- 14 Ocak 2013
- 116
- 14
- 48
tahminimce 4 haftalık filan heralde neden sordun ki arkadaşım.valla kesin herşey çarsamba doktora gidince belli olacak
2.düşüğünmü senin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahminimce 4 haftalık filan heralde neden sordun ki arkadaşım.valla kesin herşey çarsamba doktora gidince belli olacak
2.düşüğünmü senin cnm
günaydın anlatınca belki hatırlayanlar olur ben ekim sonu kasım başı gibi aslında kasım ayında dış gebelik yaşadım.doktor ilaç vermedi değerlerim düştüğü için kendiliğinden sonlanıyor dedi. beş gün hastanede gözetim altında tuttu doktor.ama sağ tarafımdakı yani kasığımdaki ağrı hiç geçmedi.mart ayında hamile olduğumu öğrendim daha yeni yani ama yaklaşık 3 gündür aynen dış gebelikte oğluduğu gibi sağ tarafıma çok kötü sancı giriyor, sağ tarafıma yatamıyorum sağ bacağımda çekme oluyor sanki.
ya o kadar tuhaf bir ağrı ki anlatamam kasık diyorum ama kasık ağrısı değil aslında sağ tarafımda zonklayıcı bir ağrı. ayrıca göbeğimede ağrı giriyor ara ara.ben şimdi çok korkuyorum yine dış gebelik mi yaşıyorum diye inananın doktora gitmeye korkuyorum şimdi 2 gün arayla tekrardan kan testi isteyecekler aynı işlemleri yaşamak beni çok üzüyor.böyle bişey olabilirmi yani 4 ay araylar üst üste dış gebelik yaşanırmı.
ayrıca çarşamba günü doktorda randevum var.
hatırladım ben canım seni. hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey istediğin gibi gider kötü hiçbirşey düşünme.
ucon vardı burada, o da tekrar hamile kaldığında dış gebelik yaşadığı taraf çok ağrımış ve yine aynı şeyleri mi yaşıyorum diye üzülmüş burada paylaşmıştı yaşadıklarını ama sağlıklı bir hamilelik geçirdi.
sen de öyle olacaksın eminim :)
bu arada bende 4 ay sonra martta korunmayı bıraktım. 16-17 nisan bat tarihim. bugün ilk defa predictorle test yaptım sabah, silik çizgi çıktı.güvenli bir test midir acaba. 17sinde de tekrar yapıcam emin olamadım
dış gebelikle sonuçlanan gebeliğimde de önce silik çizgi ile öğrenmiştim hamileliğimi. bunda ne lekelenme ne ağrı hiçbirşey yok Rabbim inşallah bir daha yaşatmasın tek dileğim bu. sonucu yazarım tekrar
Merhaba arkadaşlar ben diğer konuda da yazmıştım ama kimse cevaplamamışmalesef ki bende dış gebelik geçirdiğimi geçen gafta anladım hep duyardım kötü diye ama cidden çok sıkıntılı bi sürecmiş bugün hastaneden çıktım geçen cts ilk doz iğne yapıldı 90 ml ve ertesi gün degerim artı ondan sonraki gün çok az düşüş oldu çarşamba günü 2.doz yapıldı perşembe günü değerim 3568 çıktı bu sabah bakıldığında 3140 oldu ama yeterli değil tabiki pazartesi gününe kadar 1500 ve altı olursa doktorum ameliyat hyapmıycakmış düşmezse hazırlıklı gel dedi hemen ameliyata alcakmış bu arada benim kese yumurtalıkta çok canım sıkkın hastanede kalmaktanda çok sıkıldım birde küçük oğlum var o kreşte herkese anne demeye başlamış çok özledi beni bende onu tabii fikri olan varmı lütfen cevap verin arkadaşlar
![]()
arkadaşlar merhaba,
dün hamile olduğumu öğrendim bhcg değerim 247 çıktı. tabi diğer yandan da dış gebelik tekrarlama korkusuyla sevinemedim henüz.
bugün kontrole çağırdı doktorum. vajinal ultrasonla baktı, daha çok küçük bu değerlerde kese görülmez normalde ama bakalım bi dedi.
küçücük bir karaltı gördü tahminimce tecrübelerime dayanarak söylersem hamilelik rahimde dedi.
ama kan tahlilini tekrarlayalım emin olalım dedi. haftaya cumartesi tekrar çağırdı.
siz değer kaçken net görmüştünüz keseyi?
Canım benim bundan önceki dış gebelik ti. Şimdi normal gebeyim vajinal ultrasonda bhcg 380 iken kese gozukmustu bu haftada karindan gördük senin n adetin den ne kadar geçti? Bir de Dr um geçmişim olduğu için progesterona bakmışti bu değer 10 un üzerindeyse iç gebelik diyoruz dedi benimki 30 larda çıkmıştı.
canım benim dış gebelikte progesteron seviyem 15 çıkmıştı. ona güvenemiyorum o yüzden.
benim sat 16 mart. 3 gün geçmiş oldu adetin üstünden. küçük bir noktacık gördü 2 mm dedi hatta. umarım kesemdir gördüğü
O zaman keseyi görmüştür canım endişelenme :)
arkadaşlar merhaba,
dün hamile olduğumu öğrendim bhcg değerim 247 çıktı. tabi diğer yandan da dış gebelik tekrarlama korkusuyla sevinemedim henüz.
bugün kontrole çağırdı doktorum. vajinal ultrasonla baktı, daha çok küçük bu değerlerde kese görülmez normalde ama bakalım bi dedi.
küçücük bir karaltı gördü tahminimce tecrübelerime dayanarak söylersem hamilelik rahimde dedi.
ama kan tahlilini tekrarlayalım emin olalım dedi. haftaya cumartesi tekrar çağırdı.
bıdık77 çook sevindim inşallah rahim içidir ve sağlıkla kucağına alırsın. bende bıraktım bu ay başlıyorum inşallah çok beklemem dua edin
Selamet abla pink temsilci cbdefne serap bahar karam cerol marla hepinizi özlemişim.bebişler iyidir inşallah.selamet abla bahar gebelikleriniz iyidir inşallah.bu ay tüpe başladık.rezerv azlığı çıktı yumurtalarımda.ilaçla 2 yumurtam oldu.dün topladılar.bir tanesi döllenmiş.24 ünde transferim var allah nasip ederse.inşallah bende yavruma kavuşurum sizler gibi.dualarımdasınız.inşallah bende dualarınızdayımdır.allaha emanet olun.öptüm hepinizi.kendinize iyi bakın.canım benim ya hakkını helal et,öyle düşünmene sebep olduysam,gerçekten ben çok üzüldüm,seni nasıl unuturum ben,sen bizimiçin çok çok değerlisin,senin desteklerin hiçunutulurmu canım benim.senide çok seviyorum,diğer kardeşlerimide çok seviyorum. bu aralar mide bulantısı,halsizlik sürekli yatıyorum.aslında ameliyat olduğumdan beri bir türlü düzelemedim,enerjimi toplayamadım,o nedenle hergün girip yazamıyorum ama arad giripokumaya çalışıyorum,nehirin yaramazlıklarını,maşallah bayağakilo aldığını hep takip ediyorum,ama senin için bir iki birşey yazmamışım sen yazınca farkettim,gerçekten özür dilerim,
diğer kardeşlerim içinde yazmamışım,
pink,emsilci,cbdefne,benimhalaumudumvar kardeşlerim sizleride merak ediyorum,inşallah sizlerde iyisinizdir,hayırlı haberlerele dönersiz cevabımıza inşallah.
arkadaşlar merhaba,
Çok sevindim bıdık. Allah tamamına erdirsin. Bir daha aynı şeyleri yaşamamanı canı gönülden dilerim. İnş doya doya mutluluğunu yaşarsın arkadaşım. Darısı da bizlerin başına. Sevgiler...