Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

[QUOTEryice, post: 39006838, member: 605668"]Ins canim dua et benim icinde ben hep denin icin dua ediyorum inan hamilenin duazi kabul olurmus .....
Sagol canim. Etmez miyim insallah RAbbim senin de yuzunu guldursun gobisini saglikli bi bebisle doldursun. Karamsar olma hic bi zaman ve elinden ne geliyosa yap. Sogan suyunu mutlaka ic tm mi inan faydasi var.[/QUOTE]
Canim Merhaba nasilsin suan o kadar heycanliyimki test yaptim ve positifffff soktayim elim ayagim dolasti dua istiyorum senden bu sefer insssss bebistir.....[/QUOTE]
Aaa inanmiyorummmm ayyy cok sevindim yaaaaa :)))))))) hemen kan testine git kesin hamilesn zaten. Kac gun gecti adetinden

Bu arada, ben laparoskopi oldum. Korunma konusunda dr un neden Bikaç ay bekle dediğini anlamadım. Benim dr um regl olduktan sonra tekrar denemeye başlamamı uygun gördü.
Bilmem vücudun biraz dinlensin dedi bana 4-5 ay uzun bir süre gibi geldi..2-3aay sonra hsg yaptırdıktan sonra birakmami söyledi. .bbana da uzun geldi süre bilmiyorum

Sagol canim. Etmez miyim insallah RAbbim senin de yuzunu guldursun gobisini saglikli bi bebisle doldursun. Karamsar olma hic bi zaman ve elinden ne geliyosa yap. Sogan suyunu mutlaka ic tm mi inan faydasi var.
Canim Merhaba nasilsin suan o kadar heycanliyimki test yaptim ve positifffff soktayim elim ayagim dolasti dua istiyorum senden bu sefer insssss bebistir.....[/QUOTE]
Aaa inanmiyorummmm ayyy cok sevindim yaaaaa :)))))))) hemen kan testine git kesin hamilesn zaten. Kac gun gecti adetinden[/QUOTE]
Canim iki gün vardi icime bi his dogdu kalktim bi ovülasyon testi yaptım aninda ikiside koyulasti önceki dis gebeligimide oylr ogrenmistim hemen gittim test aldım aninda iki çizgi koyulasti o kadar belirgin ki agladim sok geçirdim ya inanamıyorum hala

Canim Merhaba nasilsin suan o kadar heycanliyimki test yaptim ve positifffff soktayim elim ayagim dolasti dua istiyorum senden bu sefer insssss bebistir.....
Aaa inanmiyorummmm ayyy cok sevindim yaaaaa :)))))))) hemen kan testine git kesin hamilesn zaten. Kac gun gecti adetinden[/QUOTE]
Canim iki gün vardi icime bi his dogdu kalktim bi ovülasyon testi yaptım aninda ikiside koyulasti önceki dis gebeligimide oylr ogrenmistim hemen gittim test aldım aninda iki çizgi koyulasti o kadar belirgin ki agladim sok geçirdim ya inanamıyorum hala[/QUOTE]
Degerin yuksek cikcak o zaman hadi gozumuz aydin :) keseyi de gorrsn ins canm benim de ogrendigimde iki czgi aninda koyu olmustu. Ama Dis gebelikte silik cikmsti. Gunleri beraber saycaz hadi bakalm :))

[QUOT ryice, post: 39112812, member: 605668"]Aaa inanmiyorummmm ayyy cok sevindim yaaaaa :)))))))) hemen kan testine git kesin hamilesn zaten. Kac gun gecti adetinden[/QUOTE]
Canim iki gün vardi icime bi his dogdu kalktim bi ovülasyon testi yaptım aninda ikiside koyulasti önceki dis gebeligimide oylr ogrenmistim hemen gittim test aldım aninda iki çizgi koyulasti o kadar belirgin ki agladim sok geçirdim ya inanamıyorum hala[/QUOTE]
Degerin yuksek cikcak o zaman hadi gozumuz aydin :) keseyi de gorrsn ins canm benim de ogrendigimde iki czgi aninda koyu olmustu. Ama Dis gebelikte silik cikmsti. Gunleri beraber saycaz hadi bakalm :))[/QUOTE]
Suan doktora gidiyoruz cankm cok heycanliyim dua et bana nolur

[QUOT ryice, post: 39112812, member: 605668"]Aaa inanmiyorummmm ayyy cok sevindim yaaaaa :)))))))) hemen kan testine git kesin hamilesn zaten. Kac gun gecti adetinden
Degerin yuksek cikcak o zaman hadi gozumuz aydin :) keseyi de gorrsn ins canm benim de ogrendigimde iki czgi aninda koyu olmustu. Ama Dis gebelikte silik cikmsti. Gunleri beraber saycaz hadi bakalm :))[/QUOTE]
Suan doktora gidiyoruz cankm cok heycanliyim dua et bana nolur[/QUOTE]
Tamm canim ediyorum ve duani da okuyup sana gonderiyorum insallah guzel haberlerle don. Rabbim bu kez yuzunu guldursun duam seninle canim. Haber et mutlaka ve sakin ol tm mi

Tamm canim ediyorum ve duani da okuyup sana gonderiyorum insallah guzel haberlerle don. Rabbim bu kez yuzunu guldursun duam seninle canim. Haber et mutlaka ve sakin ol tm mi[/QUOTE]
Duani ettim canim Rabbim kabul eder ins. Bu arada su an kesen gorunmeyecektr sakin telas yapma normal.

Bilmem vücudun biraz dinlensin dedi bana 4-5 ay uzun bir süre gibi geldi..2-3aay sonra hsg yaptırdıktan sonra birakmami söyledi. .bbana da uzun geldi süre bilmiyorum
Kizlar lutfen uzun sure ara vermeyin korunmayin o kadar zaman. Zaten dis gebelik gecriyoruz ya icimiz sokulup temizleniyo benm 2 ay kanamam vardi. Ve doktor 6 ay korun dedi. Dinlemedim yine olsa yine dunlemezdim. Ds geblkten 1 ay snra hamileyim iste. Icim temizlendi 1 senedr dogal yoldan olmuyodu ama oldu.bekleseydm eminim ki tedaviyle olcakti. Ben ayni zamnda pkoluyum yani.

Hayırlı olsun bebeğiniz. Bende ilk adet sonrası korunmayı düşünmüyorum. Ama tekrarlar dış gebelik diye çok korkuyorum. Korunal gebelikti ve kürtaj la alındı benimki. Bugün hsg çekincem sorun yoksa korunmucam. Ne güzel canım tekrarlamamış seninki aynı taraftan mı gebe kaldın ve hsg çekildin mi canım ?

[Qkadar OTE="dryice, post: 39112906, member: 605668"]Degerin yuksek cikcak o zaman hadi gozumuz aydin :) keseyi de gorrsn ins canm benim de ogrendigimde iki czgi aninda koyu olmustu. Ama Dis gebelikte silik cikmsti. Gunleri beraber saycaz hadi bakalm :))[/QUOTE]
Tamm canim ediyorum ve duani da okuyup sana gonderiyorum insallah guzel haberlerle don. Rabbim bu kez yuzunu guldursun duam seninle canim. Haber et mutlaka ve sakin ol tm mi[/QUOTE]
Duani ettim canim Rabbim kabul eder ins. Bu arada su an kesen gorunmeyecektr sakin telas yapma normal.[/QUOTE]
O kadar tuhaf ki şuan sakin olmaya çalışıyorum canim haber vericem sana dua larin icin allah razı olsun

Canim tesekkur ederim. Evet tekrarlama riski var ben hsg de cekilmedim. Ama herseyi goze aldim ayni seyleri yasarim diye de korkmadim degil ama umrumda degildi. Ben de kurtaj oldum. Biraz da nasip aslnda ama hsg ceklp tupleri acik olup yne ds gebelk geciren de cok. Eger Allah nasip ettiyse hicbisey olmaz. Benim hemen ilk ay umudum yoktu korunmuyodum da ama gelmis bebis haberim yok ve ben o kadar agr kaldrdim soguk suda hergun balkon yikadm merdivenlerden kostura kostura inip ciktim. Ve sogan suyu ictim antibiyotuk ictim ve butun bnlara ragmen bebegim tutunmus.adet gunmden sonra kan degerim o kadar yuksek cikti ko oncekine gote tam 2707.60 di.sasrdim hala bazen dusununce inanamiyorum. Sen elinden geleni yap canim asla pes edp korkma yine yasicak olsan da denemkten vazgecme cunku sonunda ulasacagin o guzel melege deger. Cektgmiz sikntlar kucagimiza aldgimizda silinr gider... :)

Duani ettim canim Rabbim kabul eder ins. Bu arada su an kesen gorunmeyecektr sakin telas yapma normal.[/QUOTE]
O kadar tuhaf ki şuan sakin olmaya çalışıyorum canim haber vericem sana dua larin icin allah razı olsun[/QUOTE]
CAnimm noldu kan dgerin nasil cikti merak ediyorum ismini blmiyorum ama okudum ufledim Valla :))

sağol canım moral verdiğin için şuan çok ihtiyacım var. ağlamaktan öldüm artık bugün. korkulu rüyam hsg korkulu olarak son buldu. çok acı çektim ilk olarak o aleti yerleştirirken. ve sadece 1 defa ilaç verildi. 2. defa ilaç vereceğini söyledi, yapışıklık olabilirmiş. ama dayanamyıp yarıda kestim işlemi. çok kötü oldum. yani boşu boşuna acı çektim ve elde var sıfır. birdahaki aya tekarar çekilcem ve galiba rahimde bir yapışıklık varmış. nedir bu çilem ya nasıl tedavi olucam ben pıhtılaşma, dış gebelik, yapışıklık, 2 kürtaj ....çok yıprandım artık çok. inşallah Allah sana nasip ettiği gibi bana da nasip eder. artık her şeyden vazgeçmek istiyorum şuan çok kötüyüm.

Canımm ya kıyamam. anestezılı yapmadılar mı oyle de yapıyolarmıs sanırım. gececek canım hepsı uzulme. bak ınan zamanı vardır ve bunlar bır bahane. ALLAH Ol derse olur. bıraz daha sabır. beterın beterı var sebepsiz kısırlık dıye bısey var ve tedavısı de yok. senın en azından sorununun kaynagı bellı elbet bır tedavısı olacak. zamana bırak bılıyorum ve senı cok ıyı anlıyorum için delı gıbı ıstıyo 1 ay 1 sene gelıyo cok ıyı anlıyorum ne yaşanırsa yaşansın duanı hıc eksık etme Rabbime sıgın O sana cıkıs yolunu gosterecektır. umudunu kaybetme bır gun bıle olsa sakın..

Suan doktora gidiyoruz cankm cok heycanliyim dua et bana nolur
O kadar tuhaf ki şuan sakin olmaya çalışıyorum canim haber vericem sana dua larin icin allah razı olsun[/QUOTE]
CAnimm noldu kan dgerin nasil cikti merak ediyorum ismini blmiyorum ama okudum ufledim Valla :))[/QUOTE]
Canimmmmm cok sevincliyom kan deverim 11553 ciktiiiiiii soktayimmmmmmmmm ya inanamıyorum

Tamm canim ediyorum ve duani da okuyup sana gonderiyorum insallah guzel haberlerle don. Rabbim bu kez yuzunu guldursun duam seninle canim. Haber et mutlaka ve sakin ol tm mi
CAnimm noldu kan dgerin nasil cikti merak ediyorum ismini blmiyorum ama okudum ufledim Valla :))[/QUOTE]
Canimmmmm cok sevincliyom kan deverim 11553 ciktiiiiiii soktayimmmmmmmmm ya inanamıyorum[/QUOTE]
ayyyyyyyy cok sevındım kese gorundu mu degerın baya yuksek cok ıyı.

[QUOryice, post: 39122107, member: 605668"]Duani ettim canim Rabbim kabul eder ins. Bu arada su an kesen gorunmeyecektr sakin telas yapma normal.[/QUOTE]
Canimmmmm cok sevincliyom kan deverim 11553 ciktiiiiiii soktayimmmmmmmmm ya inanamıyorum[/QUOTE]
ayyyyyyyy cok sevındım kese gorundu mu degerın baya yuksek cok ıyı.[/QUOTE]
Yok canım çarşamba gidicem riske edemedim doktor çarşamba gel hic alttan bakmiyalim dedi

[QUOryice, post: 39122107, member: 605668"]Duani ettim canim Rabbim kabul eder ins. Bu arada su an kesen gorunmeyecektr sakin telas yapma normal.
Yok canım çarşamba gidicem riske edemedim doktor çarşamba gel hic alttan bakmiyalim dedi[/QUOTE]
alttan baktırma sakın canım. senın degerın binlerde mi yoksa onbir bin mı ben mı yanlıs okudum acaba

O kadar tuhaf ki şuan sakin olmaya çalışıyorum canim haber vericem sana dua larin icin allah razı olsun
Yok canım çarşamba gidicem riske edemedim doktor çarşamba gel hic alttan bakmiyalim dedi[/QUOTE]
alttan baktırma sakın canım. senın degerın binlerde mi yoksa onbir bin mı ben mı yanlıs okudum acaba[/QUOTE]
Heyecandan yalnis yazmışım ya 1153.00 bende baktirmak istemedim çarşamba gidicem o kadar garipki ya suan nasil hissedicemi bilemiyorum bugunu hic yasayamicami dusunuyodum cok karamsardim....

CAnimm noldu kan dgerin nasil cikti merak ediyorum ismini blmiyorum ama okudum ufledim Valla :))
alttan baktırma sakın canım. senın degerın binlerde mi yoksa onbir bin mı ben mı yanlıs okudum acaba[/QUOTE]
Heyecandan yalnis yazmışım ya 1153.00 bende baktirmak istemedim çarşamba gidicem o kadar garipki ya suan nasil hissedicemi bilemiyorum bugunu hic yasayamicami dusunuyodum cok karamsardim....[/QUOTE]
hımm o zaman erken daha benım adetten 1 gun sonra 2700.60 dı oleyken bıle gorunmemıstı karından tabı. 3 gun sonra gıttgımde gorundu mınıcık kesemız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…