Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım kusura bakma geç cevap yazıyorum malum nedenden dolayı bilgisaya pek oturamıyorum:)))Rahim filmini ameliyat olduktan sonra üç ay sonra yaptırdım. Korkulacak bir şey yok film çektirmede bu arada. sol tüpüm açık çıktı çok şükür. Ben genelde mantar oluyordum evlendiğimden beri. Ben dış gebeliğimin nedenini hep bu sebeple olduğunu düşündüm ama doktorlar herhangi bişi demedi bu hastalığım nedeni hakkında. Allah hiçkimseye yaşatmasın bu acıyı. Bebek istemedim bir süre ama tabi o çok uzun bir süre olmuyor. Çok şükür yüzümüzü güldüren bir sebebp yarattı Allah'ım İnşallah sen de hamile kalırsın ve yaşadıklarını bir anlık kötü bir olay diye hatırlarsın.Bu arada herhangi bir tedavi kürü uygulamadım. Hatta tam da artık aşılama mı yaptırsak düşüncesiyle neredeyse doktora gidecektik. dedim ya 8 ay sonra bebek haberini aldık. Şimdi 15 haftalık ve ben onun sırt kaslarına kadar gördüm bu hafta girdiğim ultrasonda:))))Darısı sana inşallah:)))

Amin canım inşallah isteyen herkes alsın evladını kucagına:) teşekkür ederim

kızlaaarr merhabalar;

dış gebelikten sonra ikinci reglimi oluyorum ama bu hepsinden farklı çok az ve koyu renkli normalde 4 gün sürerdi ama 3. günde kesildi az az geldi
sizde yaşadınızmı böyle canım sıkıldı şimdi yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim

Sağolasın cerolum, cinsiyet henüz belli değil aman sağlıklı olsun da...gerçi rüyamda erkek gördüm, ama hep ekşi yiyorum yani hiçbir şey belli değil:))
Ben de inşallah zamanında bebeğimi kucağıma laırım ve sizlerin arasına katılırım:))

canim ruyalarin cikiyirmu benim cok sukur hic cikmaz ben kiz gordum oglusum var :))
ben ilk 3ay hep tuzlu eksi yedim 4.ayda.snra hayatimin geri kalanini sadecee tatli ile gecirebilir dedim ve 20 kilo aldim an dikkat et.
saglikla alican insallah yavrunu
ALLAHIM isteyen herkese saglikli versin.
Ah canım ne güzel valla, ben De senin gibiyim eşim ile 3 ayda bir görüşebileceğiz, inşallah ben de hemen kalıtım yazın :)
senin esin ne is yapiyor insallah kisa zamanda olur

canim ruyalarin cikiyirmu benim cok sukur hic cikmaz ben kiz gordum oglusum var :))
ben ilk 3ay hep tuzlu eksi yedim 4.ayda.snra hayatimin geri kalanini sadecee tatli ile gecirebilir dedim ve 20 kilo aldim an dikkat et.

senin esin ne is yapiyor insallah kisa zamanda olur

Biz yurtdışından yeni geldik o yine gidecek, mühendis canım inşallah gelsin artık :)

rüyalarım zaman zaman çıkar .Bakalım bu hafta çarşamba sanırım cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz ben hala tatlı yemiyorum ekşiyi de azalttım ama fena bir şekilde yemek yiyorum. Ben de çok kilo alacağım sanırım. Daha 16 haftalığım ve 4 kilo aldım!!!!Durduramıyorum kendimi... Ama olsun cerol karnının şiştiğini görmek bile o kadar güzelllll kiiiiiiiiiiiii:))):49::49::49:

bekliyorum canım.
yumurtlama dönemim bitti ayın 16 sını bekliyorum sabırsızlıkla. sen nasılsın durumlar ne?

Biz bu ay denemeyi düşünüyorduk sağdan yumurtlamişim, korunmayı bıraktık ama sağdan yumurtlarım, eşimde yurtdışına gidiyor zaten Temmuz'a kadar deneme yok :s boş geçecek yani, Off artık çok istiyorum ama :( en yakınlarım adetime bir hafta kala denedik hamileyim diyor,biz yumurtlama dönemi olan kontrol vs herşeyi yaptırıyoruz yok işte :( Türkiye'ye yerleştim ben de ev yerleşme derken unutmuştum ama dün dolaşmaya çıktık Park'ta herkes bebeğini gezdiriyor, şimdi karnım kocaman olacaktı:( unutulmuyormuş maalesef :(((((

Biz bu ay denemeyi düşünüyorduk sağdan yumurtlamişim, korunmayı bıraktık ama sağdan yumurtlarım, eşimde yurtdışına gidiyor zaten Temmuz'a kadar deneme yok :s boş geçecek yani, Off artık çok istiyorum ama :( en yakınlarım adetime bir hafta kala denedik hamileyim diyor,biz yumurtlama dönemi olan kontrol vs herşeyi yaptırıyoruz yok işte :( Türkiye'ye yerleştim ben de ev yerleşme derken unutmuştum ama dün dolaşmaya çıktık Park'ta herkes bebeğini gezdiriyor, şimdi karnım kocaman olacaktı:( unutulmuyormuş maalesef :(((((

unutulmuyor o günler, benim de her an aklıma geliyor maalesef :(
yeni evin hayırlı olsun inşallah uğur getirir müjdeni de beraberinde getirir.
şunu daha önce okumuştum birçok yerde; tüpünün olmadığı taraftan yumurtlamış olsan da diğer taraftaki tüp onu kapabiliyormuş. yani şansın hep var aslında.sen sağlam tarafına yatmaya çalış ki oraya doğru yol alabilsin.

Kizlar merhaba bende 5 ay ince dis gebelkk5 geçirdim 2 buçuk ay kanamam surdu bittikten sonra 2 buçuk ay sonra adet oldum toplam 5 ay oldu bu ay korunmayi birakmayi düşünüyorum dogrumudur sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ALLAHIM isteyen herkese saglikli versin

Evet canım rüyalarım çıkıyormuş bir oğluşum olacak benim de...

Kizlar merhaba bende 5 ay ince dis gebelkk5 geçirdim 2 buçuk ay kanamam surdu bittikten sonra 2 buçuk ay sonra adet oldum toplam 5 ay oldu bu ay korunmayi birakmayi düşünüyorum dogrumudur sizce?

Geçmiş olsun canım Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.
nasıl sonlandırıldı peki? ameliyat, iğne vs..

genel olarak 3 adet dönemi geçirilmesi yeterli diyor doktorlar. aksi bir durum olmadıysa eğer.
benim de 4 ay geçti üzerinden, biz de bu ay korunmayı bıraktık bekliyoruz Rabbim ne gösterecek

Geçmiş olsun canım Allah bir daha hiçbirimize yaşatmasın.
nasıl sonlandırıldı peki? ameliyat, iğne vs..

genel olarak 3 adet dönemi geçirilmesi yeterli diyor doktorlar. aksi bir durum olmadıysa eğer.
benim de 4 ay geçti üzerinden, biz de bu ay korunmayı bıraktık bekliyoruz Rabbim ne gösterecek

Kendi kendine sonlandı benimki ilaç felan kullanmadım o yüzden biraktim bu ay korunmayı sizin nasil sonlandi?

unutulmuyor o günler, benim de her an aklıma geliyor maalesef :(
yeni evin hayırlı olsun inşallah uğur getirir müjdeni de beraberinde getirir.
şunu daha önce okumuştum birçok yerde; tüpünün olmadığı taraftan yumurtlamış olsan da diğer taraftaki tüp onu kapabiliyormuş. yani şansın hep var aslında.sen sağlam tarafına yatmaya çalış ki oraya doğru yol alabilsin.

Sağol canım, eşim de % 2 ihtimalle dış gebelik yaşadın, % 1 ihtimal bile olsa sağdan yumurtladıpında neden hamile kalmayasın diyor :) ama kısmet bu işler, hayat sen bakarken ben soyunmam dermiş, biz be zaman düşünmeyi burakacağiz o zaman gelecek inşallah :)

Kendi kendine sonlandı benimki ilaç felan kullanmadım o yüzden biraktim bu ay korunmayı sizin nasil sonlandi?

o zaman iyi yapmışsın beklememekle hayırlısı olsun inşallah şimdiden.
benim ameliyatla sonlandı tüpüm alınmadı şükür. bakalım müjdelerimizi verebilecek miyiz bu ay

Arkadaşlar ben de dış gebelik geçirdim ve ameliyattan sonra 2 ay adet olamadım sonra oldum ve şimdi hamileyim. .. Sadece şunu söylemek istiyorum evet çok kötü bir süreç ama kalpten isterseniz Rabbim veriyor... Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum... sakın Umudunuzu kaybetmeyin :)

Arkadaşlar ben de dış gebelik geçirdim ve ameliyattan sonra 2 ay adet olamadım sonra oldum ve şimdi hamileyim. .. Sadece şunu söylemek istiyorum evet çok kötü bir süreç ama kalpten isterseniz Rabbim veriyor... Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum... sakın Umudunuzu kaybetmeyin :)

Allah razı olsun verdiğin moral için nolur dualarını eksik etme bizler için de olur mu :) bebeğini sağ salim kucağına alman dileğimle. Allahım benim de yüzümü güldürür inşallah sizin gibi

o zaman iyi yapmışsın beklememekle hayırlısı olsun inşallah şimdiden.
benim ameliyatla sonlandı tüpüm alınmadı şükür. bakalım müjdelerimizi verebilecek miyiz bu ay

Ins veriri müjdeli haber ben inaniyorum RABBİMİN verdiğide vermediği de imtahandir biz dua edip RABBİM'ize teslim olalım inş verecektir bize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar Amiiiiiin :)

Back
X