Teşekkür ederim canım inş hepimizin bebişlerine kavuşacağı gün yakındırşimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah kısa surede toparlanırsın hiç üzülme hayırlısıyla tüp bebek yöntemiyle nasip olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inş hepimizin bebişlerine kavuşacağı gün yakındırşimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah kısa surede toparlanırsın hiç üzülme hayırlısıyla tüp bebek yöntemiyle nasip olur inşallah
Canım herkeste kanama olmayabilirmiş.Aklına takılıyorsa pazartesi bi hcg ölçtür değerlerine bi baktır derim ben.Katiliyorum sana.bende birsuru doktor gezip karar vermek zorunda kaldm.ustelik kurtaj olmama ragmen birsey degismedi.sonra igneyi mecbur oldum yine.doktorlara guvenmek zorundayiz malesefki.buarada ben igneyi oldum ama kanama falan yok hic gelmeyecekmi acaba.bugun kasik batmasi dsinda hic sikayetim yok.ilac etki ediyomu diye dusunmekten kendimi alamiyorum.daha carsambaya cok var.igneye raziyim yine ama ameliyat ürkutucü.sadece dua etmek geliyo elden.
4. Testimde de hcg değerim yükselmedi. Bu da dış gebelikmişcanım üstelik sağ yumurtalığımda da kist oluşmuş ve kanama başlamış yarın sabah ameliyata giriyorum tüplerim alınacak zaten biri açık o da 2 kez dış gebelik geçirdi normal yolla hamile kalmaya kalksan yüzde 90 dış gebelik olur diyo dr. Ona güveniyorumaldırıcam tüplerimi bundan sonra tek şansım tüp bebek olur artık
Çok normal.Benim önceki yazdıklarıma bakarsan benzer durum bende de olmuştu.245 di iğne vurulduğunda değerim.4. gün 390 a çıkmıştı sonra düşmeye başladı.Şimdi 80 lere geriledi.Bu hafta yine ölçtürcem.Geçmiş olsunBugün 4.gunuydu iğnenin.beta 284 çıktı.iğneden önce 201 di.çarsamba birdaha ölçüm yapılacak merakla bekliyorum.
Canım bu iğneyle tedavi süresi biraz uzun sürüyobenim değerim 45 günde sıfırlanmıştı geçen yıl ve 30 gün falan da kanama sürdü acil şifalar dilerim canım inş bir an önce düşer de kurtulursunDüşmeye başlayınca 2. Igneye gerek kalmaz sanirim.igneden sonra duşen değer tekrardan yükselirmi acaba.çok uzun zaman alıyor düşmesi.doktorun dış gebeligın neden oluştuğuna dair birsey söyledimi
Zaten nedenini hic bir doktor soylemiyor ama tekrarlamasi yuksek ihtimal deniyor hamilelik istiyorum ama ayni seyleri tekrar yasamaktan korkuyorum kaderimize terk edilmisz sanki neden ya da tedavi yok ama tekrarlamasi olagan diye yuzume baka baka diyo bunu doktor tekrarlarsa nelet yasayacagimizi dusunen yokHerkeste farklı sanırım.Ben bugün adet oldum..Doktorum dış gebeliğin neden olduğunu söylemedi.Sadece değerin sıfırlandıktan 2-3 ay sonra gel tüplerin durumuna bakalım rahim filmi çekelim dedi.Umarım normale döneriz en kısa zamanda.Kan kaybetmekten elim ayağım buz gibi artık
Canım 7. gün düşüş olduysa Allah'ın izniyle birdaha yükselmez.İçini ferah tut.Geçmiş olsunGeçmiş olsun.benimde ilk vurulduğumda midem çok bulanmiştı.dün iğnenin 7.günüydü degerim 230a düşmüş.tedavi etkili oluyor galiba.haftaya beta ölculecek 200ün altina duserse ikinci igneye gerek yokmus.umarim degerlerimiz biran once düser.senin hcg kaçtı
Dün iğneyi oldum, şu an feci bir mide bulantım var..
Umarım hcg değerim düşer ve bu kabus biterYoksa tekrar iğne veya ameliyat olmak istemiyorum..Hepimize Allah sağlık ve sabır versin canlar.
Zaten nedenini hic bir doktor soylemiyor ama tekrarlamasi yuksek ihtimal deniyor hamilelik istiyorum ama ayni seyleri tekrar yasamaktan korkuyorum kaderimize terk edilmisz sanki neden ya da tedavi yok ama tekrarlamasi olagan diye yuzume baka baka diyo bunu doktor tekrarlarsa nelet yasayacagimizi dusunen yok
Canim sekiz ay oldu bana zaten sogan kuru de yaptim simdi de brokoli kuru yapacam tupler icin iyiymis hem tek tup hem de yumurta zayifligi var ben de biraktim zamana artik olmazsa tup bebek sen de korunma surecinde kurler dene ozellikle brokoliCanım ben değerlerim sıfırlanınca iyi bir doktora gidip muayenemi olucam.Sana da tavsiye ederim.Çünkü uzun zamandır kanama geçiriyoruz mantar enfeksiyon olmuş olabiir.Tekrar gebe kalmadan tetkikleri yaptırmak şart.Hem dış gebelik nedeni belli değil.Herkes kendi bedeninin doktorudur ben açıkçası enfeksiyondan şüpheleniyorum.Bunları doktorla konuşmak içimizi ferahlatmak lazım.Rahim filmimi de çektircem ama 2 ay beklicem bunun için.Açıkcası toplamda 5-6 ay çocuk düşünmüyorum.İşimizi riske atmamak lazım.İğne de hoş bir şey değil sonuçta bağışıklık sistemine böbreklere,karaciğere ciddi zararları var.Sürekli kan veriyoruz hcg takibi için kan değerlerimiz ne durumda bilmiyoruz.Toparlanmak için belli bir süre şart.Bence sen de bekle.İnşallah sonrasında sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Şu soğan kürünü de deneyebiliriz aslında.