Cnm benimde kollarim delik desik oldu artik iğne korkumda kalmadı :) perşembe günü tekrar kan vericem umarim düşer yoksa tekrar iğne yapılacak. Doktorum iğne vuruldugum gün hastanede yatiriyor artik maddi ve manevi olarak iyice yoruldum.1-2 saat kadar müşade altında tuttular sonra gönderdiler eve.Cuma günü tekrar hcg yaptırmam lazım ama ben yarın yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi.Ya yükseliyorsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Bir yanından da kan vere vere delik deşik oldu kolum of offfff.
Ben de cuma günü kan vercem yine.Neyse vücutta doğru düzgün kan kalmadığı için en azından iç kanama tehlikemizde kalmamıştırBETA BETA diye kafayı yiyeceğim.
Cnm perşembe günü tekrar kan vericem inşallah düşer iğneyi vurulduktan sonra düşmüştü ama 4 gun sonra azda olsa geri yukselmisti. Inşallah ikinci iğneyi olmam aklim hep karışık acaba bir eğitim araştırma hastanesinede gitsem mi doktoruma da güveniyorum ama offf iyive kafa karıştı.Mesyou, değerim yükseldi diyordun.Düşüşe geçmiş mi baktırdın mı sonrasında?İkinci iğneye gerek kaldı mı merak ettim?
Benim bugün hic kanamam olmadi adet zamanimda geldi ama sendede boyle birsey olmusmuydu.offf yarini beklemek cok zorrOzaman perşembe günkü sonucuna göre karar versen daha doğru olacak gibi.Cuma günü benim de değerim yükselmişse doktor ikinci iğneyi vuracakmış.Ama araştırdığıma göre çok daha yüksek hcg değerleri bile tek iğnede düşmüş.Umarım bizimki de düşer.
İnşallah canım.Bakalım bir iki güne anlarız sonuçlar ne alemde.Şu kontrollerde bi bitsin eski yaşantıma yeniden dönmek istiyorum.Fazla iş de yapamıyorum bir şey olur korkusuyla.Kitaplara sardım artık tek güzel yanı o :)Ewet cnm yaa ayni korkular endişe icimi yiyor ben tek değilim sende yanindan telfnunu ayirma ama insallah bunuda yenicez böyle olmasa iyiydi ama sağlık olsun. Allahin izniylekokötü bisey olmadan kontrollerle atlati
Cnm iğneden once 346 bir gun sonra 314 oldu. 4. Gun 340 oldu 6. Gun 349 olmuştu dokktorum 2iğneyi vurdu. Sali gun kan vermeye tekrar gidicemMesyou,iğne vurulduktan sonraki 4. gün benim de yükselme olmuştu.6. günden sonra düşmeye başladı değer.Doktorunla görüştün mü nededi sonuç için?
Cnm doktorum dar bir yerinde olabilir oyuzden dusmekte direniyordur dedi ikinci iğneyi bugün vurundum . Ameliyatlik bi durum yok ikinci igneyle duser dedi :) sai gününü bekliyoruz. Dusmemesi stresle alakali değil dediCnm iğneden once 346 bir gun sonra 314 oldu. 4. Gun 340 oldu 6. Gun 349 olmuştu dokktorum 2iğneyi vurdu. Sali gun kan vermeye tekrar gidicem
Ameliyatlık bir durum olmamasına sevindim canım.İğne de çok can yakıyor ya...Neyse umarım bu sefer işe yarar geçmiş olsun.Buarada değerler yükseldiği zamanlar kanama duruyor sanırım.Sen de kanama kesilmesi oldu mu bir kaç gün süren?Cnm doktorum dar bir yerinde olabilir oyuzden dusmekte direniyordur dedi ikinci iğneyi bugün vurundum . Ameliyatlik bi durum yok ikinci igneyle duser dedi :) sai gününü bekliyoruz. Dusmemesi stresle alakali değil dedi
merhaba, size birsey sormak istiyorum. ben mart ayında dıs gebelik yasadım ve burda da yazmıştım. neyse iğne ile sonlandırıldı ameliyata gerek kalmadı cok sukur . doktorum 3 ay sonra hsg çektirip ondan sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti ama ramazan bayram derken ben erteledim su an bebek düşünüyoruz ama ben de cok iltihap var ilaç kullandım ama hemen yine oldu sonra tekrar ilaç yazdırdım şimdi kullanmaya başladım ilaçlar bitince denemeye başlasam mı yoksa illa hsg çektirsem mi karar veremedim. aynı seyi bi daha yasamaktan cok korkuyorum.
Ewet cnm oldu ama doktorum kanamanin kesilmesiyle alakası yok dediAmeliyatlık bir durum olmamasına sevindim canım.İğne de çok can yakıyor ya...Neyse umarım bu sefer işe yarar geçmiş olsun.Buarada değerler yükseldiği zamanlar kanama duruyor sanırım.Sen de kanama kesilmesi oldu mu bir kaç gün süren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?