Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

O kadar mutluyum ki canim rabbim yardımcımız olsun onun kalbine kurban olurum ben biz umut olalim karamsar olanlara

O kadar mutluyum ki canim rabbim yardımcımız olsun onun kalbine kurban olurum ben biz umut olalim karamsar olanlara
aynen canım umutsuzluk kotu bısey ama hersey nasip. bız de kalbımızı bı duysaydık rahatlıcaz tamamen ama. vakıt hıc gecmıyo sankı.

sık ıdrara cıkıyodum canım baska hıcbır belırtım yoktu. su an çok gercı ama.:)adet gunumde umutsuzca test yaptım anında kıpkırmızı oldu. senın var mı belırtın?

doğru canım demekki benim imtihanımda sabır ve hepsi bahane. ilk kayıp pıhtılaşma , 2. dış gebelik, demekki daha zamanı varki farklı farklı sebepler bebk olmasına engel. Allah hayrlı zamanda nasip etsin inşallah.

amin canım herseyde bır hayır var gercekten kendını yıpratma sakın

aynen canım umutsuzluk kotu bısey ama hersey nasip. bız de kalbımızı bı duysaydık rahatlıcaz tamamen ama. vakıt hıc gecmıyo sankı.
Bisey sorabiir miyim. Kasim aynda ben de dis gebelik gecirdim. 20 gun once degerim 64 tu. On gun once adet oldugumu saniyorum. Tekrar test yaptirmadim ama kanamam lekelenme seklinde devam ediyo. Senin nasil olmustu bu kanama adet olmama ragmen niye hala devam ediyo. Ama tam olarak kanama seklinde degil lekelenme gibu

Amin canım benım. benım ıcıme doguyo gercekten senın de yakında hamiş haberını alıcaz. bebısler en cok karamsar oldugumuz ayda gelıverıyo :)
Çok sağol canım çok iyisin gerçekten. Allah hamişlerin duasını kabul eder. inşallah dediğin gibi olur. umutlu olucam bende

değerın sıfrlandı mı pekı

Amin canım benım. benım ıcıme doguyo gercekten senın de yakında hamiş haberını alıcaz. bebısler en cok karamsar oldugumuz ayda gelıverıyo :)
Suan doktora gidiyoruz cankm cok heycanliyim dua et bana nolur
Tamm canim ediyorum ve duani da okuyup sana gonderiyorum insallah guzel haberlerle don. Rabbim bu kez yuzunu guldursun duam seninle canim. Haber et mutlaka ve sakin ol tm mi[/QUOTE]
Duani ettim canim Rabbim kabul eder ins. Bu arada su an kesen gorunmeyecektr sakin telas yapma normal.[/QUOTE]
O kadar tuhaf ki şuan sakin olmaya çalışıyorum canim haber vericem sana dua larin icin allah razı olsun[/QUOTE]
CAnimm noldu kan dgerin nasil cikti merak ediyorum ismini blmiyorum ama okudum ufledim Valla :))[/QUOTE]

canim rabbim herkeze yasatsin bu mutluluguuu

merhaba canım bende dış gebelik geçiriyorum.. 8ocakta de kan tahlilinde hamileydim...
sonra 112 ocakta doktora gittim tutunmaya çalışıyo dedi...
sonra 16 ocakta sabah kanamam oldu. ve beni eşim hastaneye zor götürdü çok ağrım vardı... dış gebelik dedi. kan değerim düşmüştü. ve hiç bisi göremedi.
19 da tekrar kan verdim değerim yükseldi.
24 tekrar verdim değer yüksek ama bişi gene yoktu. bide kanamamda bitmişti ct günü
(7 ay önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve kürtaş oldum. 6 ay korundum ve aralkta çalışmaya başladık hamile kalmıştım hemen) . başka bi doktor daha kontrol etti beni.. oda dedik. ne kürtaş olmuş gibisin nede bir iltihapla bir kist var . çok temiz rahmin dedi.
dün eşime ağrım sancım yok kanamam bitti dedim. çarşamba yani dün sabah 7 de ilişkiye girdik. işe geldim bişiyim yok akşam 5 te kanamam başlamış.. suan da devam ediyo..
ben adetmi oldum şuan ne oldum anlamadım her ayın 7 sinde adet oluyom normalde.

benim dış gebeliğim açık ameliyatla sonuçlandı.rahmim de kürete edildiğinden henüz reglim gelmedi.25 aralıkta ameliyat olmuştum.sol tüpüm de artık yok maalesef.ilk reglim olsa 2.yi de olduktan sonra bende bırakmak istiyorum korunmayı.ben de pkoluyum.ameliyatta sağ tüpüme drilling yapıldı.inşallah etkisini görürüm.

Kızlar bende bundan 3 ay once kurtajla sonuçlanan kotu bi dis gebelik yasadim ama suan yeniden hamile oldugumu ogrendim :-D umudunuzu kaybetmeyin ben bu ay sadece şunu yapmıştım iltihap varsa cozsun tuplwrimde bi sorun varsa die maydonoz süt buhari yaptim 4 gun peşpeşe adetim biter bitmez ve hamile kalmışım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…