Ytrn çok geçmiş olsun Allah ferahlık ve hayırlı gebelik versin. Peki beta ne kadar yükselmişti sende en fazla? Film konusu iyice tereddüte soktu beni
merhaba aynı şeyleri yaşamışız sanırım ki benimde kafama takılan en büyük şey gebelik gecikince bir sorun mu var diye hsg çekilmiştim ve iki tüpte de sıkıntı yok denilmişti ama üç ay sonra dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı. açık olan tüpte nasıl oldu da dış gebelik oldu anlayamıyorum. ameliyat sonrası tekrar çekildim hsg sol tüp açık deniildi sonraki ay aşılama yaıpıldı ama tutmadı. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bunun bir önlemi neden yok onu anlamıyorumHerkese merhaba, ben de Temmuz ayında dış gebelik yaşadım iğneyle düşürülmeye çalışılsa da iç kanama geçirdim laparoskopi yapılarak sağ tüpüm alındı. 7. Ayımda hamile kaldım fakat hamile kalmadan 2 ay önce yani 5. Ayımda kafama çok taktığımdan ve sebebi neyse bir an önce öğrenme arzumdan rahim filmi çektirmiştim. 2 tüpüm de de ne bir yapışıklık ne tıkanıklık söz konusuydu. ama dış Gebeliği inanılmaz acılar Çekerek yaşadım. Açık olan tüpte dış gebelik açık olmayandan normal gebelik yaşayan okadar çok bayan var ki.. Buna rağmen yine de kalan tek tüpüm için hsg çekilmeyi düşünüyorum. Hayırlısıyla Anne Olmayı Herşeyden çok arzulamak böyle birşey işte. Demem o ki Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız elimizden ne geliyorsa her çareyi arayacağız her birimiz. Rabbim in bizim için hayırlı olan neyse gönüllerimizi de razı etmesi, en kısa zamanda anne olmamız dileğiyle
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiçbirimiz bunları tekrar yaşamayız. Benim dr um çok güvendiğim inandığım bir üniversite hocası. Ben de kendisine aynı şeyi sorduğumda, neden tüplerim açıkken böyle birşey Başıma geldi? Kendisi bununla ilgili çok çalışma olduğunu fakat kesin bir sebebinin olmadığını hatta bazen hocalarımla görüştüğümde bunun mevsimsel olduğunu dahi Öne sürenler var bir düşün dedi herkes farklı şeyler söylüyor herkesi dinlersen zaten karmakarışık olan aklını daha da kalabalıklaştırırsın. Bunun özel bir sebebi olmadığını( tüpte tıkanıklık yapışıklık yoksa ) düşünüyorum. Kaldı ki ilki dış gebelik olup aynı tüpten 2 kez hamile kalıp doğum yapan tanıdığım var. Kısmet diyelim Demekki yaşamamız gerekiyormuş bunları. Hiç korkma bundan sonrası için. Ben soğan kürü uygulamaya başladım gerçi evde olamadığım 2 gün ara vermiş oldum ama bırakmadım devam ediyorum bu ay olmazsa ( ne taraftan yumurtam oluşuyor bilmeden denemeye devam ediyoruZ) önümüzdeki ay incir kürü yapıp olumsuz sonuç alırsam hsg çektirip yumurtlama takibiyle devam edeceğim. Umarım Rabbim bekletmeden nasip eyler hepimizemerhaba aynı şeyleri yaşamışız sanırım ki benimde kafama takılan en büyük şey gebelik gecikince bir sorun mu var diye hsg çekilmiştim ve iki tüpte de sıkıntı yok denilmişti ama üç ay sonra dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı. açık olan tüpte nasıl oldu da dış gebelik oldu anlayamıyorum. ameliyat sonrası tekrar çekildim hsg sol tüp açık deniildi sonraki ay aşılama yaıpıldı ama tutmadı. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bunun bir önlemi neden yok onu anlamıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah bir daha hiçbirimiz bunları tekrar yaşamayız. Benim dr um çok güvendiğim inandığım bir üniversite hocası. Ben de kendisine aynı şeyi sorduğumda, neden tüplerim açıkken böyle birşey Başıma geldi? Kendisi bununla ilgili çok çalışma olduğunu fakat kesin bir sebebinin olmadığını hatta bazen hocalarımla görüştüğümde bunun mevsimsel olduğunu dahi Öne sürenler var bir düşün dedi herkes farklı şeyler söylüyor herkesi dinlersen zaten karmakarışık olan aklını daha da kalabalıklaştırırsın. Bunun özel bir sebebi olmadığını( tüpte tıkanıklık yapışıklık yoksa ) düşünüyorum. Kaldı ki ilki dış gebelik olup aynı tüpten 2 kez hamile kalıp doğum yapan tanıdığım var. Kısmet diyelim Demekki yaşamamız gerekiyormuş bunları. Hiç korkma bundan sonrası için. Ben soğan kürü uygulamaya başladım gerçi evde olamadığım 2 gün ara vermiş oldum ama bırakmadım devam ediyorum bu ay olmazsa ( ne taraftan yumurtam oluşuyor bilmeden denemeye devam ediyoruZ) önümüzdeki ay incir kürü yapıp olumsuz sonuç alırsam hsg çektirip yumurtlama takibiyle devam edeceğim. Umarım Rabbim bekletmeden nasip eyler hepimize
ne zaMan film cektirceksin ve yaptirmayi dusundugun testler var mi?
Hepimize geçmiş olsun. 2. Regl bittikten sonra yani adetin 7. Günü başladım . Şimdilik akıntı ağrı herhangi bir etki görmedim. Soğan kürüyle birlikte 2 günde 1 akşamları Aslan pençesi Demleyip içiyorum Saracoğlu'nu dinlemiştim bu dönemde. Dediklerini uyguluyorumGeçmiş olsun bu soğan kürüne dış gebelikten ne kadar zaman sonra başladınız bende başlamak istiyorum benim beta henüz sıfırlanmadı.Soğan kürü akabinde incir kürü de yapacağım inşallah uygulayan herkese vesile olur ve hayırlı sağlıklı gebelikler yaşarız.
Canım ben iğne vurulduktan 24 gün sonra adet oldum.Adet döneminde de hcg 1.75 e düştü birdaha da test yapmadım.Merhaba hanımlar, değerler sıfırlandı ama hala sıkıntı bitmedi. Sizler iğneden kaç gün sonra adet gördünüz ? Bugün tam 1 ay oldu benim ama tık yok
İğnenin yan etkileri olabilir.Benim de bel ve kasık ağrılarım oluyordu.Geçti amaBemimde igne vurulalı 1 ay 15 gun oldu ama bende adet görmedim doktora gitmeyi düşünüyorum birde belim çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?