Canım yazmıştım ben daha önce kopyalıyorum şimdi senin için
Kızlar benim için çok dua edin, tam 4 haftalığiz sanırım keseyi görmeden rahatlayamayacağım...
Ama size yaptığım herşeyi yazmak istiyorum bunların bana faydası olduğunu düşünüyorum çünkü öncesinde de 9 ay sonunda hamile kalmıştım bu defa korunma sürecinden sonra hemen oldu hem de tek tüple ...
Ameliyattan sonra 1. Ay Klomenden dolayı oluşan kistler için soğan suyu içtim. Bir haftada gitti
2. Ayda soğan suyu içtim bir hafta yine sadece yeşil çay içtim
3. Ay Türkiye'ye taşınma işlemlerinden dolayı bişey yapmadım doktora gittim yumurtalar nasıl diye çok iyi çıktı
4. Ay artık tam anlamıyla program yapmalıydım kürlerle. Hayıt suyu her gün içtim bir şişe bitirdim bu arada ballı kekik içtim iki günde bir arasıra papatya adaçayı içtim memleketten maydonoz geldikçe maydonoz buharına oturdum günlük pedimde hep bir damla adaçayı yapı koydum resmen nefes aldırdı onlar, ara ara soğan suyu içtim ... Beslenmeme çok dikkat ettim portakal suyu içtim hep Ispanak brokoli yedim
5. Ay artık hem sağda hem solda yumurta olsun iste kürler yapmalıydım... Ve eşim Türkiye'ye bir haftalığına gelecekti zaten :) 4. Aydan zaten çocuk duasına başlamıştım her gün 19 defa sabahları okudum. Bal tarçın çörek otu yedim ama sadece bir hafta çok fazla olup da kist olmasın diye, eşim geldi 10. Gün ve hergün maydonoz buharı ve sonrasında değerlendirme:) bu Arada yumurtlamadan önce tefriciye okuttum 4444 defa... Derler ya çok dua etmek isteyin edin o kabul olacağına işarettir diye bebek konusunda çok kırıldım insanlara oturdum hüngür hüngür ağladım Allah'a sadece yalvardım hayırlı evlat için eşimin baba olabilmesi için ... Artık yumurtlama bitti ve ben eşime ben hamileyim dedim, o da daha erken umutlanma dedi ama hissettim dua ettim bu bir ay hep yattım en ufak ağırlık kaldırmadım.şükütler olsun hamileyim ama korkular hala devam ediyor Rabbim neyler neylerse güzel eyler...
Şuan 11 haftalık olduk bu arada /) bol şans