Ins canim dua et benim icinde ben hep denin icin dua ediyorum inan hamilenin duazi kabul olurmus .....[/QUOTE][QTE="dryice, post: 39006483, member: 605668"]Insallah canim Rabbim sana da nasip etsin hemencik :)
dış gebelikten sonra geleceğe umutla bakanlar diye başlık ama ben yazılan yorumları okudukça umudum resmen kayboldu..benim dış gebeligim sol Tüpte ydi ve kapalı ameliyatla alındı bazı arkadaşlar bu durum için en zoru,tekrar ediyor, iyiki benim başıma böyle birşey gelmedi, böyle birşey olsa ben cesaret etmem, ayni tupte tekrar ediyor falan filan yazılmış...yyazılan yorumlara baktıkça umut falan kalmadı bende
Canim senin dış gebeligin nasıl sonlandırılmısti..bu arada allah bebeğini sana senide ona bağışlasınCanim hersey nasip ben de cok okudum ve 6 aydan once kesnlkle olmucak dye dusunuyodum. Ama sadece 1 ay snra hamile kaldim. Dr korun uzun sre dedi ama bn dinlemedim. Ve ben ilk hamileligimde klomn ve catltma ignesyle hamile klmstim norml yoldan kalamiyodum ilk gebeligimdi ve cok istiyodum ama o da dis geblk oldu 2 bucuk ay kanamam hic durmadi cektgim acilari anltmm bile tarfsz. Ama umudumu kaybetmedim herseyi goze alarak tekrar denedim hic korunmadim bile dogal yoldan oldu daha ds gebeligim sonlanali 1 ay olmstu ama hamileyim cok sukur. Rabbim icin imkansz dye birsey yoktur.sadece zamani vardr bunu unutma. Allah ol der ve olur. Hic sikma canini hersey nasip ve umudunu yitirme inatla ugras. Allah emeklerinin duanin karsiligini mutlka verr.
Canim senin dış gebeligin nasıl sonlandırılmısti..bu arada allah bebeğini sana senide ona bağışlasın
asla umudunu yitirme ben iki kere dış gebelik geçirdm şimdi 10 haftalık olduk çok şükür Rabbim size de nasip etsn inş.dış gebelikten sonra geleceğe umutla bakanlar diye başlık ama ben yazılan yorumları okudukça umudum resmen kayboldu..benim dış gebeligim sol Tüpte ydi ve kapalı ameliyatla alındı bazı arkadaşlar bu durum için en zoru,tekrar ediyor, iyiki benim başıma böyle birşey gelmedi, böyle birşey olsa ben cesaret etmem, ayni tupte tekrar ediyor falan filan yazılmış...yyazılan yorumlara baktıkça umut falan kalmadı bende
Ins Sağol...rRabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. .Dış gebeliklerin nasıl sonlandırılmıstiasla umudunu yitirme ben iki kere dış gebelik geçirdm şimdi 10 haftalık olduk çok şükür Rabbim size de nasip etsn inş.
ilki açık ameliyatla ikincisi iğneyle cnmIns Sağol...rRabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. .Dış gebeliklerin nasıl sonlandırılmısti
Benim kapalı ameliyatla oldu çok zorlandım damarlarımı bulamadilar ayildigimda çok ağrım vardı geçti şimdi çok şükür tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Dr um 4- 5 ay sonra tekrar dene dedi ama uzun bir süre gibi geliyor banailki açık ameliyatla ikincisi iğneyle cnm
Oncelikle geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda istediğin gibi olur...ssorduğun soruyla çok alakali mi bilmiyorum ama ben hsg yaptırdım sağ tupume tıkalı dediler 2 ay sonra bebisim sol Tüpte sıkıştığı için kapalı ameliyat oldum Dr uma hazır ameliyata girmişken sağ tupumu de açsaydınız dedigimde sağ tüpün gayet iyi durumda açık zaten dedi..ama siz kapalı demiştiniz dedim Dr umda bazen hsg den sonra tıkanıklık açılabilir yada hsg de çok kastiysan ondan da sıvı geçişi olmamış olabilir dedi...iinş olumsuz bir şey soylemezler ama soylenirse yine de umudunu kaybetme derim çünkü tıkalı denilen tüpe 2 ay sonra açık denilebiliyorHerkese merhaba. Temmuz ayında dış gebelik geçirip maalesef tüpümü kaybettim. Fakat umudumu kaybetmeyip denemeye devam ediyoruz.bir ay Sağdan bir ay soldan yumurtam oluşuyor. Toplam 6 ayın 3 ayı denemiş olduk fakat sonuç negatif. Şubat ayında hsg çekilmeyi planlıyorum. Size sorum : dış gebelik sebebiyle ameliyat olup tüpünü aldırmış olanların diğer tüpü de kapandı mı ? Dr um bu da bi Olasılık dedi fakat ben 6 ay akışına bırakmak istediğimden hsg çektirmedim. Şimdi ise çok korkuyorum kapalı çıkmasından
Bu arada hsg yaptırdıktan 2 ay sonra hamile kalabildim çoğu kişinin de kaldığını duydumHerkese merhaba. Temmuz ayında dış gebelik geçirip maalesef tüpümü kaybettim. Fakat umudumu kaybetmeyip denemeye devam ediyoruz.bir ay Sağdan bir ay soldan yumurtam oluşuyor. Toplam 6 ayın 3 ayı denemiş olduk fakat sonuç negatif. Şubat ayında hsg çekilmeyi planlıyorum. Size sorum : dış gebelik sebebiyle ameliyat olup tüpünü aldırmış olanların diğer tüpü de kapandı mı ? Dr um bu da bi Olasılık dedi fakat ben 6 ay akışına bırakmak istediğimden hsg çektirmedim. Şimdi ise çok korkuyorum kapalı çıkmasından
Merhaba, cevabın için teşekkür ederim. Ben hamile kalmadan 2 ay once hsg (anestezimi olduğunüçin kasılma da olmadı ) çektirdiğimde 2 tüpüm de açıktı, 2. Ay da hamile kaldım fakat dış gebelik oldu. Yani tüpler açık olunca da dış gebelik olabiliyor bunu anladım. Sağ tüpümü kaybettim. Içimden bi ses ameliyattan sonra sol tüpün de kapandığıBu arada hsg yaptırdıktan 2 ay sonra hamile kalabildim çoğu kişinin de kaldığını duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?