• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ya varsa diye içmiyorum.. bir hafta süre verdim bakalım.. bekliyorum.. hayırlısı artık canım senin içinde.. çok ağrıyor bu ağrıya olması gerekir aslında beni endişelendiren o.. ağrım olup da adet olmazsam hamile oluyorum genelde çok sık olmayan bir şey.. bir de çok düzenli adet olurum.. korkum o..
zor durum canım, bekle bakalım, inşallah güzel sonuç alırsın :)

Merhaba arkadaşlar bende şuan dış gebwlik geçiriyorum hepiniz atlatmışsınızdır yaklaşık 1buçuk aydır kanamalarım var beta geriledi dış gebelik kendiliğinden sonlanıyo dedi doktor benim gibi olan varmı kendiğinden sonlanan birde kanamalar kesiliyo 3-4 gün sonra tekrar başlıyor doktor normal rahim de toparlanıyor diyo bu kensliğinden sonlanma süresi bukadar uzunmu sürüyor lütfen biras bilgi verin kızlar.

benim iğneyle sonlandı ama kanamalarım ara ara sürdü.. 40 günü bulmuştu..
Merhaba arkadaşlar bende şuan dış gebwlik geçiriyorum hepiniz atlatmışsınızdır yaklaşık 1buçuk aydır kanamalarım var beta geriledi dış gebelik kendiliğinden sonlanıyo dedi doktor benim gibi olan varmı kendiğinden sonlanan birde kanamalar kesiliyo 3-4 gün sonra tekrar başlıyor doktor normal rahim de toparlanıyor diyo bu kensliğinden sonlanma süresi bukadar uzunmu sürüyor lütfen biras bilgi verin kızlar.

bu arada ben hala adet olmadım kızlar.. nolacak benim halim? gittim yine test aldım yaptım negatif.. hamile değilsem niye olmuyor.. hiç bu kadar gecikmem olmadı.. doğum sonrası emzirirken bile günü gününe adet oldum ben.. sonra ilk gecikmede hamileydim zaten.. yani hayatımda iki kere bu kadar gecikti onda da hamileydim.. anlamıyorum niye olmuyor.. herkes yüzün bembeyaz hastamısın diye soruyor zaten..

benim iğneyle sonlandı ama kanamalarım ara ara sürdü.. 40 günü bulmuştu..

bu arada ben hala adet olmadım kızlar.. nolacak benim halim? gittim yine test aldım yaptım negatif.. hamile değilsem niye olmuyor.. hiç bu kadar gecikmem olmadı.. doğum sonrası emzirirken bile günü gününe adet oldum ben.. sonra ilk gecikmede hamileydim zaten.. yani hayatımda iki kere bu kadar gecikti onda da hamileydim.. anlamıyorum niye olmuyor.. herkes yüzün bembeyaz hastamısın diye soruyor zaten..
Canım bence bi kan testi yaptır bende aynı durumdayım testler negatif en son cumartesi yapmıştım.bugun 35. Günüm hala olmadım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan

Kızlar ozaöan uzun sürmesi normal yani arada kanamalarımın olması tam kesiliyo bitti diyorum iki üç gün sonra lekelenmem oluyo

Canım bence bi kan testi yaptır bende aynı durumdayım testler negatif en son cumartesi yapmıştım.bugun 35. Günüm hala olmadım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yasamaktan
Kızlar siz dış gebelik geçireli nekadar okuyoki adet olmadınız ne kadar korundunuz dış gebelikten sonra?

Kızlar siz dış gebelik geçireli nekadar okuyoki adet olmadınız ne kadar korundunuz dış gebelikten sonra?
Temmuz ayında dış gebelik geçirdim doktorum 3 ay Korun yeterli dedi ama ben korktuğum için cesaret edemedim 7 ay korundum bu korunmayi bıraktığım ilk ayım oluyor

Kanamaların ne kadar sürdü kendiliğinden mi düştü senin canm
Hayır açık ameliyatla sonlandırildi iç kanama vardı benim acil ameliyata alındım ameliyattan sonra bi kaç gün az kanamam oldu 40 gün sonrada normal adet gördüm

Hayır açık ameliyatla sonlandırildi iç kanama vardı benim acil aa alındım ameliyattan sonra bi kaç gün az kanamam oldu 40 gün sonrada normal adet gördüm
Çok geçmiş olsun senin ameliyatla temizlensiği için az kanaman olmuşdur kendiliğinden düşürmek zor bir süreç ve yavaş yavaş düşüyor kan değerlerim Allah bir daha yaşatmasın.

canım insan çok korkuyor tabi ki.. hele o günler çok zor.. ben çok sancı çektim.. ağrı kesicisiz dayandım hepsine.. rabbim kolaylık versin. yine olacaksa da rabbim bununla sınayacaksa sınasın ondan gelene razıyım diyorum daha beterinden korusun inşallah..
Offf ben artık hamilelikten korkuyorum çok zor bir süreçten geçiyorum nasıl toparlanıcam bilmiyorum

canım insan çok korkuyor tabi ki.. hele o günler çok zor.. ben çok sancı çektim.. ağrı kesicisiz dayandım hepsine.. rabbim kolaylık versin. yine olacaksa da rabbim bununla sınayacaksa sınasın ondan gelene razıyım diyorum daha beterinden korusun inşallah..
Evet canm çok zor allah başka dertler göstermesin hele o alttan ultrasın muayenesi beni mahvediyodu ilk zamanlarda çok sancım oldu bayılacak gibi ne adet ağrısı nede başka bişeye benzemiyo mideme kadar vuruyodu ağrı şükür geçti artık sonlarındayım rabbim tamamen bittiğini göstersin inşallah.

NeclaKemal, post: 39756025, member: 663952"]buıgün yine hcg bakıldı değer 156.1. reglim 3 gün gecikti. önceki değperler hep regl tarihiden öncesine ait. işn. tutunacak ve nırmal olacak. bebeğime inanıyorum.
İnsallah

İnsallah tutunur cnm.cok stresli isler bunlar.hayirlisi olsun diye dua et[/QUOTE]

dün kesemizi gördük. ins. haftaya kalp atışını duayabilirmisiz

şu 72 çıkmış ya o kafayı karıştırıyo inşallah düzeli bir şekılde artar hep aynı hastanede yaptır tahlıllerı başka yerler arasında fark oluyo
Bizde öyle yaptık. 72 ile birlikte hep aynı hastanede yaptırdık. sonraki değerler 156.1 ve 381 en son dün 2377 oldu ve kesemizi gördük. kollarım delik deşik ama evladım tuundu sanırım. dr. hala yasaklara ve kurallara devam dedi ama olsun. belki haftaya kalp atışını duyabilirmişiz. sanırım geç döllenme olmuş. verilen doğum tarihi 1 hafta kadar sapabilirmiş.

Arkadaslar yardimmmmm. Catlatmadan 16 gun sonra kanda beta 27.76 cikti iki gun sonra 32.58 ve 6 gun sonra 572 cikti 572 cikan gun adetim biteli 31 gun olmustu digerleri daha erken tabi progesteron 9.78 cikti ve doktor ultrasonla bakti dis gebelik olsa gorurmuydu nolur bisey soyleyin

canım. dr. böyle bvir sıkıntı olabilir mi dedi. bana da olabilir demişti. ben adetime 4 gün varken gitmiştim. şimdi normal gidiyor. ama iki hafta bizi öldürdü stresten. kimyasal mı dış mı diye..

1 şubatta en son reglim idi.26 şubatta kasık ağrısı için gittim beta 30,96 çıktı. 2 şer gün ara ile 30,96-63-72-156-381-2377 çıktı.

381 ile 2377 arasında iki değil 4 gün var. dün kesemizi gördük. umarım senin içinde böyle bir durum olur ve düzelir.

arkadaşım sürekli karnını okşa ve onu istediğini hissettir dedi. bende öyle yaptım. konuşitum, güldüm ağladım ama hep ona anlattım gel diye... sende dene.. tutanacak evladın..

ilk gittiğim dr bana dış yada ki,myasal ama sağlıklı değil demişti. dr değiştirdik. bebek aspirini verdi ve beklicez kendine iyi davran dinlen yat ağır kaldırma dedi. beslenmene dikkat et. canın ne çekerse ye şimdi kilo düşünecek günde değiliz dedi..
ve dün keseyi gördük..

lütfen inan ve onu bırakma

canım. dr. böyle bvir sıkıntı olabilir mi dedi. bana da olabilir demişti. ben adetime 4 gün varken gitmiştim. şimdi normal gidiyor. ama iki hafta bizi öldürdü stresten. kimyasal mı dış mı diye..

1 şubatta en son reglim idi.26 şubatta kasık ağrısı için gittim beta 30,96 çıktı. 2 şer gün ara ile 30,96-63-72-156-381-2377 çıktı.

381 ile 2377 arasında iki değil 4 gün var. dün kesemizi gördük. umarım senin içinde böyle bir durum olur ve düzelir.

arkadaşım sürekli karnını okşa ve onu istediğini hissettir dedi. bende öyle yaptım. konuşitum, güldüm ağladım ama hep ona anlattım gel diye... sende dene.. tutanacak evladın..

ilk gittiğim dr bana dış yada ki,myasal ama sağlıklı değil demişti. dr değiştirdik. bebek aspirini verdi ve beklicez kendine iyi davran dinlen yat ağır kaldırma dedi. beslenmene dikkat et. canın ne çekerse ye şimdi kilo düşünecek günde değiliz dedi..
ve dün keseyi gördük..

lütfen inan ve onu bırakma

canım hayırlı olsun inşallah... çok sevindim. benim de sat 4 şubat.. valla test yapmaktan bıktım evde.. negatif sürekli.. yarın kan vericem artık sıkıldım ya.. mide bulantıma halsizliğime göre var ama testlerde yok.. yani ilk defa bu kadar gecikiyor.. bugün 5 gün geçti.. sanırım kistten.. olacaksa olsun diyorum bu bulantılar mahvetti beni.. sıkıntıdan belki de..soğan suyu gecikme yapar mı ya?

Bu ne şimdi? Erken gebelik testi yaptım.önce ilk çizgi sonra 2. Çıktı... Yani önce koyu olan çıktı.. C 'nin oradalar.. C nin çizgisi gibi ama iki ayrı çizgile.. Offf

Eklentiler

• DSC_3008.webp
    DSC_3008.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 73
Back
X