Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok geçmiş olsun arkadasım düşmüş cok şükür senin.benim seninle hcg yakndi insallah benimkide duser tek igneyle.son bir kez daha yaptir istersen.ama bitmis artık.allah birdaha yasatmasın.sağliklı hamileliklerimizide goruruz insallah

Teşekkür ederim canım en kısa zamanda senin de güzel haberlerini bekliyorum.Dediğin gibi hcg değerlerimiz yakındı düşüş değerlerimiz de benziyor.Toplamda 27 günde bu değere indi benimki göreceksin bak seninki de düşecek.En iyisi ben haftaya bir kere daha yaptırayım sıfırı görmek istiyorum çünkü Allah hiçbirimize bir daha yaşatmasın

Amin..bunu ancak yaşayanlar anlayabiliyo birbirini.benim kanamam yeni geldi adet olmuş gibiyim sanki bu ilacın etkisi galiba.

Amin..bunu ancak yaşayanlar anlayabiliyo birbirini.benim kanamam yeni geldi adet olmuş gibiyim sanki bu ilacın etkisi galiba.
Kanama geldiğine göre rahatlarsın biraz.Şişkinlik hissi gidiyor en azından.Doktorlardan biri bana da kanamanın ilaçla alakası olmadığını söylemişti ama hcg oranım kanamanın olduğu dönem çok hızlı inmişti.Sende de öyle olur sanırım.Rahim artık kendini temizliyor,yeniliyor

Merhaba,
HCG değerine göre dış gebelik teşhisini ultrasyonda bakmadan nasıl koyar bir doktor !!!! Kaçtı sizin değeriniz teşhis konduğunda,
Ben 9 Beta HCG den takibe başladım, doktorum artışları beğenmedi ama bekledik, 1200 değerle gittim en son hem doktorum baktı ultrasyonda hemde kapsamlı bir görüntüleme merkezinden rapor alındı kese gözlenmediğine dair, bağırsaklar tüpler didik didik tarandı ve kimyasal gebelik teşhisi kondu akabinde iğne ilaç hiçbirşey uygulanmadan kanama beklendi ve 1 hafta sonrasında kanamam başladı ağrılı sancılı bir haftada atlattım bitti gitti,,,
Ultrasyonda bakmadan nasıl koyarlar o teşhisi aklım almıyor, yapılan iğnede içeriği itibari ile oldukça ağır bir iğne, akciğer kanserlerinin kemoterapide aldığı ilacın ufak bir dozu yapılıyor, amaç olması gereken yerde oluşmamış ve gözlemlenmiş keseyi patlatmak...

Herkese geçmiş olsun.Allah bir daha imtihan etmesin inşallah. Aynı durumu yaşıyorum beta takibindeyim 4 gün önce 82 çıktı dahada düşecek inşallah ancak doktora sormayı unuttum şu aşamada ilişki söz konusu olabiliyor mu?

İlişki için değerin sıfırlanmasını beklerseniz daha sağlıklı olur sanırım. Benim doktorum tam düşsün bekle demişti. Bize sadece 1 ay korunun yeter dedi ama biz bayağı bir süre korunacağız gibi görünüyor. İğnenin etkilerinden korkuyorum çünkü.

ona bende şaşırıyorum benimde değerlerim 116 dı ilk öğrendiğimizde iki hafta içinde değerim 596 ya çıktı bu değerle hiçbir yerde görülemeyeceği için ve ters giden bir durum olması sonucu iğne ile değerlerim sıfırlandı ama hala kafamı kurcalar çünkü raporlarımda hep 'ektopik gebelik?' yazıyor. yani dr da 1500 olana kadar zaten rahimde gözükmez diyor ama sağlıklı artmayan değerler bize ektopik gebeliği düşündürür diyor.

Teşekkür ederim cevabın için canm.Benim önce kimyasal gebelikti kürtaj oldum ve patoloji takibe alınsın dış gebelik dedi ve şok olduk neyse süre gelen zamanda 1,5 ay geçti 1 ay ilişki konusunda hassas davrandım zaten ama beta düştükçe acaba mı dedim olabiliyor mu diye. Herşeyden önce sağlığımız önemli tabi

Sanırım dediğin gibi oldu arkadsım bugun ignenin 2.haftası beta 37 ye düsmuş.kanama döneminde hizla dusus yasanmıs.bu 37de insallah sıfırlanır.haftaya tekrardan ölçum var.sen sıfırlanınca doktorunla görüştünmu

Kimyasal gebelik dış gebelik derken her türlü gebelik çeşidini yaşadım Ama en kötüsü dış gebelik gerçekten. İnsan bebeği bırakıp kendi sağlığını düşünüyor. Bebek düşse de kurtulsam diyordum. İnşallah bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur. Ben de daha yeni atlattım çok zor gerçekten.

Ne yazık ki evet dış gebelik tüplerde hasar bırakabiliyor İnşallah bırakmaz ama yaşadığımızdan dahada kötüsü olabilirdi yine hamd olsun diyorum çünkü benim çok erken teşhis edildi öyle ki bi kaç doktor kontrolünden sonra sol tüpte belli belirsiz rastlandı.İğne vuruldum ve bekleyiş.. Gelecek endişesi, sağlık endişesi. moral bozukluğu hepsi birbirine karıştı inşallah atlatcaz.

Yok canım doktorla tekrar görüşmedim.Doktor değerin sıfırlandıktan 2-3 ay sonra gel rahim filmi çekelim dedi.Bir kaç ay geçmesini bekliyorum.Bütün şişliğim,batma hissim,göğüslerimdeki dolgunluk geçti zaten.Haftaya senin de sıfırlanır ozaman çok şükür bu dertten de kurtulduk

Çok şükür bugün beta 30'a kadar düşmüş sıfırlanır inşallah tüm bekleyenlerin de.Haftaya yine ölçülecek ama bugün dikkatimi çekti her kontrolümde muayene ederdi ancak etmedi düşüş paralelinden olsa gerek.Doktorumdan memnunum beni tatmin ediyor ancak aynı şeyleri bir daha yaşamama adına tedbir amaçlı hsg istedim, gerek olmadığını ve normal gebelik deneyeceğimizi söyledi.Evet işin uzmanı o fizyolojik sürecimi bilende o ama aklım takıldı ne yapmalıyım sizce?

Benimde haftaya tekrar ölçulecek.sıfıra düstukten sonraki süreci bende düşünüyorum.rahim filmi cekilmelimiyiz yoksa şansamı bırakmalıyız bilemedim.rahim filmide zor işmiş.korkutuyor beni.ama nedeninide öğrenmek istiyorum.tüplerde bir problem varmı yokmu bilemiyoruz.kimse bize dış gebeliğin neden olduğunuda söyleyemiyor.Allah yardımcımız olsun

Ben ilk dış gebeliğimi yaşadıktan sonra oluruna bıraktım hsg çekilmedim ne büyük hata etmişim aynı tüpten ikinci dış gebelik geçirdim. ilkinde çektirseydm tüpün durumuna bakabilirdk yada tüpüm açılır belki ikincisi gerçekleşmezdi. olacağı varsa oluyor Allahın takdiri tabi ama ilkinde çektirmediğim için çok pişmanım bu ay sonu inşallah çektiricem

Ytrn çok geçmiş olsun Allah ferahlık ve hayırlı gebelik versin. Peki beta ne kadar yükselmişti sende en fazla? Film konusu iyice tereddüte soktu beni

Doktorun film talep etti mi?

Doktorun film talep etti mi?
Henüz birsey soylemedi.benim degerim 37ye dustu daha sıfırlanmasını bekliyorum.doktor cektir desede demesede ikilemde kalıcam galiba bende.film cektirmeye korkuyorum.cektirmezsemde tuplerin ne durumda oldugunu ögrenemem.yine belirsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…