• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Korku derken? Film acı vermiyor bünyede bünyeye değişir ama dayanilmayacak kadar değildir anlık sürüyormuş ama şu nokta car filmde garanti değilmiş bazen gerçeği yansitmayabiliyormus şöyle ki temiz denen tüpte iltihap, yapisiklik vs.olduğu çıkabiliyor muş. Mış muş la olacakak iş değil elbette ben derim ki doktorumuzu dinleyelim ve korunma dönemini iyi değerlendirelim.Sonuç alınmış çok sağlıklı kürler var tüpleri temizleyen denemek istiyorum.

Ytrn çok geçmiş olsun Allah ferahlık ve hayırlı gebelik versin. Peki beta ne kadar yükselmişti sende en fazla? Film konusu iyice tereddüte soktu beni :KK43:

cnm biz ilki de dış gebelik olunca iki güne bir kan verioduk zaten yükselmeyi takip etmek için. 400 küsür değerlerde durdu yükselme. film konusunda tereddüt etme bence zarar gelmez aksine faydasını görürsün die düşünüyorum

E="ytrn42, post: 37255555, member: 501733"]cnm biz ilki de dış gebelik olunca iki güne bir kan verioduk zaten yükselmeyi takip etmek için. 400 küsür değerlerde durdu yükselme. film konusunda tereddüt etme bence zarar gelmez aksine faydasını görürsün die düşünüyorum[/QUOTE]

Filmde karar kıldım en azından içim rahatlar.Doktorlar niçin rahat bu konuda anlayamıyorum hayır ben teklif ediyorum gerek yok diyor açıklamasız. Inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız ve bunlar bizim için geride kalmış acı tecrübe olarak kalır :(

Filmde karar kıldım en azından içim rahatlar.Doktorlar niçin rahat bu konuda anlayamıyorum hayır ben teklif ediyorum gerek yok diyor açıklamasız. Inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız ve bunlar bizim için geride kalmış acı tecrübe olarak kalır :KK43:
[/QUOTE]

aynen ya bana da gerek yok demişti ama gerekmiş aslında bi zarar gelmezdi belki faydası bile olacaktı benim bide açık ameliyatla sonlandırıldı asıl dr umun beni yönlendirmesi gerekirdi. neyse olan oldu Yaradan ne yazdıysa o oluyo inşallah bi üçüncüsünü yaşatmaz Allahım kimseye göstermesin

Herkese merhaba, ben de Temmuz ayında dış gebelik yaşadım iğneyle düşürülmeye çalışılsa da iç kanama geçirdim laparoskopi yapılarak sağ tüpüm alındı. 7. Ayımda hamile kaldım fakat hamile kalmadan 2 ay önce yani 5. Ayımda kafama çok taktığımdan ve sebebi neyse bir an önce öğrenme arzumdan rahim filmi çektirmiştim. 2 tüpüm de de ne bir yapışıklık ne tıkanıklık söz konusuydu. ama dış Gebeliği inanılmaz acılar Çekerek yaşadım. Açık olan tüpte dış gebelik açık olmayandan normal gebelik yaşayan okadar çok bayan var ki.. Buna rağmen yine de kalan tek tüpüm için hsg çekilmeyi düşünüyorum. Hayırlısıyla Anne Olmayı Herşeyden çok arzulamak böyle birşey işte. Demem o ki Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız elimizden ne geliyorsa her çareyi arayacağız her birimiz. Rabbim in bizim için hayırlı olan neyse gönüllerimizi de razı etmesi, en kısa zamanda anne olmamız dileğiyle

ÇokUOTE="Bucubucuu, post: 37259722, member: 608329"]Herkese merhaba, ben de Temmuz ayında dış gebelik yaşadım iğneyle düşürülmeye çalışılsa da iç kanama geçirdim laparoskopi yapılarak sağ tüpüm alındı. 7. Ayımda hamile kaldım fakat hamile kalmadan 2 ay önce yani 5. Ayımda kafama çok taktığımdan ve sebebi neyse bir an önce öğrenme arzumdan rahim filmi çektirmiştim. 2 tüpüm de de ne bir yapışıklık ne tıkanıklık söz konusuydu. ama dış Gebeliği inanılmaz acılar Çekerek yaşadım. Açık olan tüpte dış gebelik açık olmayandan normal gebelik yaşayan okadar çok bayan var ki.. Buna rağmen yine de kalan tek tüpüm için hsg çekilmeyi düşünüyorum. Hayırlısıyla Anne Olmayı Herşeyden çok arzulamak böyle birşey işte. Demem o ki Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız elimizden ne geliyorsa her çareyi arayacağız her birimiz. Rabbim in bizim için hayırlı olan neyse gönüllerimizi de razı etmesi, en kısa zamanda anne olmamız dileğiyle[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun son olsun inşallah kıymetini bilelim diye rabbim emanetini böyle bir imtihandan sonra verecek inşallah. İlk hamilelik miydi ve filmi hamile kalmadan mi çektirmistin?

N
[TE="ytrn42, post: 37259605, member: 501733"]
Filmde karar kıldım en azından içim rahatlar.Doktorlar niçin rahat bu konuda anlayamıyorum hayır ben teklif ediyorum gerek yok diyor açıklamasız. Inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız ve bunlar bizim için geride kalmış acı tecrübe olarak kalır :KK43:
[/QUOTE]

aynen ya bana da gerek yok demişti ama gerekmiş aslında bi zarar gelmezdi belki faydası bile olacaktı benim bide açık ameliyatla sonlandırıldı asıl dr umun beni yönlendirmesi gerekirdi. neyse olan oldu Yaradan ne yazdıysa o oluyo inşallah bi üçüncüsünü yaşatmaz Allahım kimseye göstermesin[/QUOTE]
ne zaMan film cektirceksin ve yaptirmayi dusundugun testler var mi?

Herkese merhaba, ben de Temmuz ayında dış gebelik yaşadım iğneyle düşürülmeye çalışılsa da iç kanama geçirdim laparoskopi yapılarak sağ tüpüm alındı. 7. Ayımda hamile kaldım fakat hamile kalmadan 2 ay önce yani 5. Ayımda kafama çok taktığımdan ve sebebi neyse bir an önce öğrenme arzumdan rahim filmi çektirmiştim. 2 tüpüm de de ne bir yapışıklık ne tıkanıklık söz konusuydu. ama dış Gebeliği inanılmaz acılar Çekerek yaşadım. Açık olan tüpte dış gebelik açık olmayandan normal gebelik yaşayan okadar çok bayan var ki.. Buna rağmen yine de kalan tek tüpüm için hsg çekilmeyi düşünüyorum. Hayırlısıyla Anne Olmayı Herşeyden çok arzulamak böyle birşey işte. Demem o ki Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız elimizden ne geliyorsa her çareyi arayacağız her birimiz. Rabbim in bizim için hayırlı olan neyse gönüllerimizi de razı etmesi, en kısa zamanda anne olmamız dileğiyle
merhaba aynı şeyleri yaşamışız sanırım ki benimde kafama takılan en büyük şey gebelik gecikince bir sorun mu var diye hsg çekilmiştim ve iki tüpte de sıkıntı yok denilmişti ama üç ay sonra dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı. açık olan tüpte nasıl oldu da dış gebelik oldu anlayamıyorum. ameliyat sonrası tekrar çekildim hsg sol tüp açık deniildi sonraki ay aşılama yaıpıldı ama tutmadı. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bunun bir önlemi neden yok onu anlamıyorum

merhaba aynı şeyleri yaşamışız sanırım ki benimde kafama takılan en büyük şey gebelik gecikince bir sorun mu var diye hsg çekilmiştim ve iki tüpte de sıkıntı yok denilmişti ama üç ay sonra dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı. açık olan tüpte nasıl oldu da dış gebelik oldu anlayamıyorum. ameliyat sonrası tekrar çekildim hsg sol tüp açık deniildi sonraki ay aşılama yaıpıldı ama tutmadı. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bunun bir önlemi neden yok onu anlamıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiçbirimiz bunları tekrar yaşamayız. Benim dr um çok güvendiğim inandığım bir üniversite hocası. Ben de kendisine aynı şeyi sorduğumda, neden tüplerim açıkken böyle birşey Başıma geldi? Kendisi bununla ilgili çok çalışma olduğunu fakat kesin bir sebebinin olmadığını hatta bazen hocalarımla görüştüğümde bunun mevsimsel olduğunu dahi Öne sürenler var bir düşün dedi herkes farklı şeyler söylüyor herkesi dinlersen zaten karmakarışık olan aklını daha da kalabalıklaştırırsın. Bunun özel bir sebebi olmadığını( tüpte tıkanıklık yapışıklık yoksa ) düşünüyorum. Kaldı ki ilki dış gebelik olup aynı tüpten 2 kez hamile kalıp doğum yapan tanıdığım var. Kısmet diyelim Demekki yaşamamız gerekiyormuş bunları. Hiç korkma bundan sonrası için. Ben soğan kürü uygulamaya başladım gerçi evde olamadığım 2 gün ara vermiş oldum ama bırakmadım devam ediyorum bu ay olmazsa ( ne taraftan yumurtam oluşuyor bilmeden denemeye devam ediyoruZ) önümüzdeki ay incir kürü yapıp olumsuz sonuç alırsam hsg çektirip yumurtlama takibiyle devam edeceğim. Umarım Rabbim bekletmeden nasip eyler hepimize

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiçbirimiz bunları tekrar yaşamayız. Benim dr um çok güvendiğim inandığım bir üniversite hocası. Ben de kendisine aynı şeyi sorduğumda, neden tüplerim açıkken böyle birşey Başıma geldi? Kendisi bununla ilgili çok çalışma olduğunu fakat kesin bir sebebinin olmadığını hatta bazen hocalarımla görüştüğümde bunun mevsimsel olduğunu dahi Öne sürenler var bir düşün dedi herkes farklı şeyler söylüyor herkesi dinlersen zaten karmakarışık olan aklını daha da kalabalıklaştırırsın. Bunun özel bir sebebi olmadığını( tüpte tıkanıklık yapışıklık yoksa ) düşünüyorum. Kaldı ki ilki dış gebelik olup aynı tüpten 2 kez hamile kalıp doğum yapan tanıdığım var. Kısmet diyelim Demekki yaşamamız gerekiyormuş bunları. Hiç korkma bundan sonrası için. Ben soğan kürü uygulamaya başladım gerçi evde olamadığım 2 gün ara vermiş oldum ama bırakmadım devam ediyorum bu ay olmazsa ( ne taraftan yumurtam oluşuyor bilmeden denemeye devam ediyoruZ) önümüzdeki ay incir kürü yapıp olumsuz sonuç alırsam hsg çektirip yumurtlama takibiyle devam edeceğim. Umarım Rabbim bekletmeden nasip eyler hepimize

Geçmiş olsun bu soğan kürüne dış gebelikten ne kadar zaman sonra başladınız bende başlamak istiyorum benim beta henüz sıfırlanmadı.Soğan kürü akabinde incir kürü de yapacağım inşallah uygulayan herkese vesile olur ve hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız.

ne zaMan film cektirceksin ve yaptirmayi dusundugun testler var mi?[/QUOTE]

adetimi bekliyorum adetim bitince ekim sonu gibi çektiricem ve bi perinatoloğa görünmeyi düşünüyorum. dr um hangi testleri yapmamı isterse onu yaptırırım heralde

ne zaMan film cektirceksin ve yaptirmayi dusundugun testler var mi?

adetimi bekliyorum adetim bitince ekim sonu gibi çektiricem ve bi perinatoloğa görünmeyi düşünüyorum. dr um hangi testleri yapmamı isterse onu yaptırırım heralde[/QUOTE]

inşallah temiz çıkar sonucu yazarsın

Arkadaşla iyi akşamlar haziran ayında hamile kaldım 3 ağustosta sancı ve kanamayla hastaneye gittim dis gebelik olduğunu öğrendim daha sonra 10 gun arayla 2 defa kurtaj oldum sonra 1 doz iğneyle düşürüldü igneyi 28 ağustosta vurulmuş tum ama halen adet olmadım ne yapmam gerekir sizce biraz daha bekliyeyimmi

Bu arada herkese geçmiş olsun benim doktorum benden rahim filmi istemedi 3 ay korunman yeterli dedi benimde rahim filmi cektirmem gerekirmi sizce teşekkür ler

Geçmiş olsun bu soğan kürüne dış gebelikten ne kadar zaman sonra başladınız bende başlamak istiyorum benim beta henüz sıfırlanmadı.Soğan kürü akabinde incir kürü de yapacağım inşallah uygulayan herkese vesile olur ve hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız.
Hepimize geçmiş olsun. 2. Regl bittikten sonra yani adetin 7. Günü başladım . Şimdilik akıntı ağrı herhangi bir etki görmedim. Soğan kürüyle birlikte 2 günde 1 akşamları Aslan pençesi Demleyip içiyorum Saracoğlu'nu dinlemiştim bu dönemde. Dediklerini uyguluyorum

Bayanlar beta sifirlanmadan adet görmek mümkün mü? Benim perşembe 30 du beta dün kanama başladı ve devam ediyor adet dönemindeki gibi ve parçalarda geliyor var mı fikri olan :(

Merhaba hanımlar, değerler sıfırlandı ama hala sıkıntı bitmedi. Sizler iğneden kaç gün sonra adet gördünüz ? Bugün tam 1 ay oldu benim ama tık yok :(

Bemimde igne vurulalı 1 ay 15 gun oldu ama bende adet görmedim doktora gitmeyi düşünüyorum birde belim çok ağrıyor

Merhaba hanımlar, değerler sıfırlandı ama hala sıkıntı bitmedi. Sizler iğneden kaç gün sonra adet gördünüz ? Bugün tam 1 ay oldu benim ama tık yok :KK43:
Canım ben iğne vurulduktan 24 gün sonra adet oldum.Adet döneminde de hcg 1.75 e düştü birdaha da test yapmadım.

Back
X