Merhaba uzun zamandır aklımdaydı buraya yazmak.Ben de 2010 kasım da dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı .Vücudum hiç tepki vermedi anlamadım son anda sol kasığıma bıçak saplanması gibi bir his ve istifra ile hastaneye gittik İç kanama geçiriyormuşum,tüpüm yırtılmış.Açık ameliyat yapıldı 5 dakikayla kurtulmuşum 3 lt kan kaybettim bu yüzden iyileşmem uzun sürdü bu günler beni çok yıprattı 35 dikişim var karnımda. Karın tekrar esnekliğini kazanana kadar korun demişti doktor yaklaşık 1 yıl korundum sona 2013 te mayısta hamile kaldım o hafta düşük oldu , bir kaç ay sonra tekrar hamilelik kanda gözüktü fakat gelişmedi buna da erken gebelik kaybı denildi bu arada yaşım 35 oldu. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.Fakat cesaretim kırıldı.Herkes bebeğin yokmu, olmadı mı diye soruyor kendimi bazen kötü hissediyorum.Aynı durumda olanlarla arkadaş olmak istiyorum.Çapa da infertilite klinigine başvurmayı düşünüyoruz. Ssk karşılıyor mu acaba fark olarak ücret ödeniyor mu,Aşılama veya tüp bebek aşamaları bir hayli koşuşturmalı ve stresli sanırım.Aynı durumda olan bana yol gösterecek arkadaşlarla tanışmak, yazışmak isterim.Sevgiler aranıza katıldığım için mutluyum Bebeği olan arkadaşları tebrik ederim.Diğer arkadaşlara da dua ediyorum...