günaydın anlatınca belki hatırlayanlar olur ben ekim sonu kasım başı gibi aslında kasım ayında dış gebelik yaşadım.doktor ilaç vermedi değerlerim düştüğü için kendiliğinden sonlanıyor dedi. beş gün hastanede gözetim altında tuttu doktor.ama sağ tarafımdakı yani kasığımdaki ağrı hiç geçmedi.mart ayında hamile olduğumu öğrendim daha yeni yani ama yaklaşık 3 gündür aynen dış gebelikte oğluduğu gibi sağ tarafıma çok kötü sancı giriyor, sağ tarafıma yatamıyorum sağ bacağımda çekme oluyor sanki.
ya o kadar tuhaf bir ağrı ki anlatamam kasık diyorum ama kasık ağrısı değil aslında sağ tarafımda zonklayıcı bir ağrı. ayrıca göbeğimede ağrı giriyor ara ara.ben şimdi çok korkuyorum yine dış gebelik mi yaşıyorum diye inananın doktora gitmeye korkuyorum şimdi 2 gün arayla tekrardan kan testi isteyecekler aynı işlemleri yaşamak beni çok üzüyor.böyle bişey olabilirmi yani 4 ay araylar üst üste dış gebelik yaşanırmı.
ayrıca çarşamba günü doktorda randevum var.
ya o kadar tuhaf bir ağrı ki anlatamam kasık diyorum ama kasık ağrısı değil aslında sağ tarafımda zonklayıcı bir ağrı. ayrıca göbeğimede ağrı giriyor ara ara.ben şimdi çok korkuyorum yine dış gebelik mi yaşıyorum diye inananın doktora gitmeye korkuyorum şimdi 2 gün arayla tekrardan kan testi isteyecekler aynı işlemleri yaşamak beni çok üzüyor.böyle bişey olabilirmi yani 4 ay araylar üst üste dış gebelik yaşanırmı.
ayrıca çarşamba günü doktorda randevum var.