• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Birde şu konuda yardımcı olayım canım etlik Zübeyde h. Da oldu 2. Kürtajın. Orda eskiden çalışan bi Dr. Yakınım vesilesiyle gittim. Kürtajı yapan Dr. Doçent Mehmet Metin akay ve süper bi Dr. Ama muayene odası galan yok ç. Sadece yatışlarda oluyor. Çok sağlıklı şekilde kürtajın oldu çok şükür. Hem anesteziki yapıyorlar. Özeller 850 falan istiyor. Hiç ödeme yapmadan oldum kürtaj Allah yaşatmadın ve düşürmesin oralara. Iyi bir yer değil ama Pahalı Şeyler için malesef gitmek zorundayım oralara. Odaları ve tuvalet kötü ama o Dr. Çok iyiydi.

iyi aksamlar

araliktaki ameliyat sonrasi regl oldum.doktor korunma hersey cok yolunda dedi.bugun ultrasona gittim.ovulasyon maalesef tupumun olmadigi tarafta oldu.umutlar ilerleyen aylara

Be

benim de en fazla 200 oldu. Sonra dususe gecti kendiliginden sonlandi 40 la tup patlamaz canm ama degerlerini surekli takip et. Cnku dis gebelikte degerler bi anda yukselebiliyo.benim sonlanmasi 2 ayi buldu. Kanaman kesilip tekrar baslicaktr muhtemelen. Allah sifani verir insallah canim
CANIM BENİM NASILSIN HAMİLEYMİŞSİN MİNEDEN ÖGRENDİM BENDE HAMİLEYİM BİLİYONMU DÜN CİFT CİZGİYİ GÖRDÜM ALLAHA ŞÜKÜR

CANIM BENİM NASILSIN HAMİLEYMİŞSİN MİNEDEN ÖGRENDİM BENDE HAMİLEYİM BİLİYONMU DÜN CİFT CİZGİYİ GÖRDÜM ALLAHA ŞÜKÜR
Aaaa cok sevindim canim ya hadi gozumuz aydin. Hayirli olsun. Benimkiler de ikiz cikti :) iki yaramazim olck Allah nasip ederse. :)

Hanımlar ekim ayında dış gebelik geçirdim ben de.. ilk adetimi aralık 4 ünde oldum ve bu ay tam 31. günde adet oluyorum günü gününe. ve yumurtaldığım gün çok hafif kahverengi leke oluşuyor.. tM 15-16 GÜN YUMURTluyorum. vajinit için fitil kullanmaya başladım ama çok düzenli kullanamadım. yani yumurtlama adet tam düzenli devam ediyor. 3. adetimi de oldum.doktorum 6 ay korunma demişti ama metotreksat sonrası.. bu ay belki hamile kalmış olabilirim. inş bi sıkıntı olmaz. korkmaya başladım. bir de hala dış gebelik geçirdiğim taraf ağrıyor. bir tane oğlum var 2 yaşında .. sol taraftan olmuş dedi doktor.. adet olduğumdan beri soldan yumurtluyorum gibi geliyor.. dış gebelik tarafım sağ ve hemorojik kist var küçülüp büyüyor.. soğan kürü de yaptım bu ay.. eğer hamileysem metoteksatın etkisi kalır mı? reçetede 3 adet dönemi diyor sürekli tedavi görenler için ben tek doz aldım.. bir de dış gebelik tarafım sürekli ağrıyor.. kistten mi acaba?

bir şey soracağım.acaba tek tüp diğer yumurtayı yakalıyabiliyor mu?sanki öyle bir şey okumuştum.bilgisi olan var mı

Aaaa cok sevindim canim ya hadi gozumuz aydin. Hayirli olsun. Benimkiler de ikiz cikti :) iki yaramazim olck Allah nasip ederse. :)
Cok sevindim canim.ucumuzde hamileyiz insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.senin tek yumurtami cift yumurta ikizimi.bende cok istiyorum ikiz olmasini.gunum 5 gun gecmisti kanda 2427 cikti.bu hafta persembe cuma doktora gidecem.dorduncu gunden beri bulantilarim var bugun 8 ci gun.kan tahlili baktirdigimda sat gore 4#1 di.sen nasil di kan tahlilin nasil ogrendinjz

Cok sevindim canim.ucumuzde hamileyiz insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.senin tek yumurtami cift yumurta ikizimi.bende cok istiyorum ikiz olmasini.gunum 5 gun gecmisti kanda 2427 cikti.bu hafta persembe cuma doktora gidecem.dorduncu gunden beri bulantilarim var bugun 8 ci gun.kan tahlili baktirdigimda sat gore 4#1 di.sen nasil di kan tahlilin nasil ogrendinjz
Tek yumurta ikiziymis canim. Benim ilk kan degerim adet gunumden 1 gun sonra 2700 cikmisti.insallah kucagimiza da aliriz sagliklica. Allah gonlumuze gore veriyo bak. Ucumuz de hep tedrgndik olmck gbi geliyodu. Cok sukur Rabbim verdi

Tek yumurta ikiziymis canim. Benim ilk kan degerim adet gunumden 1 gun sonra 2700 cikmisti.insallah kucagimiza da aliriz sagliklica. Allah gonlumuze gore veriyo bak. Ucumuz de hep tedrgndik olmck gbi geliyodu. Cok sukur Rabbim verdi
Allahima sukurler olsun.Rabbimin izniyle once mine sonra sen sonra ben doguracam insallah.artik sizin tecrubelerinizden faydalanacam.ne zamanda bir adet oluyordun.simdi kac haftaliksin

Allahima sukurler olsun.Rabbimin izniyle once mine sonra sen sonra ben doguracam insallah.artik sizin tecrubelerinizden faydalanacam.ne zamanda bir adet oluyordun.simdi kac haftaliksin
10 hafta 3 gunluk canm. 30 gunde bir bazen 32. Rabbim olmayanlara da versin. Bu guzel duyguyu isteyen herkes tatsn insallah.senin kac haftalk su anda

dış gebelik sonrası hem de ikiz :) çok sevindim gerçekten, ben de dış gebelik geçirdim ve şimdi takrar düşünüyorum mart ayında gebelik. hsg de hiç sorun çıkmadı her şey normal. hatta 2 tarafta da yumurta var hem sağ hem sol ve sağlıklı büyüyorlar, dr. ikiz olabilir dedi çok sevindim. bu gün yumurtam çatladı ama 1 ay daha bekleyeceğim ben. inşallah mart ayına :) Allah sağlık versin hem bebeğe hem size :)

dış gebelik sonrası hem de ikiz :) çok sevindim gerçekten, ben de dış gebelik geçirdim ve şimdi takrar düşünüyorum mart ayında gebelik. hsg de hiç sorun çıkmadı her şey normal. hatta 2 tarafta da yumurta var hem sağ hem sol ve sağlıklı büyüyorlar, dr. ikiz olabilir dedi çok sevindim. bu gün yumurtam çatladı ama 1 ay daha bekleyeceğim ben. inşallah mart ayına :) Allah sağlık versin hem bebeğe hem size :)
Amin canim benim. Rabbim en kisa zamanda sana da verr insallah. Bak sogan kurune basla cok faydasi oluyo. Benm ds geblkten snra hcg degrm sfrlandi ve hemn hamile kalmsm 1 ay ble gecmden. Sogan kuru yaptim onun faydasinin oldgna inanyrm. Insallah senin de melegin hemencik gelir sana :)

Kizlar size birşey danisacagim.gecen yil martta dis gebelik geçirdim biraz geç farkedildi sag tupum alindi mayista.bu ay yumurta takibine basladik.14 şubatta20.50 mm solda bir ad yumurta vardi catlatma iiğnesi oldu.iğneden sonra kasikta hafif agrilar oluyor birkaç güne geciyor biliyorsunuz.benim 21 şubatta acayip klasik agrisi başladı iki taraflı özellikle alınan tüpün tarafında.bugün inanılmaz göğüs ve klasik agrim var.doktor da meşgul gorusemedim.sizce normal mi.adet olacagim için mi.

Bir de tüpü alinanlar o tarafta agrilariniz oluyor mu.kendi kendime acaba hamilemiyim kasilmalardan mi agriyor diye heyecanlaniyorum

[QUOTEceanshine_, post: 39570027, member: 327385"]bir şey soracağım.acaba tek tüp diğer yumurtayı yakalıyabiliyor mu?sanki öyle bir şey okumuştum.bilgisi olan var mı[/QUOTE]
Canim bana bissuru doktor artik %50 azaldi dansin tek tüp yok bir de PKK lusun daha da altına düşer hemen asilamaya falan basla zaman kaybetme dedi.ama şuanda gittiğim doktor tüpün parmak gibibdegisik hareketlerinin olduğunu ve sağdan gelen yumurta yi soldaki tupun de yakalayabilecegini söyledi.içime su serpti .yani tüp olmayan taraftan yumurtladiginda sansin sifir degil

isicixx, post: 39642050, member: 662124"]Aynen sorun bendede var benim sol tüp alındı iki yıl oldu hep kasigimin sol tarafı agrir[/QUOTE]
Ozellikle adet öncesi değilmi

Back
X