- 13 Ağustos 2014
- 183
- 27
- 38
hayırlı olsun tatlım. inşallah bu defa yaşatmaz rabbim aynısını. 3. gebelikler bizede nasip olur inşallah.Adetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36
iki dis gebelikten sonra insallah bu bebegiki sa saglim kucagima alirim dua edin kizlar Rabbim herkese nasip etsin.
Gecen sene bugun yine ilk hamileligimi ogrenmistim kader bana yine ayni duyguyu bugun yasatti insallah Rabbim artik yuzumu guldurur sevincimi yarida birakmaz
Tebrikler RAbbim kucagina almayi nasip eder insallah.darisi bizlere bende dış gebelik gecirenlerdenim.doktorum buay korunmayi birakabilecegimi soylemistim.rahimde hersey normalmis.tuplerin durumunu gormk icinse hsg cektrmemi soyledi.fakat ben cektirmeden korunmayi biraktim.iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum ama akısına birakmak istedim.siz gebelikten once hsg cektirdiniz mi acabaCok saol cnm insallah Rabbim tum bekleyenlerin yuzunu guldursun
teşekkürler vnm. evet çektirdm kesinlkle çektrmenizi öneririmTebrikler RAbbim kucagina almayi nasip eder insallah.darisi bizlere bende dış gebelik gecirenlerdenim.doktorum buay korunmayi birakabilecegimi soylemistim.rahimde hersey normalmis.tuplerin durumunu gormk icinse hsg cektrmemi soyledi.fakat ben cektirmeden korunmayi biraktim.iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum ama akısına birakmak istedim.siz gebelikten once hsg cektirdiniz mi acaba
canım büyük geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun şu aşamada önce kendi sağlığını düşün
tşk ederim çok saolun inşaAllah buda zamanla geçer ben benden geçmedenAdetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36
iki dis gebelikten sonra insallah bu bebegiki sa saglim kucagima alirim dua edin kizlar Rabbim herkese nasip etsin.
Gecen sene bugun yine ilk hamileligimi ogrenmistim kader bana yine ayni duyguyu bugun yasatti insallah Rabbim artik yuzumu guldurur sevincimi yarida birakmaz
Mrb canım gebeliğin nasıl gidiyor iyi misin betahcg takiplerin ne oldu çok merak ediyorum seni dualarımdasınteşekkürler vnm. evet çektirdm kesinlkle çektrmenizi öneririm
cnm benm Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sizlere olsun inş. bugün tekrar kan verdm değerm 35 den 144 oldu iki günde bi takibe devam inş. sorunsuz yükselir ve bebişi görürüz. çok şükür bi sıkıntı yok inş olmaz. ara ara kasık ve bel ağrısı var biraz da uyku hali o kadar.Mrb canım gebeliğin nasıl gidiyor iyi misin betahcg takiplerin ne oldu çok merak ediyorum seni dualarımdasın
çok güzel artmış çok mutlu oldum senin adına inşaAllah bebişin 8 ay sonra kucağında olur annesicnm benm Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sizlere olsun inş. bugün tekrar kan verdm değerm 35 den 144 oldu iki günde bi takibe devam inş. sorunsuz yükselir ve bebişi görürüz. çok şükür bi sıkıntı yok inş olmaz. ara ara kasık ve bel ağrısı var biraz da uyku hali o kadar.
arkadasim bende dis gebelik suphesyle kurtaj oldum benim kurtajdan sonra degerim dahada yukseldi.yani kesin dis gebelik dedi doktor.ama senin kurtajdan sonra degerin dusmus muhtemeln sagliksiz gebeliktir senin.yoksa deger yukselmeye devam ederdi.cok gecmis olsunArkadaslar bende 6 haftalik hamileyken beta hcg nin cok az olmasindan dolayi kurtaj oldum ben dis gebelikten suphelendim ama doktorum %80 degilsin diyip kurtaj yapti kurtajdan bir hafta sonra beta hcg 9 a dustu tekrar yukselir diye cok korkuyorum bu dis gebelikmiydi yoksa sagliksiz gebelikmiydi anlamadim sormak istedigim dis gebelik suphesiyle kurtaj olan arkadaslarim beta hcg niz dusmusmuydu yoksa yukselmeye devam mi etmisti?
kesin rahim deydi tatlım. geçmiş olsun. dış gebelik değil seninki rahat ol. kaçtıki bhcg hemen karar verdi ve nasıl artıyodu canım ? bunu anlamak çok zor çünküCok tesekkur ederim canim insallah oyledir kotunun iyisine dua eder oldumyine yukselir diye cok korkuyorum bu degerden sonra yine yukselir mi acaba Allah herkese acil sifalar versin
Amin. kürtaj olduktan sonra değerlerim arttı ondan sonra iğne yaptılar düşmeye başladıAllah kucagina almayi nasip etsin canim kurtaj olduktan sonra degerlerin artti mi azaldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?