- 20 Kasım 2014
- 39
- 7
- 13
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım umutsuzluk kotu bısey ama hersey nasip. bız de kalbımızı bı duysaydık rahatlıcaz tamamen ama. vakıt hıc gecmıyo sankı.O kadar mutluyum ki canim rabbim yardımcımız olsun onun kalbine kurban olurum ben biz umut olalim karamsar olanlara![]()
doğru canım demekki benim imtihanımda sabır ve hepsi bahane. ilk kayıp pıhtılaşma , 2. dış gebelik, demekki daha zamanı varki farklı farklı sebepler bebk olmasına engel. Allah hayrlı zamanda nasip etsin inşallah.Canımm ya kıyamam. anestezılı yapmadılar mı oyle de yapıyolarmıs sanırım. gececek canım hepsı uzulme. bak ınan zamanı vardır ve bunlar bır bahane. ALLAH Ol derse olur. bıraz daha sabır. beterın beterı var sebepsiz kısırlık dıye bısey var ve tedavısı de yok. senın en azından sorununun kaynagı bellı elbet bır tedavısı olacak. zamana bırak bılıyorum ve senı cok ıyı anlıyorum için delı gıbı ıstıyo 1 ay 1 sene gelıyo cok ıyı anlıyorum ne yaşanırsa yaşansın duanı hıc eksık etme Rabbime sıgın O sana cıkıs yolunu gosterecektır. umudunu kaybetme bır gun bıle olsa sakın..
amin canım herseyde bır hayır var gercekten kendını yıpratma sakındoğru canım demekki benim imtihanımda sabır ve hepsi bahane. ilk kayıp pıhtılaşma , 2. dış gebelik, demekki daha zamanı varki farklı farklı sebepler bebk olmasına engel. Allah hayrlı zamanda nasip etsin inşallah.
çok sağol canım Allah sana ve bebeğine sağlık versinamin canım herseyde bır hayır var gercekten kendını yıpratma sakın
amin canım benım amın Rabbım sana da tattırsın yakın zamanda.çok sağol canım Allah sana ve bebeğine sağlık versin
dimii :) sen de eylül annesı mı olcan ama gercı ekım de olabılr dımı. kac haftalık oldugunu soyledı mıAynen canim wc meskenim oldu :-D olsun razıyım ben
evet canım cok guzel bı duygu. ben hergun konusuyorum onunla benı duymasa da benı mutlu edıyo.bı dogsun da totosundan ısırcam onu :)5 canım ayyyy evet eylül annesi olicam ayyyy anne olucam ya bennnn
Amin canım benım. benım ıcıme doguyo gercekten senın de yakında hamiş haberını alıcaz. bebısler en cok karamsar oldugumuz ayda gelıverıyo :)çok sağol canım Allah sana ve bebeğine sağlık versin
Bisey sorabiir miyim. Kasim aynda ben de dis gebelik gecirdim. 20 gun once degerim 64 tu. On gun once adet oldugumu saniyorum. Tekrar test yaptirmadim ama kanamam lekelenme seklinde devam ediyo. Senin nasil olmustu bu kanama adet olmama ragmen niye hala devam ediyo. Ama tam olarak kanama seklinde degil lekelenme gibuaynen canım umutsuzluk kotu bısey ama hersey nasip. bız de kalbımızı bı duysaydık rahatlıcaz tamamen ama. vakıt hıc gecmıyo sankı.
Çok sağol canım çok iyisin gerçekten. Allah hamişlerin duasını kabul eder. inşallah dediğin gibi olur. umutlu olucam bendeAmin canım benım. benım ıcıme doguyo gercekten senın de yakında hamiş haberını alıcaz. bebısler en cok karamsar oldugumuz ayda gelıverıyo :)
değerın sıfrlandı mı pekıBisey sorabiir miyim. Kasim aynda ben de dis gebelik gecirdim. 20 gun once degerim 64 tu. On gun once adet oldugumu saniyorum. Tekrar test yaptirmadim ama kanamam lekelenme seklinde devam ediyo. Senin nasil olmustu bu kanama adet olmama ragmen niye hala devam ediyo. Ama tam olarak kanama seklinde degil lekelenme gibu
Amin canım benım. benım ıcıme doguyo gercekten senın de yakında hamiş haberını alıcaz. bebısler en cok karamsar oldugumuz ayda gelıverıyo :)
Tamm canim ediyorum ve duani da okuyup sana gonderiyorum insallah guzel haberlerle don. Rabbim bu kez yuzunu guldursun duam seninle canim. Haber et mutlaka ve sakin ol tm mi[/QUOTE]Suan doktora gidiyoruz cankm cok heycanliyim dua et bana nolur
canim rabbim herkeze yasatsin bu mutluluguuuaynen canım umutsuzluk kotu bısey ama hersey nasip. bız de kalbımızı bı duysaydık rahatlıcaz tamamen ama. vakıt hıc gecmıyo sankı.
Kizlar lutfen uzun sure ara vermeyin korunmayin o kadar zaman. Zaten dis gebelik gecriyoruz ya icimiz sokulup temizleniyo benm 2 ay kanamam vardi. Ve doktor 6 ay korun dedi. Dinlemedim yine olsa yine dunlemezdim. Ds geblkten 1 ay snra hamileyim iste. Icim temizlendi 1 senedr dogal yoldan olmuyodu ama oldu.bekleseydm eminim ki tedaviyle olcakti. Ben ayni zamnda pkoluyum yani.