• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

[QTE="dryice, post: 39006483, member: 605668"]Insallah canim Rabbim sana da nasip etsin hemencik :)
Ins canim dua et benim icinde ben hep denin icin dua ediyorum inan hamilenin duazi kabul olurmus .....[/QUOTE]
Sagol canim. Etmez miyim insallah RAbbim senin de yuzunu guldursun gobisini saglikli bi bebisle doldursun. Karamsar olma hic bi zaman ve elinden ne geliyosa yap. Sogan suyunu mutlaka ic tm mi inan faydasi var.

Sogan suyu ictim gecen ay bu ay maydonoz süt buhari yaptim ben de artik naptigimi bilemiyorum :eek:ins canim bu duygu baskaumis

Kesemizi gorduk 7mm cik cok sukur ya. Imkansz diye bisey yokmus mucizemm benim ya. Ultrason kagidina bakip duruyorum oyle :)

dış gebelikten sonra geleceğe umutla bakanlar diye başlık ama ben yazılan yorumları okudukça umudum resmen kayboldu..benim dış gebeligim sol Tüpte ydi ve kapalı ameliyatla alındı bazı arkadaşlar bu durum için en zoru,tekrar ediyor, iyiki benim başıma böyle birşey gelmedi, böyle birşey olsa ben cesaret etmem, ayni tupte tekrar ediyor falan filan yazılmış...yyazılan yorumlara baktıkça umut falan kalmadı bende :(

Canim hersey nasip ben de cok okudum ve 6 aydan once kesnlkle olmucak dye dusunuyodum. Ama sadece 1 ay snra hamile kaldim. Dr korun uzun sre dedi ama bn dinlemedim. Ve ben ilk hamileligimde klomn ve catltma ignesyle hamile klmstim norml yoldan kalamiyodum ilk gebeligimdi ve cok istiyodum ama o da dis geblk oldu 2 bucuk ay kanamam hic durmadi cektgim acilari anltmm bile tarfsz. Ama umudumu kaybetmedim herseyi goze alarak tekrar denedim hic korunmadim bile dogal yoldan oldu daha ds gebeligim sonlanali 1 ay olmstu ama hamileyim cok sukur. Rabbim icin imkansz dye birsey yoktur.sadece zamani vardr bunu unutma. Allah ol der ve olur. Hic sikma canini hersey nasip ve umudunu yitirme inatla ugras. Allah emeklerinin duanin karsiligini mutlka verr.
dış gebelikten sonra geleceğe umutla bakanlar diye başlık ama ben yazılan yorumları okudukça umudum resmen kayboldu..benim dış gebeligim sol Tüpte ydi ve kapalı ameliyatla alındı bazı arkadaşlar bu durum için en zoru,tekrar ediyor, iyiki benim başıma böyle birşey gelmedi, böyle birşey olsa ben cesaret etmem, ayni tupte tekrar ediyor falan filan yazılmış...yyazılan yorumlara baktıkça umut falan kalmadı bende :KK43:

Canim hersey nasip ben de cok okudum ve 6 aydan once kesnlkle olmucak dye dusunuyodum. Ama sadece 1 ay snra hamile kaldim. Dr korun uzun sre dedi ama bn dinlemedim. Ve ben ilk hamileligimde klomn ve catltma ignesyle hamile klmstim norml yoldan kalamiyodum ilk gebeligimdi ve cok istiyodum ama o da dis geblk oldu 2 bucuk ay kanamam hic durmadi cektgim acilari anltmm bile tarfsz. Ama umudumu kaybetmedim herseyi goze alarak tekrar denedim hic korunmadim bile dogal yoldan oldu daha ds gebeligim sonlanali 1 ay olmstu ama hamileyim cok sukur. Rabbim icin imkansz dye birsey yoktur.sadece zamani vardr bunu unutma. Allah ol der ve olur. Hic sikma canini hersey nasip ve umudunu yitirme inatla ugras. Allah emeklerinin duanin karsiligini mutlka verr.
Canim senin dış gebeligin nasıl sonlandırılmısti..bu arada allah bebeğini sana senide ona bağışlasın

Amin canim.benim anlasilmasi baya zamn aldi cok kucuk oldgu icn. Kurtaj ypldi ve kesinlesti hastanede yattim beta hcg kontrol edildi. Hep sabitti yada yukseliyodu.Inanmick kimse blmiyorum ama enerji icecegi var ya onu icmeye basladim degerlerim brden dsmeye basladi ve sfrlandi belki tesaduftr blmiyorum ama 2 ay hc dusmemsti. Ameliyat ya da igne olmadim. Kendilignden sonlandi.
Canim senin dış gebeligin nasıl sonlandırılmısti..bu arada allah bebeğini sana senide ona bağışlasın

dış gebelikten sonra geleceğe umutla bakanlar diye başlık ama ben yazılan yorumları okudukça umudum resmen kayboldu..benim dış gebeligim sol Tüpte ydi ve kapalı ameliyatla alındı bazı arkadaşlar bu durum için en zoru,tekrar ediyor, iyiki benim başıma böyle birşey gelmedi, böyle birşey olsa ben cesaret etmem, ayni tupte tekrar ediyor falan filan yazılmış...yyazılan yorumlara baktıkça umut falan kalmadı bende :KK43:
asla umudunu yitirme ben iki kere dış gebelik geçirdm şimdi 10 haftalık olduk çok şükür Rabbim size de nasip etsn inş.

ilki açık ameliyatla ikincisi iğneyle cnm
Benim kapalı ameliyatla oldu çok zorlandım damarlarımı bulamadilar ayildigimda çok ağrım vardı geçti şimdi çok şükür tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Dr um 4- 5 ay sonra tekrar dene dedi ama uzun bir süre gibi geliyor bana

[QUtrn42, post: 39056195, member: 501733"]asla umudunu yitirme ben iki kere dış gebelik geçirdm şimdi 10 haftalık olduk çok şükür Rabbim size de nasip etsn inş.[/QUOTE]
Umut guzel ama beklemek zor ic gecirmek.....

Benim dış gebeliğim de nihayet sonlandı tam 2 ay sonra. 20sinde betahcg değerim 2 ye düştü. Yalnız hala kanamam bitmedi ve devam ediyor. Aylardır her gün pedle dolaşıyorum. İyi ki yaz değil şuan ;yoksa büyük sıkıntı olacaktı sanırım...4 ay sonra muhtemelen bu endişeleri ben de yaşamaya başlayacağım. Zira iğneden sonra 6 ay korunmam gerekiyor.

Herkese merhaba. Temmuz ayında dış gebelik geçirip maalesef tüpümü kaybettim. Fakat umudumu kaybetmeyip denemeye devam ediyoruz.bir ay Sağdan bir ay soldan yumurtam oluşuyor. Toplam 6 ayın 3 ayı denemiş olduk fakat sonuç negatif. Şubat ayında hsg çekilmeyi planlıyorum. Size sorum : dış gebelik sebebiyle ameliyat olup tüpünü aldırmış olanların diğer tüpü de kapandı mı ? Dr um bu da bi Olasılık dedi fakat ben 6 ay akışına bırakmak istediğimden hsg çektirmedim. Şimdi ise çok korkuyorum kapalı çıkmasından

Herkese merhaba. Temmuz ayında dış gebelik geçirip maalesef tüpümü kaybettim. Fakat umudumu kaybetmeyip denemeye devam ediyoruz.bir ay Sağdan bir ay soldan yumurtam oluşuyor. Toplam 6 ayın 3 ayı denemiş olduk fakat sonuç negatif. Şubat ayında hsg çekilmeyi planlıyorum. Size sorum : dış gebelik sebebiyle ameliyat olup tüpünü aldırmış olanların diğer tüpü de kapandı mı ? Dr um bu da bi Olasılık dedi fakat ben 6 ay akışına bırakmak istediğimden hsg çektirmedim. Şimdi ise çok korkuyorum kapalı çıkmasından
Oncelikle geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda istediğin gibi olur...ssorduğun soruyla çok alakali mi bilmiyorum ama ben hsg yaptırdım sağ tupume tıkalı dediler 2 ay sonra bebisim sol Tüpte sıkıştığı için kapalı ameliyat oldum Dr uma hazır ameliyata girmişken sağ tupumu de açsaydınız dedigimde sağ tüpün gayet iyi durumda açık zaten dedi..ama siz kapalı demiştiniz dedim Dr umda bazen hsg den sonra tıkanıklık açılabilir yada hsg de çok kastiysan ondan da sıvı geçişi olmamış olabilir dedi...iinş olumsuz bir şey soylemezler ama soylenirse yine de umudunu kaybetme derim çünkü tıkalı denilen tüpe 2 ay sonra açık denilebiliyor

Bu arada hsg yaptırdıktan 2 ay sonra hamile kalabildim çoğu kişinin de kaldığını duydum

Bu arada hsg yaptırdıktan 2 ay sonra hamile kalabildim çoğu kişinin de kaldığını duydum
Merhaba, cevabın için teşekkür ederim. Ben hamile kalmadan 2 ay once hsg (anestezimi olduğunüçin kasılma da olmadı ) çektirdiğimde 2 tüpüm de açıktı, 2. Ay da hamile kaldım fakat dış gebelik oldu. Yani tüpler açık olunca da dış gebelik olabiliyor bunu anladım. Sağ tüpümü kaybettim. Içimden bi ses ameliyattan sonra sol tüpün de kapandığı :( çünkü dr um ameliyat diğer tüpü de etkileyebiliyor dedi. 20 güne kadar bunu da öğrenicem, inşallah hissettiğim gibi olumsuz bi sonuçla karşılaşmam. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu arada, ben laparoskopi oldum. Korunma konusunda dr un neden Bikaç ay bekle dediğini anlamadım. Benim dr um regl olduktan sonra tekrar denemeye başlamamı uygun gördü.

merhabalar rahim filminizi kaçıncı günde çektirdiniz ? yarın 11. günüm sizce geç mi kaldım ?

[QUOTEryice, post: 39006838, member: 605668"]Ins canim dua et benim icinde ben hep denin icin dua ediyorum inan hamilenin duazi kabul olurmus .....[/QUOTE]
Sagol canim. Etmez miyim insallah RAbbim senin de yuzunu guldursun gobisini saglikli bi bebisle doldursun. Karamsar olma hic bi zaman ve elinden ne geliyosa yap. Sogan suyunu mutlaka ic tm mi inan faydasi var.[/QUOTE]
Canim Merhaba nasilsin suan o kadar heycanliyimki test yaptim ve positifffff soktayim elim ayagim dolasti dua istiyorum senden bu sefer insssss bebistir.....

Back
X