Canım iğne hemen düşürüyor hiiiiç sıkıntı yapma.Ben de sonucumu az önce aldım.Değerim geçen hafta cuma 202.1 di 5 gün sonra yani bugün 80'e düşmüş.İğne vurulduktan sonraki ilk 4 gün bir miktar yükseliyor değer senin de öyle olursa telaş yapma ama 5. günden itibaren düşüş başlıyor.Farklı doktora gitmekle çoook iyi yapmışsın çünkü dış gebelikte insan zamanla yarışıyor resmen.Her geçen gün alehimize.Ben de 3 doktor değiştirdim yorumlarımı önceki sayfalarda görebilirsin.Şimdi yat dinlen biraz.Kafanı farklı şeylerle meşgul etmeye çalış bir de doktorun söyledi mi bilmiyorum ama bol su tüket.Çünkü iğnenin kemik iliği ve böbrekler üzerinde ciddi yan etkileri var.Sık idrara çıkma, kasıkta batma,şişlik hissi olabiliyor.İlk üç gün halsiz hissedersin kendini ama sonra düzene giriyor.Geçmiş olsun hepimize...Dün 140tı kürtaj yapildiginda.bugün 200 ciktı.hemen cagırdı doktor.bugun igneyi yaptirdim.çok acıdı.umarım bu düşurur.dedigin gibi madden manen yıkildik.Allah yardimcimiz olsun.başta doktorlar önemsemediler beni git adet gbi düser dediler.iyikide farkli doktorlara gtmisim.gerci herbiri baska birsey soyledi ama.simdi igneyi bekleycegm senin gibi.ins seninde düşmüştur degerin.
Canım ben iğneyi 245 hcg ile 6 eylülde vuruldum.Akşamına lekelenme tarzında kanamam geldi.Ertesi günlerdede azar azar devam etti.10 eylülde 390.8 oldu değerim.Telaşlandım ve hemen doktoru aradım.Bana bunun normal olduğunu ilk başta biraz yükselebileceğini önemli olan 4. ve 7. günler arasındaki değerde azalma olması dedi.7. günü beklemeden 6. gün yani 12 eylülde sonucumla beraber doktora gittim.Sonuç 310' a düşmüştü.Doktor % 20 lik bir düşüş var bu tedavi işe yaramış demektir dedi.Vajinal ultrasona baktı iç kanama yokmdedi gönderdi beni.Buarada haftada bir hcg takibi istedi.180lerde takılırsa gel ikinci iğneyi vururuz dedi.Tabi buarada sağ kasığımda batma,halsizlik,ara ara baş dönmesi oluyordu bende doktor bunların normal olduğunu anormal bir ağrı,mide bulantısı ,omuz ağrısı olursa iç kanama olmuş olabileceğini ve acilen gelmem gerektiğini söyledi.Tabi içim pek rahatlamadan geldim.Genelde geceleri kasığımda batma oluyordu buarada kanamalarım yoğunlaştı.19 eylülde haftalık rutin hcg ölçümümü yaptırdım 202.1 çıktı.Bir de bugün(24 eylül) kasık ağrılarım fazlalaşınca ve kanamam kesilince endişe ettim ve testi yaptırdım.Sonuç 80 çıktı.Darısı başınaÇok teşekkur ederim.içimi ferahlattın.belirtiler dedigin gbi halsizim ve kasıgimda batma var.ama kanama yok simdilik.toplam kac gunde dustu degerin.benim suan 201 insallah cabuk duser.senin degerin umut oldu bana durumumuz ayni seyretmis cunku
Canım ben iğneyi 245 hcg ile 6 eylülde vuruldum.Akşamına lekelenme tarzında kanamam geldi.Ertesi günlerdede azar azar devam etti.10 eylülde 390.8 oldu değerim.Telaşlandım ve hemen doktoru aradım.Bana bunun normal olduğunu ilk başta biraz yükselebileceğini önemli olan 4. ve 7. günler arasındaki değerde azalma olması dedi.7. günü beklemeden 6. gün yani 12 eylülde sonucumla beraber doktora gittim.Sonuç 310' a düşmüştü.Doktor % 20 lik bir düşüş var bu tedavi işe yaramış demektir dedi.Vajinal ultrasona baktı iç kanama yokmdedi gönderdi beni.Buarada haftada bir hcg takibi istedi.180lerde takılırsa gel ikinci iğneyi vururuz dedi.Tabi buarada sağ kasığımda batma,halsizlik,ara ara baş dönmesi oluyordu bende doktor bunların normal olduğunu anormal bir ağrı,mide bulantısı ,omuz ağrısı olursa iç kanama olmuş olabileceğini ve acilen gelmem gerektiğini söyledi.Tabi içim pek rahatlamadan geldim.Genelde geceleri kasığımda batma oluyordu buarada kanamalarım yoğunlaştı.19 eylülde haftalık rutin hcg ölçümümü yaptırdım 202.1 çıktı.Bir de bugün(24 eylül) kasık ağrılarım fazlalaşınca ve kanamam kesilince endişe ettim ve testi yaptırdım.Sonuç 80 çıktı.Darısı başınaKısacası toplamda 19 günde bu değere düştü.Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.Hiç endişe etme.Sadece biraz sabır gerekiyor.Buarada doktora kanama olmaması değerin yükselmesine neden olabilir mi diye sordum?Yok dedi.Çocuk düştükten sonra azar azar kanamayla rahim kendisini temizler o kanama odur.Bittikten sonra sıkıntı yok dedi.Tamam dedim haftaya kadar bende bekliyeceğim senin gibi .Tez vakitte kurtulmak dileğiyle...
selam kızlar. hepinizi çok çok iyi anlıyorum 2 dış gebelikle hem ameliyatı hem de o lanet olasıca iğneyi tattım.geçen sene bu zamanlar ikinci dış gebeliğimde sizin gibi değerim düşsün diye uğraşıyodum.arkasından hsg çektirdim.sağ tüp kapalı ki ameliyatım ordandı sol açık çıktı.mayıs ayında çift embriyo ile tüp bebek denedik ve negatif sonuç aldık.bayram sonu dondurulmuş transferi yapmaya karar verdim ama cumartesi hamile olduğumu öğrendim. adet gecikmemin ertesi günü test yaptırdım 132 çıktı 2 gün sonra 261 2 gün sonra ise 315 çıktı.yine dış gebelik endişesiyle mahvettim dün bütün gün kendimi.aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok zor çok yıpratıcı.yarın kan testim var çünkü görüşünü aldığım 3 dr bu testi istiyor doğru karar verebilmek için.bense şimdiden o iğneyi nası yaptırıcamı düşünüyorum.inş bu sefer yanılırım inş değerler beni yanıltır bi mucize olur.rabbim hepinizin gönlünün muradını versin.
Merhaba,
Yazılanları okudum ama çok farklı durumlar ne nedir bilemedim. Şaşkınım bazı yorumlarada, 400 değerde neyin kürtajını yapıyorlar.
Kimyasal geçiriyorum şu anda değerim 1300 de fark edildi kimyasal olduğu 2 gün sonra 980 e düştü ve şu anda tamamen düşmesini ve ardından kanama bekliyorum, ne iğne ne ilaç hiç bir müdahale yapılmadı, kimyasal gebelik oluşamayan gebeliktir kese falan olmaz kimyasalda, dış gebelik kesenin olması gereken yerden farklı yere yerleşmesidir bağırsaklarda bile gözüken var dış gebelikte, 1500 lerde dış gebelik şüphesi çıkar ortaya, ben doktorumun tecrübesi sayesinde operasyondan iğne ve ilaçtan kurtuldum doğal yoldan gitmesini bekliyorum, 400 değerde kürtajlar iğneler ilaçlar nedir anlamadım ama maalesef bunu yapıyorlar, özel bir hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet ettim, laboratuvar sonuçlarının tutarsızlığından dolayı şikayet ettim ve o hastanenin doktoruma gitseydim büyük ihtimalle kürtaj yapardı ve ne yazıkki devlet hastaneside o laboratuvar sonucuna göre kürtaj yapardı, kime neye
güvencez şaştım kaldım...
Doktorunuzu iyi araştırın bayanlar...
canım allah yardımcın olsun allah bir daha yaşatmasın.iğneyi olunca hemen gelmiyo zaten kanama biraz beklemen lazım.bikaç gün içinde başlar çok geçmiş olsun.Katiliyorum sana.bende birsuru doktor gezip karar vermek zorunda kaldm.ustelik kurtaj olmama ragmen birsey degismedi.sonra igneyi mecbur oldum yine.doktorlara guvenmek zorundayiz malesefki.buarada ben igneyi oldum ama kanama falan yok hic gelmeyecekmi acaba.bugun kasik batmasi dsinda hic sikayetim yok.ilac etki ediyomu diye dusunmekten kendimi alamiyorum.daha carsambaya cok var.igneye raziyim yine ama ameliyat ürkutucü.sadece dua etmek geliyo elden.
Insallah canim bu dselam kızlar. hepinizi çok çok iyi anlıyorum 2 dış gebelikle hem ameliyatı hem de o lanet olasıca iğneyi tattım.geçen sene bu zamanlar ikinci dış gebeliğimde sizin gibi değerim düşsün diye uğraşıyodum.arkasından hsg çektirdim.sağ tüp kapalı ki ameliyatım ordandı sol açık çıktı.mayıs ayında çift embriyo ile tüp bebek denedik ve negatif sonuç aldık.bayram sonu dondurulmuş transferi yapmaya karar verdim ama cumartesi hamile olduğumu öğrendim. adet gecikmemin ertesi günü test yaptırdım 132 çıktı 2 gün sonra 261 2 gün sonra ise 315 çıktı.yine dış gebelik endişesiyle mahvettim dün bütün gün kendimi.aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok zor çok yıpratıcı.yarın kan testim var çünkü görüşünü aldığım 3 dr bu testi istiyor doğru karar verebilmek için.bense şimdiden o iğneyi nası yaptırıcamı düşünüyorum.inş bu sefer yanılırım inş değerler beni yanıltır bi mucize olur.rabbim hepinizin gönlünün muradını versin.
Insallah canim bu defa gorursun keseyi gittinnmi tekrar doktora hayirli haberlerini aliriz insallah ben de gecirdm dis gebelik uc igneyle dusmedi ameliyat oldum insallah ayni acilari tekrar yasatmaz allahselam kızlar. hepinizi çok çok iyi anlıyorum 2 dış gebelikle hem ameliyatı hem de o lanet olasıca iğneyi tattım.geçen sene bu zamanlar ikinci dış gebeliğimde sizin gibi değerim düşsün diye uğraşıyodum.arkasından hsg çektirdim.sağ tüp kapalı ki ameliyatım ordandı sol açık çıktı.mayıs ayında çift embriyo ile tüp bebek denedik ve negatif sonuç aldık.bayram sonu dondurulmuş transferi yapmaya karar verdim ama cumartesi hamile olduğumu öğrendim. adet gecikmemin ertesi günü test yaptırdım 132 çıktı 2 gün sonra 261 2 gün sonra ise 315 çıktı.yine dış gebelik endişesiyle mahvettim dün bütün gün kendimi.aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak çok zor çok yıpratıcı.yarın kan testim var çünkü görüşünü aldığım 3 dr bu testi istiyor doğru karar verebilmek için.bense şimdiden o iğneyi nası yaptırıcamı düşünüyorum.inş bu sefer yanılırım inş değerler beni yanıltır bi mucize olur.rabbim hepinizin gönlünün muradını versin.
4. Testimde de hcg değerim yükselmedi. Bu da dış gebelikmiş canım üstelik sağ yumurtalığımda da kist oluşmuş ve kanama başlamış yarın sabah ameliyata giriyorum tüplerim alınacak zaten biri açık o da 2 kez dış gebelik geçirdi normal yolla hamile kalmaya kalksan yüzde 90 dış gebelik olur diyo dr. Ona güveniyorum aldırıcam tüplerimi bundan sonra tek şansım tüp bebek olur artıkInsallah canim bu d
Insallah canim bu defa gorursun keseyi gittinnmi tekrar doktora hayirli haberlerini aliriz insallah ben de gecirdm dis gebelik uc igneyle dusmedi ameliyat oldum insallah ayni acilari tekrar yasatmaz allah
4. Testimde de hcg değerim yükselmedi. Bu da dış gebelikmişcanım üstelik sağ yumurtalığımda da kist oluşmuş ve kanama başlamış yarın sabah ameliyata giriyorum tüplerim alınacak zaten biri açık o da 2 kez dış gebelik geçirdi normal yolla hamile kalmaya kalksan yüzde 90 dış gebelik olur diyo dr. Ona güveniyorumaldırıcam tüplerimi bundan sonra tek şansım tüp bebek olur artıkÇok teşekkur ediyorum.senin durumun nedir umarim kan testi olumlu cıkar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah kısa surede toparlanırsın hiç üzülme hayırlısıyla tüp bebek yöntemiyle nasip olur inşallah4. Testimde de hcg değerim yükselmedi. Bu da dış gebelikmiş canım üstelik sağ yumurtalığımda da kist oluşmuş ve kanama başlamış yarın sabah ameliyata giriyorum tüplerim alınacak zaten biri açık o da 2 kez dış gebelik geçirdi normal yolla hamile kalmaya kalksan yüzde 90 dış gebelik olur diyo dr. Ona güveniyorum aldırıcam tüplerimi bundan sonra tek şansım tüp bebek olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?