• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

[QUOTEceanshine_, post: 39570027, member: 327385"]bir şey soracağım.acaba tek tüp diğer yumurtayı yakalıyabiliyor mu?sanki öyle bir şey okumuştum.bilgisi olan var mı
Canim bana bissuru doktor artik %50 azaldi dansin tek tüp yok bir de PKK lusun daha da altına düşer hemen asilamaya falan basla zaman kaybetme dedi.ama şuanda gittiğim doktor tüpün parmak gibibdegisik hareketlerinin olduğunu ve sağdan gelen yumurta yi soldaki tupun de yakalayabilecegini söyledi.içime su serpti .yani tüp olmayan taraftan yumurtladiginda sansin sifir degil[/QUOTE]
Bir şey sorular hayatım ben iki defa geçirdim birinde tüp alındı ikincisi iğneyle düşürüldü ama bana hiç yumurta takibi çatlatma iğnesi filan vermeden devam et diyor doktor denemeye ya normalmi bu söylediği yoksa degistiriyimmi doktoru

E="pisicixx, post: 39642246, member: 662124"]Canim bana bissuru doktor artik %50 azaldi dansin tek tüp yok bir de PKK lusun daha da altına düşer hemen askalmistim.alan basla zaman kaybetme dedi.ama şuanda gittiğim doktor tüpün parmak gibibdegisik hareketlerinin olduğunu ve sağdan gelen yumurta yi soldaki tupun de yakalayabilecegini söyledi.içime su serpti .yani tüp olmayan taraftan yumurtladiginda sansin sifir degil[/QUOTE]
Bir şey sorular hayatım ben iki defa geçirdim birinde tüp alındı ikincisi iğneyle düşürüldü ama bana hiç yumurta takibi çatlatma iğnesi filan vermeden devam et diyor doktor denemeye ya normalmi bu söylediği yoksa degistiriyimmi doktoru[/QUOTE]
Bende pko sebebi ile yumurtlama güçlüğü var bu sebeple yoksa tek tüpü olanlar normal yolla hamile kalabiliyor.ben dis gebelik oldugumda da ilaçla hamile kalmistim.rahim filmi çektirdin mi

E="pisicixx, post: 39642246, member: 662124"]Canim bana bissuru doktor artik %50 azaldi dansin tek tüp yok bir de PKK lusun daha da altına düşer hemen askalmistim.alan basla zaman kaybetme dedi.ama şuanda gittiğim doktor tüpün parmak gibibdegisik hareketlerinin olduğunu ve sağdan gelen yumurta yi soldaki tupun de yakalayabilecegini söyledi.içime su serpti .yani tüp olmayan taraftan yumurtladiginda sansin sifir degil
Bir şey sorular hayatım ben iki defa geçirdim birinde tüp alındı ikincisi iğneyle düşürüldü ama bana hiç yumurta takibi çatlatma iğnesi filan vermeden devam et diyor doktor denemeye ya normalmi bu söylediği yoksa degistiriyimmi doktoru[/QUOTE]
Bende pko sebebi ile yumurtlama güçlüğü var bu sebeple yoksa tek tüpü olanlar normal yolla hamile kalabiliyor.ben dis gebelik oldugumda da ilaçla hamile kalmistim.rahim filmi çektirdin mi[/QUOTE]
Ilac dediğin nedir acaba canım ne kullandin

Bir şey sorular hayatım ben iki defa geçirdim birinde tüp alındı ikincisi iğneyle düşürüldü ama bana hiç yumurta takibi çatlatma iğnesi filan vermeden devam et diyor doktor denemeye ya normalmi bu söylediği yoksa degistiriyimmi doktoru
Bende pko sebebi ile yumurtlama güçlüğü var bu sebeple yoksa tek tüpü olanlar normal yolla hamile kalabiliyor.ben dis gebelik oldugumda da ilaçla hamile kalmistim.rahim filmi çektirdin mi[/QUOTE]
Ilac dediğin nedir acaba canım ne kullandin[/QUOTE]
İlk hamilelikte klomen kullanmistim.simdiki doktorum serophene verdi.iğne de ovitrelle

Amin canim benim. Rabbim en kisa zamanda sana da verr insallah. Bak sogan kurune basla cok faydasi oluyo. Benm ds geblkten snra hcg degrm sfrlandi ve hemn hamile kalmsm 1 ay ble gecmden. Sogan kuru yaptim onun faydasinin oldgna inanyrm. Insallah senin de melegin hemencik gelir sana :)
ayyy ne güzel canım ya birde hemen gebe kalmışsın, nasip kısmet işte, darısı başıma, ben de yapayım ozaman soğan kürü :)

Bende pko sebebi ile yumurtlama güçlüğü var bu sebeple yoksa tek tüpü olanlar normal yolla hamile kalabiliyor.ben dis gebelik oldugumda da ilaçla hamile kalmistim.rahim filmi çektirdin mi
Ilac dediğin nedir acaba canım ne kullandin[/QUOTE]
İlk hamilelikte klomen kullanmistim.simdiki doktorum serophene verdi.iğne de ovitrelle[/QUOTE]
Teşekkür ederim tatlım

tüpüm alınmadı ama bence çok endişe etmeyin. ağrı sebeplerini bilmiyorum tabi ama, bir sürü insan tek tüple gebe kalabiliyor. ayrıca diğer tüpün yakalama olayını bende duydum. Geçmiş olsun çok :)

Hep hayalinde hamile kaldigim haberini aldigim gün var.gecen yil da çok istemiştim ama hamile olduğumu öğrendiğim aksam kanamam basladi...doktor dusebilir dedi iki hafta yattim .her tuvalete gittigimde dusuk sahnesiyle karsilasmamak icin dua ettim.meger dis gebelikmis.o kadar olsun diye ugrastiktan sonra hastaneye yatip metotrexate olduk iki kere çift DoZ. Sonra içinde hayata tutunmaya calistigini bilerek o kadar istedigin bebisin ölmesini beklemek çok zor bir durum.

Arkadaşlar bugün iğnenin 17. Günü.perşembeden beri adet olsum sahip tuvalete gidiyorum.sadece akinti.bazen adet sancisi gayet belirgin oluyor bakiyorum yok.normalde 35 günde adet olduğum için doktorm çarşamba test yapalim dedi.cuma aksam dayanamayip predictor yaptim negatif:( göğüs agrisi , bacaklara vuran adet agrisi baki fakat sonuç yok.hala icimde bir umut.

Merhaba,

Benimde bir sorum var.
Son Adet tarihim, 01 şubat 2015
Kasıklarımdaki ağrı ve iki yana çekilip genişliyormuşum hissi ve göğüs hassasiyeti ile dr.a gittim. 26 şubat prş. günü.
10 yıldır hipotiroidi hastasıyım.

Ultrasonla inceleme yapıldı. Dr. iki noktayı + ile işaretledi. Ancak, bize birşey göremedim kan ve idrar testi yapalım dedi. Kan testinde bcg değerim 30.68 çıktı. "Akşam saati idi ve tam çıkıyordu kapının ağzında bize gebelik var İki gün sonra testleri yenileyim " dedi.
Cmt günü verdiğimiz kanda beta hcg değeri 63,92 çıktı. "Bir gebelikte olabilir olmayadabilir. Belki dış gebelik olabilir yada kimyasal gebelik olabilir" gibi bir açıklama yaptı. ve tekrar çağırdı. bugün yine kan verdim ve beta hcg değerim 72.. Bugün başka bir dr. gideceğiz tabi ama ben artık üzüntüden bitiyorum.

Bugün adet olmam gerekiyordu. Ancak adet belirtilerim yok. Ama dr. un dedğine göre bebeğimiz kimyasal olabilir. Değer bana yakın olan var mı? ve bebeğini kucağına alan.. :KK43:((

Canim ben de zamanında çok atastirmistim sonradan değer artabiliyor ama senin baya düşük gidiyor .dikkat et kendine.benimde gecen sene boyle olmuştu.inşallah dis gebelik değildir ama tek doktorla kalma.ben profesore gidiyirdum dengesiz artiyordu değerim bana tradonda bir nokta gösterdi bak bebegin bu diye.ama ben inanamadim birturlu hem değerde gariplik vardi hem de agrilar.sonra az kalesi bana düşük yaptin diye kürtaj yapip gönderecekti.başkadoktora gittim ddeğerleri gorsugu gibi dis gebelik dedi ve sağ tupumde bebek 3 cm sen fazla olmuştu kalbi atiyordu.o kadar farkedemedi yani.biraz bekle kesin sonuç belli olmazsa başka doktorlara da git.zaten.bu değerlerde gorunmesi imkansiz 1500 geçince görünuyor

Bu arada benim bugün iğnenin 18. Günü adet yok agrilar devam ara ara .sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti.ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Canim ben de zamanında çok atastirmistim sonradan değer artabiliyor ama senin baya düşük gidiyor .dikkat et kendine.benimde gecen sene boyle olmuştu.inşallah dis gebelik değildir ama tek doktorla kalma.ben profesore gidiyirdum dengesiz artiyordu değerim bana tradonda bir nokta gösterdi bak bebegin bu diye.ama ben inanamadim birturlu hem değerde gariplik vardi hem de agrilar.sonra az kalesi bana düşük yaptin diye kürtaj yapip gönderecekti.başkadoktora gittim ddeğerleri gorsugu gibi dis gebelik dedi ve sağ tupumde bebek 3 cm sen fazla olmuştu kalbi atiyordu.o kadar farkedemedi yani.biraz bekle kesin sonuç belli olmazsa başka doktorlara da git.zaten.bu değerlerde gorunmesi imkansiz 1500 geçince görünuyor
Çok teşekkür ederim. Dün gittim. Dr.da hemen hemen aynı şeyleri dedi.. Bebek asprini içmemi söyledi. Böylece dış gebelik ise, daha erken belirti verecek. Değilse de bebeğin rahme inişini kolaylaştıracakmış

Kizlar yorum yapan ltf.sol tarafimda agri var çok korkuyorum yeniden dis gebelik geçirmekten.sağ tulum alindi.sol acik .acil olmasına rağmen sis gebelik geçiren var mi

Merhaba,

Benimde bir sorum var.
Son Adet tarihim, 01 şubat 2015
Kasıklarımdaki ağrı ve iki yana çekilip genişliyormuşum hissi ve göğüs hassasiyeti ile dr.a gittim. 26 şubat prş. günü.
10 yıldır hipotiroidi hastasıyım.

Ultrasonla inceleme yapıldı. Dr. iki noktayı + ile işaretledi. Ancak, bize birşey göremedim kan ve idrar testi yapalım dedi. Kan testinde bcg değerim 30.68 çıktı. "Akşam saati idi ve tam çıkıyordu kapının ağzında bize gebelik var İki gün sonra testleri yenileyim " dedi.
Cmt günü verdiğimiz kanda beta hcg değeri 63,92 çıktı. "Bir gebelikte olabilir olmayadabilir. Belki dış gebelik olabilir yada kimyasal gebelik olabilir" gibi bir açıklama yaptı. ve tekrar çağırdı. bugün yine kan verdim ve beta hcg değerim 72.. Bugün başka bir dr. gideceğiz tabi ama ben artık üzüntüden bitiyorum.

Bugün adet olmam gerekiyordu. Ancak adet belirtilerim yok. Ama dr. un dedğine göre bebeğimiz kimyasal olabilir. Değer bana yakın olan var mı? ve bebeğini kucağına alan.. :KK43:((
ben 2 kez kimyasal gebelk geçirdim degerin kimyasal gebelige çok benzıyor( bence kımyasal gebelık geçiriyosun ama beta hcg hormonuna yınede baktırmayı aksatma her ihtimale karşı) adetin başladı mı lekelenmen var mı

Çok teşekkür ederim. Dün gittim. Dr.da hemen hemen aynı şeyleri dedi.. Bebek asprini içmemi söyledi. Böylece dış gebelik ise, daha erken belirti verecek. Değilse de bebeğin rahme inişini kolaylaştıracakmış

Bebek asprini tam olarak ne işe yarıyormuş canım?

Bu arada benim bugün iğnenin 18. Günü adet yok agrilar devam ara ara .sabah idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti.ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

canım çatlatma iğnesini niye yaptırıyorsun? düzenli adet oluyorsan gerek yok diye biliyorum.. bu ara ikinci çizgi erken gebelik testinde silik çıktı gittim kan verdim negatif. ben de çok heveslenmiştim ama önemli olan adet gecikmesinden sonraki testmiş.. sakın acele etme benim gibi. sabırla adetin gecikmesini bekle.. ağrıların iğnenin yumurtalıklarını uyarması nedeniyle de olabilir sanırım..

[QUOTEPKK alilefe2013, post: 39745245, member: 442872"]canım çatlatma iğnesini niye yaptırıyorsun? düzenli adet oluyorsan gerek yok diye biliyorum.. bu ara ikinci çizgi erken gebelik testinde silik çıktı gittim kan verdim negatif. ben de çok heveslenmiştim ama önemli olan adet gecikmesinden sonraki testmiş.. sakın acele etme benim gibi. sabırla adetin gecikmesini bekle.. ağrıların iğnenin yumurtalıklarını uyarması nedeniyle de olabilir sanırım..[/QUOTE]
Bende pko var daha önce de böyle hamile kalmistim.cuma adetimden önceydi erken gebelik testi yaptim cikmadi.sali günü sabah cikti adetim geçti iki gun

canım çatlatma iğnesini niye yaptırıyorsun? düzenli adet oluyorsan gerek yok diye biliyorum.. bu ara ikinci çizgi erken gebelik testinde silik çıktı gittim kan verdim negatif. ben de çok heveslenmiştim ama önemli olan adet gecikmesinden sonraki testmiş.. sakın acele etme benim gibi. sabırla adetin gecikmesini bekle.. ağrıların iğnenin yumurtalıklarını uyarması nedeniyle de olabilir sanırım..

<beta Hcg değerin idrar testinde görünmeyecek düzeyde olabilir. Bekle bence.. Bende kasık ağrsı için relme 4 gün kala doktora gittim. Beta hcg 30.68 çıktı. ıkı gün sonra gel dediler chg 63.92 çıktı. iki gün sonra gel dediler 72 çıktı. yine iki güğn sonra gel dediler. 156 çıktı. reglim 3 gün gecikti. tabi değer düşük olduğu için dış gebelik mi kimyasal mı diye korkuttular falan. halada bilmiyorum.

Back
X