ilk mtx vuruldugunda yukselise gecio deger benim deger igneden 4 gun sonra 6750 e kadar cikti.. 2 gun sonra dususe gecmeye basladi 4750 oldu..yani igneden bi hafta sonra dususe gecti.. 10 gun yattim hastanede cok agri sanci cektim taburcu olduktan sonra 3 gunde bir betami takibe aldilar.. Zaman icerisinde 4750-3890-2900-2200-1800-1500-1200-890-320-139-16 bu sekilde ilerledi.. Hala sifirlanmadi yarin tekrar gidecegim..bu arada bu dususler esnasinda cok agrilarim sancilarim oldu surekli acile gidip serum yedim.. Benimki sol tupumdeydi..Allah kimsenin basina vermesin cok zor bi durum.. Kurtajla seninkini aldiklarina gore seninki tupte deildi demek,ama su da bi gercek mtxin dususe gectigini gormek icin en az 7 gun gecmesi gerek35 gündür mü bekliyosun.. ben de metotrexat vurulmuştum, 2gün sonra etkisi olmamış diyip kürtajla aldılar bebeğimi
kornual gebelikti demekki senin ki canım. ben de geçirdim kornual, rahim ve tüpün birleştiği yerde. korkunç bir durum. bana hiç iğne yapmadılar, direkt kürtaj oldum ve hemen sonlandı. inşallah tekrarlamaz.35 gündür mü bekliyosun.. ben de metotrexat vurulmuştum, 2gün sonra etkisi olmamış diyip kürtajla aldılar bebeğimi
Benim hiç ağrım olmadı sadece kanamam vardı, 7 gün de bekletmediler ben de anlamadım ki, hemen operasyonla alıcaz dediler.. inş senin kürtaja gerek kalmadan sonlanır Allah yardımcın olsun..Slm hanzade_87,ben hastaneye yattigimda 4100 e cikti takibe basladilar dis gebelikten emin olunca rc yaptilar,ertesi gun mtx vuruldu..ilk mtx vuruldugunda yukselise gecio deger benim deger igneden 4 gun sonra 6750 e kadar cikti.. 2 gun sonra dususe gecmeye basladi 4750 oldu..yani igneden bi hafta sonra dususe gecti.. 10 gun yattim hastanede cok agri sanci cektim taburcu olduktan sonra 3 gunde bir betami takibe aldilar.. Zaman icerisinde 4750-3890-2900-2200-1800-1500-1200-890-320-139-16 bu sekilde ilerledi.. Hala sifirlanmadi yarin tekrar gidecegim..bu arada bu dususler esnasinda cok agrilarim sancilarim oldu surekli acile gidip serum yedim.. Benimki sol tupumdeydi..Allah kimsenin basina vermesin cok zor bi durum.. Kurtajla seninkini aldiklarina gore seninki tupte deildi demek,ama su da bi gercek mtxin dususe gectigini gormek icin en az 7 gun gecmesi gerek
Kornualmış demek ki,doktorum ektopik gebelik dyip geçti, ektopik gebeliğinde çeşitleri varmış demek ki.. İnş Rabbim bi daha yaşatmaz,çok zor..kornual gebelikti demekki senin ki canım. ben de geçirdim kornual, rahim ve tüpün birleştiği yerde. korkunç bir durum. bana hiç iğne yapmadılar, direkt kürtaj oldum ve hemen sonlandı. inşallah tekrarlamaz.