• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Canim ben de zamanında çok atastirmistim sonradan değer artabiliyor ama senin baya düşük gidiyor .dikkat et kendine.benimde gecen sene boyle olmuştu.inşallah dis gebelik değildir ama tek doktorla kalma.ben profesore gidiyirdum dengesiz artiyordu değerim bana tradonda bir nokta gösterdi bak bebegin bu diye.ama ben inanamadim birturlu hem değerde gariplik vardi hem de agrilar.sonra az kalesi bana düşük yaptin diye kürtaj yapip gönderecekti.başkadoktora gittim ddeğerleri gorsugu gibi dis gebelik dedi ve sağ tupumde bebek 3 cm sen fazla olmuştu kalbi atiyordu.o kadar farkedemedi yani.biraz bekle kesin sonuç belli olmazsa başka doktorlara da git.zaten.bu değerlerde gorunmesi imkansiz 1500 geçince görünuyor

buıgün yine hcg bakıldı değer 156.1. reglim 3 gün gecikti. önceki değperler hep regl tarihiden öncesine ait. işn. tutunacak ve nırmal olacak. bebeğime inanıyorum.

ben 2 kez kimyasal gebelk geçirdim degerin kimyasal gebelige çok benzıyor( bence kımyasal gebelık geçiriyosun ama beta hcg hormonuna yınede baktırmayı aksatma her ihtimale karşı) adetin başladı mı lekelenmen var mı

bugün tekrar gittik test yaptırdık 156.1 hcg. inş. düzelecek. regl üzerinden 3 gün geçti. bugün 3.gün

Bebek asprini tam olarak ne işe yarıyormuş canım?

canım dr. dediki beta hcg değerlerim düşük gidiyor. eğer dış gebelik ise, belirtilerinin daha erken verilmesini ve vucüttan atılmasını kolaylaştıryormuş. değilsede bebeğe giden kan miktarını arttırdığı için, bebeğin rahme inişini kolaylaştıreıyormuş

bugün tekrar gittik test yaptırdık 156.1 hcg. inş. düzelecek. regl üzerinden 3 gün geçti. bugün 3.gün
şu 72 çıkmış ya o kafayı karıştırıyo inşallah düzeli bir şekılde artar hep aynı hastanede yaptır tahlıllerı başka yerler arasında fark oluyo

NeclaKemal, post: 39756025, member: 663952"]buıgün yine hcg bakıldı değer 156.1. reglim 3 gün gecikti. önceki değperler hep regl tarihiden öncesine ait. işn. tutunacak ve nırmal olacak. bebeğime inanıyorum.[/QUOTE]
İnsallah
buıgün yine hcg bakıldı değer 156.1. reglim 3 gün gecikti. önceki değperler hep regl tarihiden öncesine ait. işn. tutunacak ve nırmal olacak. bebeğime inanıyorum.
İnsallah tutunur cnm.cok stresli isler bunlar.hayirlisi olsun diye dua et

Arkadaslar yardimmmmm. Catlatmadan 16 gun sonra kanda beta 27.76 cikti iki gun sonra 32.58 ve 6 gun sonra 572 cikti 572 cikan gun adetim biteli 31 gun olmustu digerleri daha erken tabi progesteron 9.78 cikti ve doktor ultrasonla bakti dis gebelik olsa gorurmuydu nolur bisey soyleyin

Kizlar catlatmadan 16 gun sonra 27.76 iki gun sonra 32.58 cikti 6 gun sonra kan verdi. 572 cikti progesteron 9.78 cikti dis gebelik degildir demi nolur yardim edin ultrasonla bakti doktor olsa gorurmuydu bise deyin nolir

Adetlerim düzenli değil son 3 aydır 38 32 ve 35 günde adet oldum bugün 29. Günüm bu hafta 4 tane test yaptım hepsi negatif ama dış gebelik geçirdiğim tarafta sanki arada bir ağrı ve kasılma oluyo çok korkuyorum bu korunmayi bıraktığım ilk ay. dış gebelik ameliyatımin üstünden 8 ay geçti anne olmayı çok istiyorum ama korkuyorum resmen artık adet olsam tekrar korunmaya devam edecem demeye başladım.nasil atlatacam bu tekrar dış gebelik olur korkusunu :KK43:

Adetlerim düzenli değil son 3 aydır 38 32 ve 35 günde adet oldum bugün 29. Günüm bu hafta 4 tane test yaptım hepsi negatif ama dış gebelik geçirdiğim tarafta sanki arada bir ağrı ve kasılma oluyo çok korkuyorum bu korunmayi bıraktığım ilk ay. dış gebelik ameliyatımin üstünden 8 ay geçti anne olmayı çok istiyorum ama korkuyorum resmen artık adet olsam tekrar korunmaya devam edecem demeye başladım.nasil atlatacam bu tekrar dış gebelik olur korkusunu :KK43:
Canim Allah korusun dua et Rabbimden umidini kesme bise sorcam catlatma ignemden 16 gun sonra 27.76 iki gun sonra 32.58 ve 6 gun sonra tam adetim biteli 31 gun sonra yani 572 cikti sol kasigimda agri var sadece sence dis gebelik olabilirmi cok korkuykrum bise de nolur

Canim Allah korusun dua et Rabbimden umidini kesme bise sorcam catlatma ignemden 16 gun sonra 27.76 iki gun sonra 32.58 ve 6 gun sonra tam adetim biteli 31 gun sonra yani 572 cikti sol kasigimda agri var sadece sence dis gebelik olabilirmi cok korkuykrum bise de nolur
Doktora göründü mu canım benim beta hcg takibi olmamıştı iç kanamadan direk ameliyata alınmıştım o yüzden değerler hakkında yorum yapamayacam ama kötü düşünme inşallah sağlıklı gebeliktir ve Rabbim kucağına almayida nasip etsin

bayanlar ekim ayında dış gebelik geçirdim ben de.. aralık 4 ilk adet oldum.sonra ocak 4 ve şubat 4 de düzenli oldum. bugün adet tarihim ve olmuyor.. midem bulandı sabahtan beri baş dönmesi halsizlik.. çok fenayım.. olacak gibi oluyor bir haftadır olmuyor.. korunuyoruz ve hep kornurken hamile kaldım zaten.. neyse ayın 26 sı kan testi negatif çıkmıştı öncesinde erken gebelik testim silik pozitifti.. sonra kendimi rahatlatmak için pazartesi normal gebelik yaptım tabiki çıkmadı.. ama ayın 22 sinden beri ara ara midem bulanıyor. geçmişti üşüttüm dedim bugün yine başladı.. of psikolojik değil sanırım.. hamileysem bile hayırlısı olsun artık.. yarın da olmazsam yapıcam test.. bu kadar günü gününe oluyorum ve yumurtalama günüm bir gün öncesiydi.. daha önce olurum derken olmuyor.. oğluma hamileyken gibi yanmaya başladım.. kocama söylemedim ama o zamanda çok sıcak olurdum yanıma yatamazdı.. off hayırlısını versin rabbim hepimize...

bence hamilesin canım hayırlısı olur inşallah, hemen kan ver bence :) dış gebeliği ilk defa mı yaşadın canım ve ne boyutta atlattın ? zarar gördü mü tüp falan ? ben de geçirdim ardından hsg oldum sorun yok ama tekrarlar diye korkuyorum. haberdar edersen sevinirim canım

bayanlar ekim ayında dış gebelik geçirdim ben de.. aralık 4 ilk adet oldum.sonra ocak 4 ve şubat 4 de düzenli oldum. bugün adet tarihim ve olmuyor.. midem bulandı sabahtan beri baş dönmesi halsizlik.. çok fenayım.. olacak gibi oluyor bir haftadır olmuyor.. korunuyoruz ve hep kornurken hamile kaldım zaten.. neyse ayın 26 sı kan testi negatif çıkmıştı öncesinde erken gebelik testim silik pozitifti.. sonra kendimi rahatlatmak için pazartesi normal gebelik yaptım tabiki çıkmadı.. ama ayın 22 sinden beri ara ara midem bulanıyor. geçmişti üşüttüm dedim bugün yine başladı.. of psikolojik değil sanırım.. hamileysem bile hayırlısı olsun artık.. yarın da olmazsam yapıcam test.. bu kadar günü gününe oluyorum ve yumurtalama günüm bir gün öncesiydi.. daha önce olurum derken olmuyor.. oğluma hamileyken gibi yanmaya başladım.. kocama söylemedim ama o zamanda çok sıcak olurdum yanıma yatamazdı.. off hayırlısını versin rabbim hepimize...

bence hamilesin canım hayırlısı olur inşallah, hemen kan ver bence :) dış gebeliği ilk defa mı yaşadın canım ve ne boyutta atlattın ? zarar gördü mü tüp falan ? ben de geçirdim ardından hsg oldum sorun yok ama tekrarlar diye korkuyorum. haberdar edersen sevinirim canım

Çok sağol iğneyle geçirdim 4binlerden düştü değerim.. 6 haftalıktı.. bi tane oğlum var 22 aylık..sezeryan a bağlı yapışıklık sanırım. tüm doktorlar çocuğun var mı diyor sonra sezeryan mı diyor.. karın içi ameliyatlar sebep olabiliyormuş.. hsg çektirmedim.. Bugün 3. Gün sabah ilk i̇drarda test yaptım negatif.silik bile yok.. Ağrım var olmuyor çıldırcam artık.çok sağol.. Sen ne durumdasın? kan vermem için sağlık ocağına gitmem gerek ama tanınıyoruz hemen soran sorana olacak. idrarda çıkmadan kan vermek istemiyorum.. geç kalmak da istemiyorum tekrarlarsa diye.. bakalım.. her an oldum diyorum wc koşuyorum ama yok yok olmuyor..

bu arada sürekli ağrıyan dış gebelik tarafım ağrımıyor.. bu ay bi de soğan kürü yapmıştım ondan mı gecikiyor anlamadım.. hafif enfeksiyon da var demişti doktor ama akıntım yok görünürde.. offf ne kötü bir şey belirsizlik.. ilaç bile içemiyorum..

Çok sağol iğneyle geçirdim 4binlerden düştü değerim.. 6 haftalıktı.. bi tane oğlum var 22 aylık..sezeryan a bağlı yapışıklık sanırım. tüm doktorlar çocuğun var mı diyor sonra sezeryan mı diyor.. karın içi ameliyatlar sebep olabiliyormuş.. hsg çektirmedim.. Bugün 3. Gün sabah ilk i̇drarda test yaptım negatif.silik bile yok.. Ağrım var olmuyor çıldırcam artık.çok sağol.. Sen ne durumdasın? kan vermem için sağlık ocağına gitmem gerek ama tanınıyoruz hemen soran sorana olacak. idrarda çıkmadan kan vermek istemiyorum.. geç kalmak da istemiyorum tekrarlarsa diye.. bakalım.. her an oldum diyorum wc koşuyorum ama yok yok olmuyor..
yok canım adet olmazsın. idrarda çıktıysa kesindir, ne bileyim en kıytırık testte bile çıkmıştı benimkiler. adetini bekleme çünkü gebesin :) inşallah tekrarlamaz bende çok korkuyorum. ben ilkinde pıhtılaşma yüzünden, ikincide de dış g. yüzünden kürtaj oldum canım. hsg çekildim 15 gün önce sorun yok, tamemen şansızlık dedi dr. rahmin köşesindeydi benimki kürtajla alındı şükür. şimdi 3 ay dolacak 15-20 gün sonra denemeye başlıcam bende hayırlısıyla.

canım testte negatif çıkıyor.. iki gün arayla yaptım. 2. yi sabah idrarına bu sabah yaptım negatifti :( diğer gebeliklerimi daha geç öğrenmiştim hiç konduramadığım için.. çünkü korunuyorduk..

canım testte negatif çıkıyor.. iki gün arayla yaptım. 2. yi sabah idrarına bu sabah yaptım negatifti :KK43: diğer gebeliklerimi daha geç öğrenmiştim hiç konduramadığım için.. çünkü korunuyorduk..
hımmm anladım canım, kesin bişi yok yani, ben negatifi atlayıp, silik çıktı diye anlıyorum, sen adetin geçtiği için şüphelendin, bende canım nasıl isterse öyle anlıyorum :) o zaman stres, hava değişimi, çok şey geciktirebilir canım, endişelenme, papatya çayı iyi geliyor, adet söktürücü, ama gebelik şüphesi varsa içme.

hımmm anladım canım, kesin bişi yok yani, ben negatifi atlayıp, silik çıktı diye anlıyorum, sen adetin geçtiği için şüphelendin, bende canım nasıl isterse öyle anlıyorum :) o zaman stres, hava değişimi, çok şey geciktirebilir canım, endişelenme, papatya çayı iyi geliyor, adet söktürücü, ama gebelik şüphesi varsa içme.
ya varsa diye içmiyorum.. bir hafta süre verdim bakalım.. bekliyorum.. hayırlısı artık canım senin içinde.. çok ağrıyor bu ağrıya olması gerekir aslında beni endişelendiren o.. ağrım olup da adet olmazsam hamile oluyorum genelde çok sık olmayan bir şey.. bir de çok düzenli adet olurum.. korkum o..

Back
X